Caravan, camper en aanhangwagens

Van techniek tot schadeherstel en klantgericht ondernemerschap

Door het bijwonen van deze trainingen maak je jouw bedrijf klaar voor de toekomst! Het trainingsaanbod wordt doorlopend aangepast op de veranderende markt. Belangrijk uitgangspunt is het ontwikkelingsgericht trainen van medewerkers op verschillende niveaus. Bekijk de trainingen hieronder en schrijf je in!

Specialist Keuring & Onderhoud

Wil je keurmeester worden? Met de technische trainingen voor caravan, camper en aanhangwagens zorg je voor een goede voorbereiding op het examen. Bekijk snel het speciale trainingsaanbod.

Schadeherstel Caravan en Camper

Werk je als caravan- en campertechnicus dan herstel je ook de schades die ontstaan. Leer over de opbouw, elektra en schadeherstel. Bekijk het trainingsaanbod voor de categorie schadeherstel.

Ondernemen en klantgerichtheid

Leer alles over klantgericht ondernemen als basis voor bedrijfsgroei. En dat gaat verder dan rekening houden met de wensen van je klanten. Wij leren je praktische vaardigheden om meer uit jouw bedrijf te halen.


"Je merkt gelijk dat de trainers uit het vak komen en dat ze verstand van zaken hebben. Omdat je dezelfde taal spreekt is het erg laagdrempelig om vragen te stellen."

Jordan van Rijswijk  |  Van Uden Caravans
> Lees het interview

Verbeter je bedrijfsvoering

Praktisch leidinggeven

We werken aan je eigen stijl van leidinggeven. Je verbetert resultaten door beïnvloeding; je ontwikkelt visie, stelt doelen en geeft feedback; je leert medewerkers coachen; en je kunt actie- en implementatieplannen opstellen.

Commerciële Service Adviseur

Leer hoe je het CRM- en plansysteem gebruikt bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder. Creëer een beter commercieel resultaat, terwijl de klanttevredenheid stijgt. Ontwikkel jezelf tot een service adviseur of werkplaatsreceptionist die onmisbaar is.

Operationeel Management

Praktijkgerichte opleiding voor beginnende en ervaren managers in de mobiliteitsbranche. Na afronding ben je in staat om resultaatgericht te coachen, financiële gegevens te interpreteren en daar proactief op te sturen.

Alles over onze camper- en caravan trainingen

Voer je BOVAG keuringen uit? Lees hier wat je moet weten

Dit moet je weten


"Investeren in de trainingen is de moeite waard, vooral als je de kans op slagen wil vergroten. En het biedt niet alleen de mogelijkheid om te leren, maar ook om te netwerken."

Dirk-Jan de Klerk  |  Caravan Center Lisse
> Lees het interview

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 8,5

Klaar om het beste uit jezelf te halen?