Innovam Truckwise

Voor iedereen die het wil maken in de truck-sector

Innovam Truckwise staat centraal in in het opleiden van vakmensen. We werken nauw samen met brancheorganisaties, vmbo’s, ROC’s, leerbedrijven, ondernemers, truckfabrikanten en importeurs. Zowel nationaal als internationaal. Dankzij deze connecties kennen we de sector door en door. Dit zorgt ervoor dat onze trainingen altijd actueel zijn en aansluiten bij de praktijk op de werkvloer. Zo maken we leren niet alleen nuttig, maar ook leuk.

Trainingen voor elk onderdeel in de mobiliteit

APK-keurmeester worden

Wil je APK-keurmeester worden van zware voertuigen, dan volg je eerst een training bij Innovam Truckwise. Je bent hiermee perfect voorbereid op het APK-examen.

APK bevoegdheidsverlenging

Ben je APK-keurmeester en is het tijd voor je bevoegdheidsverlenging? Kies dan hier de training die bij jou past. Wij reserveren gelijk je examen bij IBKI.

Trainingen voor mbo-studenten

Op een RPT-dag gaan studenten onder begeleiding van onze trainers aan de slag. Dit bespaart jou veel tijd en maakt de BBL'er sneller inzetbaar in je bedrijf.

Veilig werken volgens NEN 9140

Het is belangrijk dat je veilig werkt aan e-bedrijfsvoertuigen. Dat doe je volgens de norm NEN 9140. Ga aan de slag en haal het NEN 9140 certificaat (EV-VP).

Tachograaf trainingen

Op zoek naar een geschikte Tachograaf-training; om Tachograaftechnicus te worden of je bevoegdheid te verlengen? De beste Tachograaf-trainingen vind je bij Truckwise.

Maatwerk & Incompany

Een standaard training sluit niet altijd aan op de behoeften van je bedrijf. Veel trainingen kunnen we aanpassen en/of op jouw locatie organiseren.

BAT-mobiel

Onderweg om op jouw locatie technische trainingen te verzorgen

Naar de BAT-mobiel

Truckwise helpt je ook met dit aanbod

BHV, RI&E & veiligheid

Ontdek onze veiligheidstrainingen en diensten. We trainen BHV'ers, preventiemedewerkers en pechhulpverleners. En krijg hulp bij het opstellen van jullie RI&E-dossier.

Ondernemen & leidinggeven

Ontwikkel ondernemerschap, leiderschap en klantgerichtheid met onze management-trainingen. Speciaal voor (toekomstig) managers is de mobiliteit. Verhoog marges en klanttevredenheid in je bedrijfsautobedrijf. 

Uitlaatgasnabehandeling (Euro 6)

Euro 6/AdBlue-storingen oplossen is vaak tijdrovend. Hierdoor lopen de reparatiekosten snel op. Leer bij ons snel de juiste diagnose stellen aan het uitlaatgasnabehandeling-systeem.


"We duiken vol in de praktijk met trainingsvrachtwagens en -trailers. Het leukste van zo’n dag? Dat de deelnemers wat geleerd hebben. Dat hoor ik ze vaak zeggen."

Paul Berlee | Technisch Trainer Innovam Truckwise
> Lees het interview met Paul

Uitgelichte trainingen

Incident Management

In deze training gaan pechhulpverleners van truckbedrijven aan de slag met de ‘Richtlijn eerste veiligheidsmaatregelen bij verkeersincidenten’ (REVI). Je leert hoe je veilig te werk gaat. Inclusief Rijkswaterstaat-erkend certificaat.

F-gassen mobiele airco inclusief certificaat

Heb je het f-gassen certificaat nodig? Deze training is de perfecte voorbereiding. Aansluitend aan deze korte en praktische training leg je meteen het examen f-gassen mobiele airco af.

Basis Bedrijfsauto Elektronica

Leer in twee dagen de basis van elektrische systemen in bedrijfsauto's. Ga met de multimeter volop aan de slag in onze werkplaats. Leer van ervaren trainers en de andere deelnemers. Inclusief uitgebreide e-learning.

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 8

Kies eenvoudig de training die jou helpt om de volgende stap te zetten. We hebben vestigingen op meerdere locaties, zo zijn we nooit ver weg.

Kom naar onze volledig uitgeruste werkplaatsen. Ga aan de slag met technieken en onderwerpen die je nu in de praktijk ziet en binnenkort tegenkomt.

Wat je bij ons hebt geleerd, kan je meteen toepassen. Met meer kennis in handen doe jij je werk de volgende dag beter.