Bedrijfshulpverlening, RI&E en veiligheid

Specifiek gericht op de gevaren in de mobiliteitsbranche

Onze veiligheid-trainingen en diensten zijn specifiek gericht op de gevaren in de mobiliteitsbranche. Cursisten halen bij ons binnen een dag hun BHV certificaat. Naast BHV’ers leiden we ook preventiemedewerkers en pechhulpverleners op en helpen we je graag bij het opstellen van een RI&E dossier. Meer weten? Lees snel verder!

Bedrijfshulpverlener worden

Word bedrijfshulpverlener in slechts 1 dag. Maak kennis met de basisaspecten van bedrijfshulpverlening. De training is praktijkgericht en speciaal afgestemd op de gevaren in de mobiliteitsbranche.

Bedrijfshulpverlening nascholing

Met deze realistische training nascholing BHV ga je oefenen met situaties die veel in garages voorkomen. Hiermee voldoe je aan de wettelijke eis om je kennis als BHV’er aantoonbaar op peil te houden.

Incident Management

In deze training ga je aan de slag met de ‘Richtlijn eerste veiligheidsmaatregelen bij verkeersincidenten’ (REVI). Je leert hoe je veilig te werk gaat. Inclusief Rijkswaterstaat-erkend certificaat.

Preventiemedewerker Basis

Leer hoe je preventie gemakkelijk en effectief organiseert. Dit helpt je binnen jouw bedrijf de kans op ongelukken te verkleinen en ziekteverzuim te verlagen.

Preventiemedewerker Vervolg

Deze training is ontwikkeld voor gevorderde preventiemedewerkers. De trainingsdag is erop gericht het functioneren als preventiemedewerker verder te verbeteren.

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Wij voeren de RI&E voor je uit en geven advies

Bekijk wat je van ons kan verwachten

Recent bekeken: