Airco trainingen

Trainingen aircotechniek en terugwinnen koudemiddelen

Werken aan airco's is uitdagend; je hebt te maken met gevoelige elektronica. Bovendien werk je met koudemiddelen waardoor je je aan regels moet houden. Bekijk ons complete programma cursussen voor de airco-monteur, van basiskennis en wettelijke verplichtingen tot kwalitatief onderhoud en uitdagende diagnose. Begin met de juiste opleiding airco techniek voor jou. Advies nodig over een cursus airco? Neem dan gerust contact met ons op!

Aircosystemen

Met deze training doe je in 1 dag de nodige basiskennis over de werking van aircosystemen in auto's op. Je leert hoe het mobiele airco systeem werkt, welke verschillende systemen er zijn en hoe je simpele storingen kunt herkennen.

(f-gassen certificaat) Airco terugwinnen koudemiddelen

Deze training f-gassen van 1 dag in combinatie met e-learning bereidt je voor op het examen 'f-gassen mobiele airco'. Dit certificaat is verplicht voor technici die met koudemiddel werken.

Airco Onderhoud

Leer alles over het onderhouden van- en diagnoses stellen aan het aircosysteem. Alleen voor technici die het verplichte diploma f-gassen al op zak hebben.

Diagnose Aircosystemen

Deze eendaagse training vergroot je inzicht in de werking van airco’s en helpt je om snel en doelgericht een diagnose te stellen.

Airco en standkachels incl. f-gassen

Basistraining voor Bedrijfsautotechnici over de werking van aircosystemen en standkachels, inclusief terugwinnen koudemiddelen (f-gassen) en het examen.

Wat zijn mijn verplichtingen?

Alles weten over de F-gassen regeling en je verplichtingen als bedrijf of monteur?

Alles over F-gassen

Recent bekeken

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}
* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.