Autoschadeherstel-trainingen voor schadeherstellers en autobedrijven

Samen Sterk Schadeherstel

Bekijk het meest complete trainingsaanbod voor Autoschadeherstel volgens de Branchenorm én de Plusnormering. Leer alles over herstel van complexe en veiligheidskritische schades aan moderne (elektrische) voertuigen. Verzeker je van sterk schadeherstel met ons breed, actueel, betaalbaar, toegankelijk en kwalitatief hoogwaardig opleidingsaanbod. Meer weten? Kijk snel verder.

Schadecalculatie en -afhandeling | Opleidingen Audatex en DW-Pro

Maak je schadecalculaties of werk je met met schade-experts? Leer dan Audatex en DW Pro goed kennen. Professionaliseer je aanpak en moderniseer je kennis. Laat je certificeren.

Trainingen Autoschadeherstel

Kom in onze werkplaatsen de technieken leren waardoor je goed kunt werken met nieuwe materialen en hybride verbindingstechnieken. Bekijk het trainingsaanbod.

AST-modules

Nieuwe, complexe technologieën in auto's zijn in opkomst. Om de kwaliteitseisen te kunnen handhaven bieden wij een complete serie schadehersteltrainingen. Bekijk het trainingsaanbod.

Trainingen Autospuiten

Autospuiters zonder en met ervaring kunnen het vak leren of hun werk verbeteren. Verbreed je inzetbaarheid met Spotrepair en Uitdeuken zonder spuiten.

Trainingen Autoruitherstel

Voldoe aan de eisen voor vakkennis en vakvaardigheden uit de nieuwe norm Ruitschadeherstel. Met onze relevante trainingen doe jij je werk beter.

Schadeherstel van Elektrische voertuigen

Veilig werken volgens NEN 9140 en werken aan het (H)EV-systeem

Bekijk het complete trainingen-menu

RI&E en BHV goed geregeld

Een bedrijf moet een gezonde werkplek bieden. Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is daarom verplicht gesteld en zorgt een veilige werkomgeving. RI&E maakt ook duidelijk hoe je de BHV moet regelen. Gebruik onze expertise opgedaan in Schadeherstel-bedrijven.

BBL-studenten begeleiden

Begeleid je een BBL-student, dan ondersteunen we je graag. Te beginnen met onze Gebruiksaanwijzing voor je student. Ontdek meer over de leerperiode in het leerbedrijf en de praktijkexamens waarvoor je hem opleidt. Kies uit alle ondersteuning wat het beste bij jullie past.

Verbeter de bedrijfsvoering

Ontdek met onze deskundige begeleiding waar verbeteringen mogelijk zijn voor meer winst, efficiƫntie en tevredenheid. Volg bovendien trainingen in ondernemen, leidinggeven en klantgerichtheid. Leer met je gelijken uit de hele mobiliteit en doe je werk morgen beter.


"Is jouw bedrijf gekwalificeerd en zijn de medewerkers opgeleid voor het werk dat jullie uitvoeren? InZicht laat zien waar je staat als bedrijf ten opzichte van de Branche- en Plusnorm."

Jaap Langeveld | Accountmanager Innovam
> Alles over InZicht

Waarom kiezen voor een Autoschade-cursus van Innovam?

Het meest complete aanbod trainingen en cursussen volgens de Branchenorm en de Plusnormering

Leer alles over herstel van complexe en veiligheidskritsche schades aan moderne (elektrische) voertuigen

Trainingslocaties met moderne werkplaatsen en moderne (elektrische) voertuigen

Altijd een passende mix van online- en praktijktraining

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 8,5

Zin om het beste uit jezelf te halen?