Schadeherstel trainingen

Schadeherstel trainingen voor schadeherstellers en autobedrijven

Door de opkomst van nieuwe complexe technologieën in auto's groeien de activiteiten van schadeherstellers en autobedrijven steeds meer naar elkaar toe. Om de kwaliteitseisen te kunnen handhaven verzorgen wij schadehersteltrainingen, bijvoorbeeld voor veilig herstellen van e-voertuigen.

E-voertuigen veilig herstellen

Bij schadeherstel van e-voertuigen moet je het voertuig spanningsvrij maken. Om dat veilig te doen werk je volgens de norm NEN 9140. Daarin zijn verantwoordelijkheden over verschillende medewerkers verdeeld. Leer veilig werken volgens de NEN-norm met onze trainingen.

AST-modules

Door de opkomst van nieuwe, complexe technologieën in auto's groeien de activiteiten van schadeherstellers en autobedrijven steeds meer naar elkaar toe. Om de kwaliteitseisen te kunnen handhaven bieden wij een complete serie schadehersteltrainingen.

Frontoffice medewerkers

Als frontoffice medewerker ben je in het schadebedrijf de belangrijke schakel tussen klanten en je collega’s in de werkplaats. Om voor moderne voertuigen een goed herstelplan te kunnen maken, heb je steeds meer technische kennis nodig. We helpen je graag verder. Aan de slag dus!

Binnenkijken: nieuwe trainingslocatie in Nieuwegein

Neem een kijkje in onze nieuwe, hypermoderne trainingslocatie aan de Newtonbaan 14 in Nieuwegein. Twee compleet ingerichte hallen, de modernste No-Touch uitlijnbank, receptieruimte en lokalen. Kom je binnenkort trainen? Hier ga je aan de slag.

Een cadeau'tje voor jou, van Innovam

Innovam vindt het belangrijk dat álle medewerkers in de branche weten hoe je veilig omgaat met elektrische voertuigen. Ook schadeherstellers krijgen steeds vaker te maken met evoertuigen. Daarom krijg jij van ons gratis toegang tot de e-learning: Veilig omgaan met e-voertuigen. 

Opleiding Front Office Professional 4 modules

Complete opleiding voor schadeherstel: ADAS, Calculatie, Elektrische voertuigen en Materiaalkennis over nieuwe verbindingstechnieken. Volg e-learnings, webinars en praktijkdagen. Van € 4.430 voor € 3.950. Meld je nu aan en wij gaan direct voor je aan de slag.

Wij zoeken nieuwe collega's

Waarom kiezen voor een Autoschade-cursus van Innovam?

  • Het grootste trainingsaanbod voor de nieuwe technieken
  • Nieuwe, centrale trainingslocatie met moderne werkplaatsen
  • Altijd een passende mix van online- en praktijktraining

Welke Schadeherstel-trainingen zijn er?