RPT - praktijk training voor leerlingen

Met een RPT-opleidingsplan is je leerling beter inzetbaar

Regionale Prakijktrainingen (RPT) zijn de perfecte aanvulling op de begeleiding die je jouw leerlingen geeft in jouw bedrijf. Op een RPT-dag gaan leerlingen onder deskundige begeleiding van onze trainers aan de slag. Dit bespaart jou veel tijd en maakt de leerling sneller inzetbaar in het bedrijf. De RPT-trainingen zijn bovendien een prima voorbereiding op het examen. Stel nu een opleidingsplan voor je leerling samen.

Personenauto

Blok 1 (AT | EAT | TS)

Niveau 2 (start) | Het RPT-opleidingsplan geeft de leerling de juiste basiskennis om zijn hele loopbaan op terug te vallen. In Blok 1 beginnen we met Elektronica. En we starten met Airco en Hybride. Plan het opleidingsplan voor je leerling.

Blok 2 (AT | EAT | TS)

Niveau 2 (vervolg) | In Blok 2 zoomen we in op het meten aan elektronica, en de technieken van benzinemotoren en dieselmotoren. Op de keuzedagen leert of oefent je leerling opdrachten uit de STEM-lijst.

Blok 3 (EAT | TS)

Niveau 3 | In RPT Blok 3 ontwikkelen we de onderzoeksvaardigheden van je leerling: het zwaartepunt ligt bij diagnose stellen. De trainingen zijn voor derdejaars, dus niveau 3 (EAT). De leukste training van dit blok: Voertuigprestaties!

Blok 4 (TS)

Niveau 4 | In Blok 4 vind je de RPT-dagen voor de laste fase van de opleiding tot Technisch Specialist (TS), dus op niveau 4. We gaan complexe diagnoses stellen, en dat pakken we systematisch aan. Deze RPT-dagen zijn echt uitdagend!

Bedrijfsauto

RPT Bedrijfsauto Onderhoud

RPT Bedrijfsauto Onderhoud traint leerlingen op niveau 2 op het gebied van het onderhouden van bedrijfsauto’s. Zij leren perfect hoe ze de verschillende onderdelen van een bedrijfsauto in topconditie houden.

RPT Bedrijfsauto Reparatie

RPT Bedrijfsauto Reparatie laat tweedejaars leerlingen sneller meer leren over het repareren van bedrijfsauto’s. De trainingen zijn een waardevolle aanvulling op de opleiding Bedrijfsautotechnicus (niveau 2).

RPT Bedrijfsauto Diagnose

RPT Bedrijfsauto Diagnose gaat in op verschillende auto-onderdelen en onderzoeksvaardigheden. De trainingen vormen een solide aanvulling op de opleiding Eerste Bedrijfsautotechnicus (niveau 3).

Keuzedagen

Keuzedagen voor mbo-studenten Personenauto

Bekijk alle RPT-keuzedagen om opdrachten uit de STEM-lijst te leren of nog eens te oefenen voor de praktijkexamens Personenauto's. Boek nu en help je leerling slagen.

Oefenen voor de BBL-praktijkexamens Bedrijfsauto

De RPT-dagen om te oefenen voor de praktijkexamens te oefenen zijn dé voorbereiding voor leerlingen bedrijfsautotechniek. Boek nu en help je leerling slagen.

Meest gelezen over leerlingen begeleiden:

Recent bekeken

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.