Trainingen Lease en Fleet

Bekijk ons trainingsaanbod voor Leasebedrijven en Fleetowners

Leasebedrijven en Fleetowners zijn van harte welkom bij Innovam! Kom leren in onze werkplaatsen of online omgevingen. Leer van onze vakkundige trainers en werk met onze moderne materialen. Bekijk het trainingsaanbod, van autotechniek tot e-voertuigen, schadecalculatie en adviseren over elektrisch rijden. We trainen in Helmond, Dordrecht, Nieuwegein en Zwolle. Of online. Bekijk het complete trainingsaanbod!

Trainingen voor Lease en Fleet

Adviseur EV & Hybride voertuigen

Na het volgen van deze live online training beschik je over basiskennis van elektrisch rijden. Je leert welke kansen er liggen voor jouw bedrijf en hoe je klanten adviseert bij de aanschaf van een EV, of bij het gebruik en onderhoud ervan.

Veilig werken aan e-voertuigen basis (VOP NEN 9140)

Deze training is voor technici die op een veilige manier onderhoud aan e-voertuigen moeten kunnen verrichten. Je leert de HV-componenten herkennen om beter te begrijpen wat de risico’s zijn. En je leert welke veiligheidsmaatregelen je moet nemen.

e-learning: NEN 9140 voor de ev-werkverantwoordelijke (WV NEN 9140)

Deze e-learning legt uit wat de de norm NEN 9140 inhoudt en wat deze verplichte norm voor consequenties heeft voor het werken aan e-voertuigen in de werkplaats. Verplichte kost voor de ev-werkverantwoordelijke want: welke verantwoordelijkheden heb je precies?

Techniek voor niet-technici

Tijdens deze training leer je de basiskennis van autotechniek. Met deze kennis kan je je klanten beter uitleg geven bij onderhoudsadvies en verkoop. Bedoeld voor verkopers, receptionisten en medewerkers in de vakhandel.

Incident Management

In deze training gaan pechhulpverleners van truckbedrijven aan de slag met de ‘Richtlijn eerste veiligheidsmaatregelen bij verkeersincidenten’ (REVI). Je leert hoe je veilig te werk gaat. Inclusief Rijkswaterstaat-erkend certificaat.

Operationeel Management

Praktijkgerichte opleiding voor beginnende en ervaren managers in de mobiliteitsbranche. Na afronding ben je in staat om resultaatgericht te coachen, financiële gegevens te interpreteren en daar proactief op te sturen.

Audatex Moduul 2 en 3

Wil je leren werken met het Audatex-systeem? Leer dan in 3 dagen een schadecalculatie opstellen en lezen. We behandelen het hele Audatex-calculatiesysteem en leggen de bediening van Qapter uit. Examen direct aansluitend. Meer weten? Lees snel verder!

Audatex herhaling

De Audatex-pas is 2 jaar geldig. Met deze training bereid je je voor op het herhalingsexamen dat aansluitend wordt afgenomen. Maak de e-learning en kom 1 dag naar Innovam. Voor wie niet regelmatig calculaties maakt.

Audatex herhaling verkort

De Audatex-pas is 2 jaar geldig. Met deze training bereid je je voor op het herhalingsexamen. Kom een halve dag oefenen bij Innovam en doe aansluitend examen. Voor wie niet regelmatig calculaties maakt.