Over Innovam

De grootste opleider in mobiliteit

Wie enthousiast raakt over het vak, kan zich via onze trainingen steeds verder ontwikkelen. Innovam biedt je een training voor elke stap in je carrière. Voor elk niveau en elk segment van onze sector.

Wij zijn Innovam

Innovam verzorgt trainingen en advies voor de hele mobiliteitssector. Voor iedereen die aan de slag gaat met personenauto’s, trucks, motoren of e-bikes. Of dat nou in de werkplaats is, een showroom of op kantoor. Al onze praktijkgerichte trainingen geven je de belangrijkste tools om het te maken in de mobiliteit. In onze werkplaatsen, online, virtueel, en/of 3D.

Trainen vakmensen

We trainen jaarlijks duizenden werkenden en mbo-studenten in de branche, voeren opleidingsprogramma's uit voor importeurs en internationale trainingstrajecten voor fabrikanten.

Geven advies

We adviseren vakmensen, ondernemers, het beroepsonderwijs en organisaties bij opleidings- en ondernemersvraagstukken en over praktische personeelsontwikkeling.

Zo werken wij:

Praktisch

We leiden vooral op voor praktische beroepen. Dat zie je terug in de manier van trainen. Onze bekwame trainers kennen de werkvloer goed. De lesstof is up-to-date en behandelt technieken en onderwerpen die je nu in de praktijk ziet en binnenkort tegenkomt. Wat je bij ons leert, kan je de volgende dag direct toepassen.

Passend

Niet iedereen leert op dezelfde manier of in hetzelfde tempo. Daarom biedt Innovam verschillende manieren om vooruit te komen in mobiliteit. Praktijklessen: met begeleiding door onze trainers. Gefaseerde trainingen: waarbij je de lesstof stapsgewijs opneemt. Interactieve online trainingen en virtual classrooms: 3D-video, en augmented reality.

Persoonlijk

Bij Innovam krijg je alle begeleiding die je nodig hebt om je training succesvol te doorlopen. Er is veel aandacht voor persoonlijke begeleiding en je beschikt over je persoonlijke online leeromgeving. BBL-studenten hebben een eigen opleidings-consulent. Daarnaast zijn we altijd aanspreekbaar via telefoon, mail, of bezoeken we je bedrijf.

Alles over ...

Kom alles te weten over praktische werkplaatsvraagstukken

Bekijk alles over ...