Schadeherstel

Schadeherstel trainingen voor BOVAG-leden

Door de opkomst van nieuwe complexe technologieën in auto's groeien de activiteiten van schadeherstellers en autobedrijven steeds meer naar elkaar toe. Om de kwaliteitseisen te kunnen handhaven verzorgen wij op verzoek van BOVAG ook schadehersteltrainingen voor haar leden. Wij werken hiervoor samen met VOC.

AST-modules

Er wordt steeds meer onderscheid gemaakt tussen eenvoudig en complex schadeherstel. Wil jij tot de top behoren, die ook complexe schadeherstel kan verrichten? Volg de verschillende AST-modules en jij kunt deze complexe schades repareren. Deze trainingen vallen binnen de kwaliteitseisen van BOVAG.

Ruitherstel

Het vervangen of repareren van een autoruit is een complexe reparatie geworden vanwege allerlei voertuigsystemen die in de autoruit aanwezig zijn. Na het volgen van de autoruithersteltrainingen voer je deze reparaties zonder problemen uit. Deze trainingen vallen binnen de kwaliteitseisen van BOVAG.

Autoschadeherstel en autospuiten

Ben je autoschadehersteller of autospuiter dan moet je ervoor zorgen dat je kennis up-to-date blijft. Na het volgen van deze trainingen voer jij reparaties weer zonder problemen uit. Deze trainingen vallen binnen de kwaliteitseisen van BOVAG.

Calculeren en schade afhandeling

Weet jij bij schade wat de gevolgen zijn voor het voertuig en hoe je de schadelast moet bepalen? Waar moet je aan denken bij de calculatie en schade-afhandeling? Na het volgen van deze trainingen weet je precies wat je moet doen en waar je rekening mee moet houden. Deze trainingen vallen binnen de kwaliteitseisen van BOVAG.

Wet- en regelgeving Arbo

Je wilt dat je medewerkers veilig werken en geen letsel oplopen. Daarnaast ben je verplicht je aan verschillende wet- en regelgeving te houden. Met deze trainingen ben je weer helemaal op de hoogte. Deze trainingen vallen binnen de kwaliteitseisen van BOVAG.

Wil je advies of wil je ons iets vragen?