RPT Personenauto Onderhoud

RPT Personenauto Onderhoud traint leerlingen op niveau 2 op het gebied van het onderhouden van personenauto’s. Zij leren perfect hoe ze de verschillende onderdelen van een personenauto in topconditie houden.

Bekijk de trainingen

RPT Personenauto Reparatie

RPT Personenauto Reparatie laat tweedejaars leerlingen sneller meer leren over het repareren van personenauto’s. De trainingen zijn een waardevolle aanvulling op de opleiding Autotechnicus (niveau 2).

Bekijk de trainingen

RPT Personenauto Diagnose

RPT Personenauto Diagnose gaat in op verschillende auto-onderdelen en onderzoeksvaardigheden. De trainingen vormen een solide aanvulling op de opleiding Eerste Autotechnicus (niveau 3).

Bekijk de trainingen
RPT Technisch specialist

RPT Diagnose Gevorderd

RPT Diagnose Gevorderd is speciaal ontwikkeld voor leerlingen Technisch Specialist (niveau 4). Tijdens deze training wordt er zowel theoretisch als praktisch dieper ingegaan op allerlei technische systemen.

Bekijk de trainingen

RPT Bedrijfsauto Onderhoud

RPT Bedrijfsauto Onderhoud traint leerlingen op niveau 2 op het gebied van het onderhouden van bedrijfsauto’s. Zij leren perfect hoe ze de verschillende onderdelen van een bedrijfsauto in topconditie houden.

Bekijk de trainingen

RPT Bedrijfsauto Reparatie

RPT Bedrijfsauto Reparatie laat tweedejaars leerlingen sneller meer leren over het repareren van bedrijfsauto’s. De trainingen zijn een waardevolle aanvulling op de opleiding Bedrijfsautotechnicus (niveau 2).

Bekijk de trainingen

RPT Bedrijfsauto Diagnose

RPT Bedrijfsauto Diagnose gaat in op verschillende auto-onderdelen en onderzoeksvaardigheden. De trainingen vormen een solide aanvulling op de opleiding Eerste Bedrijfsautotechnicus (niveau 3).

Bekijk de trainingen

RPT Fietstechnicus en Eerste Fietstechnicus

RPT Fietstechnicus en Eerste Fietstechnicus wordt door Tweewieler Academy verzorgd, voor leerlingen op niveau 2 en 3 die sneller en meer willen leren. Over techniek en klantcontact in het tweewielerbedrijf.

Bekijk de trainingen
Band

Oefenen voor de BBL-examens

De RPT-dagen om examens te oefenen zijn dé voorbereiding op praktijkexamens (bedrijfs-)autotechniek. Boek nu en help je leerling slagen.

Bekijk de trainingen

Mentor

Mentor is een team van specialisten dat alles weet over leerlingbegeleiding. Ze helpen je met de begeleiding van je leerlingen en zorgen dat jij precies weet wat ze moeten leren en wanneer.

Lees meer over Mentor

JACK

JACK geeft leerlingen, docenten en leermeesters eenvoudig toegang tot digitale leermethodes, waardevolle instructievideo’s en leerstages. Bekijk nu de aantrekkelijke abonnementen en maak gratis kennis met JACK.

Ga nu naar JACK!