Caravan, camper en aanhangwagens

Van (schadeherstel) techniek tot klantgericht ondernemerschap

Door het bijwonen van deze trainingen maak je jouw bedrijf klaar voor de toekomst! Het trainingsaanbod wordt doorlopend aangepast op de veranderende markt. Belangrijk uitgangspunt is het ontwikkelingsgericht trainen van medewerkers op verschillende niveaus. Bekijk de trainingen hieronder en schrijf je in!

Caravan en camper

Wil je het examen doen om specialist keuring en onderhoud caravans te worden? Met deze trainingen kun je je goed voorbereiden. Bekijk het trainingsaanbod speciaal voor de categorie camper en caravan.

Aanhangwagens

Wil je het examen doen om specialist keuring en onderhoud aanhangwagens te worden? Met deze trainingen kun je je goed voorbereiden! Bekijk het trainingsaanbod speciaal voor de categorie aanhangwagens.

Schadeherstel Caravan en Camper

Werk je als caravan- en campertechnicus dan herstel je ook de schades die ontstaan. Leer over de opbouw, elektra en schadeherstel van Caravans en Campers. Bekijk het trainingsaanbod voor de categorie schadeherstel.

Ondernemerschap en klantgerichtheid

Leer alles over klantgericht ondernemen als basis voor bedrijfsgroei. En dat gaat verder dan rekening houden met de wensen van je klanten. Wij leren je praktische vaardigheden om meer uit jouw bedrijf te halen.