Interessant voor jou

Belangrijke wijziging in STAP-regeling

De overheid heeft de STAP-regeling aangepast. Voor de komende tijdvakken kan je bij Innovam geen gebruik maken van STAP. 

We vieren ons jubileum met bijzondere trainingen voor jou

Dit najaar geven we Jubileum Trainingen, voor elke functie en elk onderdeel van de sector. Ook voor jou! Ontdek de onderwerpen.

Al na 2 dagen zelfstandig beurten uitvoeren

We geven 1e-jaars in 2 dagen de kennis en ervaring om zelfstandig klein onderhoud en kleine reparaties uit te voeren.

Uitgelichte trainingen

Totaalpakket: E-voertuigen Batterijmanagement

Je start met onderhoud en reparatie. Hierin leer je de opbouw en componenten van alle voorkomende HV-batterijen. In de vervolgtraining ga je aan de slag met diagnoseprocedures. Inclusief boek: Norm NEN9140 t.w.v. € 68,-.

Diagnose Klimaat- en Aircosystemen

Deze eendaagse training helpt je om snel en doelgericht een diagnose te stellen. Na deze training kan je een compleet airco- en klimaatregelingssysteem analyseren, diagnosticeren en repareren.

Diagnose Uitlaatgasnabehandeling

Leer hoe een uitlaatgasnabehandelingsysteem is opgebouwd en waarom systemen als EGR en AdBlue worden toegepast. We gaan ook uitgebreid in op de werking van de sensoren en actuatoren in het systeem.

Basis Auto Elektronica

In deze training ga je 3 dagen hands-on aan de slag met de basis van auto-elektronica. Leer wat een multimeter is en hoe je deze gebruikt om elektrische schakelingen te meten. We leggen uit wat de Wet van Ohm is en hoe dit 'je beste vriend' kan worden.

SCM bijscholing CCV Voertuigbeveiliging 2020

Deze online bijscholing behandelt de wijzigingen in de regelgeving omtrent inbouw Voertuigbeveiliging. Verplicht voor inbouwbedrijven. Na deze e-learning ken je de wijzigingen in de regelgeving van CCV-keurmerk voertuigbeveiliging van 2020.

Incident Management

In deze training ga je aan de slag met de ‘Richtlijn eerste veiligheidsmaatregelen bij verkeersincidenten’ (REVI). Je leert hoe je veilig te werk gaat. Inclusief Rijkswaterstaat-erkend certificaat.

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen. Eventuele OOMT-bijdrage is nog niet verrekend.