RPT - praktijk training voor leerlingen

Met een RPT-opleidingsplan is je leerling beter inzetbaar

Regionale Prakijktrainingen (RPT) zijn de perfecte aanvulling op de begeleiding die je jouw leerlingen geeft in jouw bedrijf. Op een RPT-dag gaan leerlingen onder deskundige begeleiding van onze trainers aan de slag. Dit bespaart jou veel tijd en maakt de leerling sneller inzetbaar in het bedrijf. De RPT-trainingen zijn bovendien een prima voorbereiding op het examen. Stel nu een opleidingsplan voor je leerling samen.

Personenauto

Blok 1 (AT | EAT | TS)

Het RPT-opleidingsplan geeft de leerling de juiste basiskennis om zijn hele loopbaan op terug te vallen. In Blok 1 beginnen we met Elektronica. En we starten met basistrainingen Airco en Hybride. Plan het RPT-opleidingsplan voor je leerling.

Blok 2 (AT | EAT | TS)

In de RPT-dagen van Blok 2 zoomen we in op het meten aan elektronica, en de technieken van benzinemotoren en dieselmotoren. Op de keuzedagen leert of oefent je leerling opdrachten uit de STEM-lijst.

Blok 3 (EAT | TS)

In RPT Blok 3 ontwikkelen we de onderzoeksvaardigheden van je leerling: het zwaartepunt ligt bij diagnose stellen. De trainingen zijn voor derdejaars, dus niveau 3 (EAT). De leukste training van dit blok: Voertuigprestaties!

Blok 4 (TS)

In Blok 4 vind je de RPT-dagen voor de laste fase van de opleiding tot Technisch Specialist (TS), dus op niveau 4. We gaan complexe diagnoses stellen, en dat pakken we systematisch aan. Deze RPT-dagen zijn echt uitdagend!

Bedrijfsauto

RPT Bedrijfsauto Onderhoud

RPT Bedrijfsauto Onderhoud traint leerlingen op niveau 2 op het gebied van het onderhouden van bedrijfsauto’s. Zij leren perfect hoe ze de verschillende onderdelen van een bedrijfsauto in topconditie houden.

RPT Bedrijfsauto Reparatie

RPT Bedrijfsauto Reparatie laat tweedejaars leerlingen sneller meer leren over het repareren van bedrijfsauto’s. De trainingen zijn een waardevolle aanvulling op de opleiding Bedrijfsautotechnicus (niveau 2).

RPT Bedrijfsauto Diagnose

RPT Bedrijfsauto Diagnose gaat in op verschillende auto-onderdelen en onderzoeksvaardigheden. De trainingen vormen een solide aanvulling op de opleiding Eerste Bedrijfsautotechnicus (niveau 3).

RPT Diagnose Gevorderd

RPT Diagnose Gevorderd is ontwikkeld voor leerlingen Technisch Specialist (niveau 4). Tijdens deze training wordt er zowel theoretisch als praktisch dieper ingegaan op allerlei technische systemen.

Keuzedagen

Meest gelezen over leerlingen begeleiden:

Recent bekeken

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.