Airco trainingen

Trainingen aircotechniek en terugwinnen koudemiddelen

Werken aan airco's is uitdagend; je hebt te maken met gevoelige elektronica. Bovendien werk je met koudemiddelen waardoor je je aan regels moet houden. Bekijk ons complete programma cursussen voor de airco-monteur, van basiskennis en wettelijke verplichtingen tot kwalitatief onderhoud en uitdagende diagnose. Begin met de juiste opleiding airco techniek voor jou. Advies nodig over een cursus airco? Neem dan gerust contact met ons op!

Aircosystemen

Na deze RPT-dag kan je leerling met behulp van de voelpuntentabel aan de leidingen en bij de in- en uitgangen van de airco-onderdelen ‘voelen’ of de airco doet wat hij moet doen. En daarbij hoeft hij niets bij uit te bouwen of los te koppelen, dus dit kan hij doen zonder het f-gassen certificaat.

Airco terugwinnen koudemiddelen (f-gassen certificaat)

Deze training f-gassen van 1 dag in combinatie met e-learning bereidt je voor op het examen 'f-gassen mobiele airco'. Dit certificaat is verplicht voor technici die met koudemiddel werken.

Airco Onderhoud

Tijdens deze RPT-dag Airco Onderhoud gaan we dieper in op de elementen die invloed hebben op dit systeem, en laten we zien hoe je controleert welk onderdeel defect is. Je leert ook onderhoud aan het aircosysteem te doen en diagnoses te stellen door middel van temperatuur- en drukmetingen.

Diagnose Aircosystemen

Deze eendaagse training vergroot je inzicht in de werking van airco’s en helpt je om snel en doelgericht een diagnose te stellen.

Airco en standkachels incl. f-gassen

Basistraining voor Bedrijfsautotechnici over de werking van aircosystemen en standkachels, inclusief terugwinnen koudemiddelen (f-gassen) en het examen.

Wat zijn mijn verplichtingen?

Alles weten over de F-gassen regeling en je verplichtingen als bedrijf of monteur?

Alles over F-gassen

Recent bekeken

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}
* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.