TRUCKWISE

Het Innovam-team dat zich op de truckbranche richt

Truckbedrijven, onderwijs, toeleveranciers, openbaar vervoer en truckimporteurs weten de weg naar Innovam Truckwise inmiddels te vinden. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Interessant voor jou

APK Keurmeester Zware Voertuigen

Wil je APK Keurmeester Zware Voertuigen worden? Volg deze training, het is de beste voorbereiding op het examen APK 1 Zware voertuigen. Een intensieve training met theorie én praktijk.

APK1 Bevoegdheidsverlenging

Keur je weinig, kies dan voor de 1-daagse training met praktijkopdrachten. Keur je veel? Dan heb je aan een halve dag theorie in een grotere groep genoeg.

Training voor ROC-studenten

Regionale Prakijktrainingen (RPT) zijn de perfecte aanvulling op de begeleiding die je jouw BBL-student geeft in je bedrijf. Op een RPT-dag gaan BBL'ers onder deskundige begeleiding van onze trainers aan de slag bij Innovam.

Veilig werken volgens NEN9140

Het is belangrijk dat je veilig kan werken aan e-voertuigen. Dat doe je volgens de norm NEN9140. Bekijk alle trainingen; van onderhoud tot diagnose. En haal het NEN9140 certificaat (EV-VP).

Subsidieregeling Praktijkleren

Begeleid je een BBL-student? Ook in 2022 kom je in aanmerking voor subsidie. Wij helpen je met de aanvraag. Zo ben je er zeker van dat je het juiste subsidiebedrag ontvangt.

Maatwerk en Incompany

Of het nu gaat om eigen medewerkers laten trainen in bedrijfsautotechniek of marketing en sales. In alles hebben we bewezen dat Truckwise je verder helpt. En dat doen we ook met maatwerk-trajecten.

Uitgelichte trainingen

Veiligheidsmaatregelen bij incidenten

Medewerkers die klanten langs de weg helpen, moeten beschikken over het BKS-certificaat ‘Eerste veiligheidsmaatregelen bij incidenten op wegen’. Tijdens deze training leren medewerkers hoe ze veilig moeten handelen tijdens een incident op de weg.

Diagnose Uitlaatgasnabehandeling

In deze training leer je hoe een uitlaatgasnabehandelingsysteem is opgebouwd, en hoe en waarom AdBlue wordt toegepast. Je leert hoe de verschillende Denoxtronic, Bluetec en Albonair systemen werken, en wat de functies zijn van de verschillende sensoren en actuatoren. Ook ga je diagnose stellen aan met storingen geprepareerde systemen.

BAT-mobiel

Onderweg om op jouw locatie technische trainingen te verzorgen

Naar de BAT-mobiel