Schadeherstel

Schadeherstel trainingen voor schadeherstellers en autobedrijven

Door de opkomst van nieuwe complexe technologieën in auto's groeien de activiteiten van schadeherstellers en autobedrijven steeds meer naar elkaar toe. Om de kwaliteitseisen te kunnen handhaven verzorgen wij schadehersteltrainingen, bijvoorbeeld voor veilig herstellen van e-voertuigen. En een compleet trainingsaanbod voor complex schadeherstel is in ontwikkeling.

E-voertuigen veilig herstellen

Bij schadeherstel van e-voertuigen moet je het voertuig spanningsvrij maken. Om dat veilig te doen werk je volgens de norm NEN 9140. Daarin zijn verantwoordelijkheden over verschillende medewerkers verdeeld. Leer veilig werken volgens de NEN-norm met onze trainingen.

AST-modules

Door de opkomst van nieuwe complexe technologieën in auto's groeien de activiteiten van schadeherstellers en autobedrijven steeds meer naar elkaar toe. Om de kwaliteitseisen te kunnen handhaven ontwikkelen wij op dit moment een complete serie schadehersteltrainingen.

Stel je vraag of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door de opkomst van nieuwe complexe technologie├źn in auto's groeien de activiteiten van schadeherstellers en autobedrijven steeds meer naar elkaar toe. Om de kwaliteitseisen te kunnen handhaven ontwikkelen wij op dit moment een complete serie schadehersteltrainingen. Schrijf je in voor ons nieuwsbrief, dan ontvang je al het nieuws als eerste.