Innovam's Ontzorging

Tijdig opleiden, juist certificeren. Daar zorgen we voor

In (bedrijfs-)auto- en schadeherstelbedrijven zijn er veel wettelijke opleidings- en certificeringseisen. Met Innovam's Ontzorging heb je altijd overzicht van alle opgeleide en gecertificeerde medewerkers. Wij zorgen ervoor dat je medewerkers op tijd de juiste opleiding krijgen en dat hun certificaten geldig blijven. Dit zorgt voor een veilige en plezierige werkomgeving waarin je medewerkers zich blijven ontwikkelen. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Daarom kies je voor Innovam's Ontzorging

Auto-, truck- en schadeherstelbedrijven moeten aan veel regels voldoen. De meeste regels zijn wel bekend, maar vaak weet men niet precies wie waarvoor verantwoordelijk is. Er zijn ook certificaten die na een tijdje niet meer geldig zijn. En sommige regels gelden alleen voor jouw bedrijf of jouw locatie. Bijvoorbeeld, hoeveel APK-keurmeesters je in de werkplaats nodig hebt om het werk door te laten gaan.

Innovam helpt je om te begrijpen welke taken en verantwoordelijkheden je hebt. We kijken eerst naar wat alle medewerkers nu kunnen en weten. Daarna zorgen we ervoor dat ze op tijd worden uitgenodigd voor trainingen en examens die ze nodig hebben. 

De voordelen van Ontzorging

Ontzorging van Innovam is jouw sleutel tot zorgeloos ondernemen en leidinggeven. Deze dienst zorgt ervoor dat jouw medewerkers tijdig en goed worden (bij)geschoold en gecertificeerd. Door Ontzorging te gebruiken:

 • Plaats je de ontwikkeling van jouw medewerkers op de voorgrond
 • Heb je geen zorgen over het voldoen aan (wettelijke) verplichtingen, zoals APK-bevoegdheidsverlenging
 • Verminder je risico's op boetes en zorg je ervoor dat je altijd kunt afmelden
 • Heb je altijd een helder overzicht van alle opgeleide en gecertificeerde medewerkers
 • Win je meer tijd voor wat écht telt in ondernemerschap.

Geen zorgen over deze onderwerpen

 • APK: APK-bevoegdheden vereisen elke twee jaar vernieuwing. Wij ontzorgen je door ervoor te zorgen dat jouw APK-keurmeesters altijd tijdig hun bevoegdheid verlengen, met continue voortgangsbewaking.
 • NEN9140: Krijg direct inzicht in welke medewerkers voldoen aan de NEN9140-norm en mogen werken aan elektrische voertuigen, waardoor je efficiënt en veilig je werkzaamheden kunt plannen.
 • F-gassen: Voor het werken met koudemiddelen is certificering essentieel. Wij zorgen dat je altijd de juiste certificaten hebt, conform de eisen van Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).
 • RI&E: Voorkom boetes tot €4.000,- met een altijd actuele Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E). Wij houden jouw dossier compleet en up-to-date.
 • BHV: Een BHV-certificaat is in onze branche 1 jaar geldig en is verplicht vanuit de arbo-wet. Wij helpen je BHV'ers op tijd te trainen. Ook maken we inzichtelijk of er voldoende BHV'ers in je organisatie zijn.
 • BBL-praktijktraining: Krijg helder inzicht in de voortgang en kerntaken van je BBL-studenten. Wij helpen je om studenten snel en effectief klaar te stomen voor de werkplaats en hun examens.

Voor wie is Ontzorging?

 • Multipoint dealers & grote singlepoint dealers
  Meer dan 10 technici in dienst
 • Dealerholdings
  Meer dan 100 technici in dienst
 • Grote universele auto-, truck- en schadeherstelbedrijven
  Meer dan 10 technici in dienst

Kosten

Deze dienstverlening bieden we gratis aan. Je betaalt alleen voor de trainingen en examens die jouw medewerkers nodig hebben. 

Meer informatie & contact

Heb je interesse in Innovam's Ontzorging of wil je meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden.

Voor- en achternaam