Innovam Truckwise

Trainingen en opleidingen om jou en de truckbranche verder te helpen

Medewerkers van truckbedrijven, mbo-onderwijs, toeleveranciers, openbaar vervoer en truckimporteurs weten de weg naar Innovam Truckwise inmiddels te vinden. Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen!

Zo helpen wij jou verder

APK-keurmeester worden

Wil je APK-keurmeester worden van zware voertuigen, dan volg je eerst een training bij Innovam Truckwise. Je bent hiermee perfect voorbereid op het APK-examen.

APK bevoegdheidsverlenging

Ben je APK-keurmeester en is het tijd voor je bevoegdheidsverlenging? Kies dan hier de training die bij jou past. Wij reserveren gelijk je examen bij IBKI.

Trainingen voor ROC-studenten

Op een RPT-dag gaan studenten onder begeleiding van onze trainers aan de slag. Dit bespaart jou veel tijd en maakt de BBL'er sneller inzetbaar in je bedrijf.

Veilig werken volgens NEN 9140

Het is belangrijk dat je veilig kan werken aan e-voertuigen. Dat doe je volgens de norm NEN 9140. Ga aan de slag en haal het NEN 9140 certificaat (EV-VP).

Bestel de nieuwe trainingsgids

De nieuwe trainingsgids is uit! Bekijk ons complete aanbod van trainingen voor technici, APK-keurmeesters, Leermeesters en BBL-studenten. Bestel de gids gratis.

Maatwerk en Incompany

Een standaard training sluit niet altijd aan op de behoeften van je bedrijf. Veel trainingen kunnen we aanpassen en/of op jouw locatie organiseren.

BAT-mobiel

Onderweg om op jouw locatie technische trainingen te verzorgen

Naar de BAT-mobiel

Uitgelichte trainingen

Incident Management

In deze training ga je aan de slag met de ‘Richtlijn eerste veiligheidsmaatregelen bij verkeersincidenten’ (REVI). Je leert hoe je veilig te werk gaat. Inclusief Rijkswaterstaat-erkend certificaat.

Diagnose Uitlaatgasnabehandeling

Leer hoe een uitlaatgasnabehandelingsysteem is opgebouwd en waarom systemen als EGR en AdBlue worden toegepast. We gaan ook uitgebreid in op de werking van de sensoren en actuatoren in het systeem.