Carrosserie & Trailer

Carrosserie- en trailerbouwbedrijven zijn van harte welkom bij Innovam!

Kom leren in onze werkplaatsen. Leer van onze vakkundige trainers en werk met onze moderne materialen. Bekijk het trainingsaanbod, van LPK of APK, tot e-voertuigen, elektronica en diagnose. We trainen in Nieuwegein en Zwolle. Of we komen naar jullie toe in onze BAT-mobiel.

Trainingen voor Carrosserie- en trailerbouw

LPK Keurmeester

Ben je Keurmeester laadkleppen, of wil je keurmeester laadkleppen worden? Deze training bereidt je voor op de toetsing waarmee je het erkende certificaat 'Keurmeester LPK' kunt behalen. Inclusief toetsing.

APK Keurmeester Zware Voertuigen, incl. examen

Wil je APK Keurmeester Zware Voertuigen worden? Volg deze training, het is de beste voorbereiding op het examen APK 1 Zware voertuigen. Een intensieve training met theorie én praktijk.

APK 1 Bevoegdheidsverlenging theorie, zelfde dag middagexamen

Keur je veel? Kies de training met alleen theorie, in een grote groep die in hoog tempo werkt. Het examen is direct na de ochtendtraining. Inclusief lunch.

Basis Bedrijfsauto Elektronica

Leer in twee dagen de basis van elektrische systemen in bedrijfsauto's. Ga met de multimeter volop aan de slag in onze werkplaats. Leer van ervaren trainers en de andere deelnemers. Inclusief uitgebreide e-learning.

Bedrijfsauto Elektronica

Leer werken met de multimeter, stroomtang en elektrische schema’s. Ga complexe storingen zoeken met behulp van de V4 meting en leer hoe je de meetresultaten moet beoordelen. Inclusief uitgebreide e-learning.

Sensoren, actuatoren & de scoop

Leer met behulp van de scoop metingen uitvoeren aan de belangrijkste elektronische componenten van een bedrijfsauto. Je leert hoe sensoren en actuatoren werken en de verschillende onderdelen benoemen.

Veilig werken aan e-bedrijfsvoertuigen basis (VOP NEN 9140)

Deze training is voor bedrijfsauto-technici die op een veilige manier onderhoud aan e-bedrijfsvoertuigen moeten kunnen verrichten. Je leert de HV-componenten herkennen om beter te begrijpen wat de risico’s zijn. En je leert welke veiligheidsmaatregelen je moet nemen.

Veilig werken aan e-bedrijfsvoertuigen gevorderd (VP NEN 9140)

Deze training is voor bedrijfsauto-technici. Je leert hoe je veilig HV-metingen kunt verrichten. Zo ben je er zeker van dat het HV-systeem veilig is om aan te werken, voor jou of je collega die ev-voldoende is onderricht (ev-VOP). Inclusief branche-erkend certificaat NEN 9140.

e-learning: NEN 9140 voor de ev-werkverantwoordelijke (WV NEN 9140)

Deze e-learning legt uit wat de de norm NEN 9140 inhoudt en wat deze verplichte norm voor consequenties heeft voor het werken aan e-voertuigen in de werkplaats. Verplichte kost voor de ev-werkverantwoordelijke want: welke verantwoordelijkheden heb je precies?

Diagnose Luchtdrukremmen

Belangrijke training over de remmen bij trucks

Diagnose EBS-Remsystemen (Bedrijfsauto)

ABS & EBS-training op niveau 3 voor Eerste Bedrijfsautotechnici. Bestaat uit een praktijkdag en een e-learning

Incident Management

In deze training gaan pechhulpverleners van truckbedrijven aan de slag met de ‘Richtlijn eerste veiligheidsmaatregelen bij verkeersincidenten’ (REVI). Je leert hoe je veilig te werk gaat. Inclusief Rijkswaterstaat-erkend certificaat.

Wil je APK-keurmeester worden zonder diploma?

Werk je op niveau 2 en wil je APK-keurmeester worden? Dan kan dat misschien via EVC!

We komen graag naar jullie toe

Maatwerk en Incompany

Voor veel trainingen hoef je niet perse met je team naar Innovam te komen. Die geven we Incompany. Wil je maatwerk voor je team, bespreek dan je wensen met ons. We helpen jullie graag verder. Bekijk de mogelijkheden.

BAT-mobiel

Met de BAT-mobiel trekken we het land in om op bedrijfslocaties technische trainingen te geven. BAT staat natuurlijk voor BedrijfsAuto Techniek. Wil je zien waar de BAT-mobiel is, kijk dan op deze pagina.

Recent bekeken:

{{ product.SummaryTitle }}

{{ product.SummaryDescription }}