Autoschadeherstel-trainingen voor schadeherstellers en autobedrijven

Samen Sterk Schadeherstel

Bekijk het meest complete trainingsaanbod voor Autoschadeherstel volgens de Branchenorm én de Plusnormering. Leer alles over herstel van complexe en veiligheidskritische schades aan moderne (elektrische) voertuigen. Verzeker je van sterk schadeherstel met ons breed, actueel, betaalbaar, toegankelijk en kwalitatief hoogwaardig opleidingsaanbod. Meer weten? Kijk snel verder.

Schadecalculatie en -afhandeling | Opleidingen Audatex en DW-Pro

Maak je schadecalculaties of werk je met met schade-experts? Leer dan Audatex en DW Pro goed kennen. Professionaliseer je aanpak en moderniseer je kennis. Laat je certificeren.

Trainingen Autoschadeherstel

Bekijk de trainingen voor Autoschadeherstel. Kom leren in onze werkplaatsen. Leer van onze vakkundige trainers en werk met modern materiaal. Bekijk het trainingsaanbod.

AST-modules

Nieuwe, complexe technologieën in auto's zijn in opkomst. Om de kwaliteitseisen te kunnen handhaven bieden wij een complete serie schadehersteltrainingen. Bekijk het trainingsaanbod.

Trainingen Autoruitherstel

Bekijk de trainingen voor Autoruitherstel. Kom leren in onze werkplaatsen. Leer van onze vakkundige trainers en werk met modern materiaal. Bekijk de trainingen.

Trainingen Autospuiten

Bekijk de trainingen voor Autospuiten. Kom leren in onze werkplaatsen. Leer van onze vakkundige trainers en werk met modern materiaal. Bekijk het trainingsaanbod.

Ervaringscertificaat (EVC)

Laat je werkniveau vergelijken met een erkende standaard (zoals MBO) en genoteerd op het ervaringscertificaat. Dat helpt bij je inzetbaarheid in je bedrijf of in de branche.

Veilig schadeherstel e-voertuigen

Werken aan e-voertuigen met schade brengt risico's met zich mee. Niet iedereen mag alle werkzaamheden aan deze voertuigen uitvoeren. Wie welk werk mag doen is geregeld in de norm NEN 9140. Bekijk de trainingen en behaald de juiste certificaten.

Opleiding Front Office Professional

Complete opleiding voor schadeherstel: ADAS, Calculatie, Elektrische voertuigen en Materiaalkennis over nieuwe verbindingstechnieken. Volg e-learnings, webinars en praktijkdagen. Meld je nu aan en wij gaan direct voor je aan de slag.

RI&E en BHV in Schadeherstel

Medewerkers moeten veilig werken en geen letsel oplopen. Ook de overheid vindt dit belangrijk. Daarom moet je voor de wet aan een aantal verplichtingen voldoen. Op deze pagina staat hoe je aan een aantal van die regels kunt voldoen en welke certificeringen je medewerkers moeten hebben.

Kerntaken mbo-opleidingen Schadeherstel

Begeleid je een BBL-student? Dit moet hij leren

Ontvang een lijst met alle werkzaamheden

Waarom kiezen voor een Autoschade-cursus van Innovam?

  • Het meest complete aanbod trainingen en cursussen volgens de Branchenorm en de Plusnormering
  • Lees alles over herstel van complexe en veiligheidskritsche schades aan moderne (elektrische) voertuigen
  • Trainingslocaties met moderne werkplaatsen en moderne (elektrische) voertuigen
  • Altijd een passende mix van online- en praktijktraining

Welke Autoschadeherstel-trainingen zijn er?

Voor welk Schadeherstel geeft Innovam trainingen?

Jouw training of cursus niet gevonden?