RPT - praktijk training voor leerlingen

Met RPT-dagen is je leerling beter inzetbaar

Regionale Prakijktrainingen (RPT) zijn de perfecte aanvulling op de begeleiding die je jouw leerlingen geeft in jouw bedrijf. Op een RPT-dag gaan leerlingen onder deskundige begeleiding van onze trainers aan de slag. Dit bespaart jou veel tijd en maakt de leerling sneller inzetbaar in het bedrijf. De RPT-trainingen sluiten naadloos aan op de ROC-opleidingen, en zijn dus een prima voorbereiding op het examen.

RPT Personenauto Onderhoud

RPT Personenauto Onderhoud traint leerlingen op niveau 2 op het gebied van het onderhouden van personenauto’s. Zij leren perfect hoe ze de verschillende onderdelen van een personenauto in topconditie houden.

RPT Personenauto Reparatie

RPT Personenauto Reparatie laat tweedejaars leerlingen sneller meer leren over het repareren van personenauto’s. De trainingen zijn een waardevolle aanvulling op de opleiding Autotechnicus (niveau 2).

RPT Personenauto Diagnose

RPT Personenauto Diagnose gaat in op verschillende auto-onderdelen en onderzoeksvaardigheden. De trainingen vormen een solide aanvulling op de opleiding Eerste Autotechnicus (niveau 3).

RPT Diagnose Gevorderd

RPT Diagnose Gevorderd is ontwikkeld voor leerlingen Technisch Specialist (niveau 4). Tijdens deze training wordt er zowel theoretisch als praktisch dieper ingegaan op allerlei technische systemen.

Keuzedagen voor mbo-studenten

In het leerbedrijf probeer je alle opdrachten uit de STEM-lijst aan je leerling te leren. Vaak een hele puzzel! Je leerling kan bijna alle opdrachten bij ons, met onze trainers en materialen komen leren en oefenen. Ook handig als hij vóór het praktijkexamen bepaalde klussen nog even goed in de vingers wil krijgen. Kies samen welke 4 opdrachten je leerling komt oefenen of herhalen. Boek zoveel keuzedagen als hij nodig heeft.

RPT Bedrijfsauto Onderhoud

RPT Bedrijfsauto Onderhoud traint leerlingen op niveau 2 op het gebied van het onderhouden van bedrijfsauto’s. Zij leren perfect hoe ze de verschillende onderdelen van een bedrijfsauto in topconditie houden.

RPT Bedrijfsauto Reparatie

RPT Bedrijfsauto Reparatie laat tweedejaars leerlingen sneller meer leren over het repareren van bedrijfsauto’s. De trainingen zijn een waardevolle aanvulling op de opleiding Bedrijfsautotechnicus (niveau 2).

RPT Bedrijfsauto Diagnose

RPT Bedrijfsauto Diagnose gaat in op verschillende auto-onderdelen en onderzoeksvaardigheden. De trainingen vormen een solide aanvulling op de opleiding Eerste Bedrijfsautotechnicus (niveau 3).

RPT Fietstechnicus en Eerste Fietstechnicus

RPT Fietstechnicus en Eerste Fietstechnicus wordt door Tweewieler Academy verzorgd, voor leerlingen op niveau 2 en 3 die sneller en meer willen leren. Over techniek en klantcontact in het tweewielerbedrijf.

Oefenen voor de BBL-examens

De RPT-dagen om examens te oefenen zijn dé voorbereiding op praktijkexamens (bedrijfs-)autotechniek. Boek nu en help je leerling slagen.

Meest gelezen over leerlingen begeleiden:

Recent bekeken

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.