InnovamVOC | Samen Sterk Schadeherstel

Schadeherstel trainingen voor schadeherstellers en autobedrijven

Opleiders Innovam en VOC zijn samengegaan voor sterk schadeherstel! Hierdoor weten ondernemers en medewerkers in deze sector zich verzekerd van een breed, actueel, betaalbaar, toegankelijk en kwalitatief hoogwaardig opleidingsaanbod. Bekijk ons complete trainingsaanbod.

E-voertuigen veilig herstellen

Bij schadeherstel van e-voertuigen moet je het voertuig spanningsvrij maken. Om dat veilig te doen werk je volgens de norm NEN 9140. Daarin zijn verantwoordelijkheden over verschillende medewerkers verdeeld. Leer veilig werken volgens de NEN-norm met onze trainingen.

AST-modules

Door de opkomst van nieuwe, complexe technologieën in auto's groeien de activiteiten van schadeherstellers en autobedrijven steeds meer naar elkaar toe. Om de kwaliteitseisen te kunnen handhaven bieden wij een complete serie schadehersteltrainingen.

Frontoffice medewerkers

Als frontoffice medewerker ben je in het schadebedrijf de belangrijke schakel tussen klanten en je collega’s in de werkplaats. Om voor moderne voertuigen een goed herstelplan te kunnen maken, heb je steeds meer technische kennis nodig. We helpen je graag verder. Aan de slag dus!

Opleidingsplan met alle AST 3-modules

Boek de complete serie AST-modules voor (nieuwe) autoschadehersteltechnici met een aantrekkelijke korting. Volg 20 e-learnings, 7 webinars, en 10 praktijkdagen voor complete certificering. Van € 6.230 voor € 5.900. Meld je nu bij ons aan en wij gaan direct voor je aan de slag.

Opleiding Front Office Professional 4 modules

Complete opleiding voor schadeherstel: ADAS, Calculatie, Elektrische voertuigen en Materiaalkennis over nieuwe verbindingstechnieken. Volg e-learnings, webinars en praktijkdagen. Van € 4.430 voor € 3.950. Meld je nu aan en wij gaan direct voor je aan de slag.

Remote Diagnostics

AutoNiveau heeft met 'Remote Diagnostics' de mogelijkheid om op afstand een auto over te nemen. Met dit online platform en de ‘Remote’ zijn we in staat een brug te slaan tussen de EOBD-stekker, van de auto in uw werkplaats, en het AutoNiveau Servicecenter.

Veiligheid

Medewerkers moeten veilig werken en geen letsel oplopen. Ook de overheid vindt dit belangrijk. Daarom moet je voor de wet aan een aantal verplichtingen voldoen. Op deze pagina staat hoe je aan een aantal van die regels kunt voldoen en welke certificeringen je medewerkers moeten hebben.

Bezoek ook VOC.nl

Niet gevonden wat je zocht, bezoek dan de website VOC.nl voor de rest van het aanbod van schadehersteltrainingen en -opleidingen. Heb je vragen of wil je ons spreken, aarzel niet en neem dan contact met ons op.

Wij zoeken nieuwe collega's

Trainingslocatie Newtonbaan Nieuwegein

Kom je binnenkort naar ons toe? Leuk!

Hier ga je aan de slag!

Waarom kiezen voor een Autoschade-cursus van InnovamVOC?

  • Het grootste trainingsaanbod voor de nieuwe technieken
  • Nieuwe, centrale trainingslocatie met moderne werkplaatsen
  • Altijd een passende mix van online- en praktijktraining

Welke Schadeherstel-trainingen zijn er?