Bedrijfshulpverlening, RI&E en veiligheid

Specifiek gericht op de gevaren in de mobiliteitsbranche

Ontdek onze veiligheidstrainingen en diensten op maat voor de mobiliteitsbranche. Binnen één dag haal je bij ons je BHV-certificaat. We trainen niet alleen BHV'ers, maar ook preventiemedewerkers en pechhulpverleners. Ook helpen we je graag bij het opstellen van een RI&E-dossier. Meer weten? Lees verder!

Bedrijfshulpverlener worden

Word gecertifieerd bedrijfshulpverlener in slechts 1 dag. Deze praktische training is speciaal ontworpen om je voor te bereiden op noodsituaties in het (bedrijfs-)auto-, tweewieler- of schadeherstelbedrijf.

Bedrijfshulpverlening nascholing

Vernieuw jaarlijks je BHV-certificaat met de Bedrijfshulpverlening Nascholingstraining van Innovam. Speciaal ontworpen voor werkplaatsomgevingen in (bedrijfs-)auto-, tweewieler- en schadeherstelbedrijven.

Incident Management

In deze training gaan pechhulpverleners van truckbedrijven aan de slag met de ‘Richtlijn eerste veiligheidsmaatregelen bij verkeersincidenten’ (REVI). Je leert hoe je veilig te werk gaat. Inclusief Rijkswaterstaat-erkend certificaat.

Preventiemedewerker Basis

Leer hoe je preventie gemakkelijk en effectief organiseert. Dit helpt je binnen jouw bedrijf de kans op ongelukken te verkleinen en ziekteverzuim te verlagen.

Preventiemedewerker Vervolg

Deze training is ontwikkeld voor gevorderde preventiemedewerkers. De trainingsdag is erop gericht het functioneren als preventiemedewerker verder te verbeteren.

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Wij voeren de RI&E voor je uit en geven advies

Bekijk wat je van ons kan verwachten

Recent bekeken:

{{ product.SummaryTitle }}

{{ product.SummaryDescription }}