Maatwerk & Incompany

Trainen volgens de specifieke behoeften en wensen van jouw bedrijf

Bij Innovam begrijpen we dat een standaard training niet altijd aansluit op de specifieke wensen en behoeften van jouw (bedrijfs-)auto-, tweewieler- of schadeherstelbedrijf. Daarom bieden wij de oplossing. Veel van onze trainingen kunnen volledig binnen jouw bedrijf worden georganiseerd. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte trainingen aan, zodat we precies voldoen aan jouw unieke behoeften en wensen. Lees verder en neem contact met ons op.

Jouw bedrijf is uniek

Elk bedrijf is anders en heeft zijn eigen uitdagingen. Bij Innovam snappen we dat goed. Daarom hebben we trainingen die we bij jouw bedrijf kunnen geven. Deze trainingen passen we helemaal aan op wat jouw team nodig heeft en wil. Zo zorgen we ervoor dat onze trainingen echt goed passen bij jouw (bedrijfs-)auto-, tweewieler- of schadeherstelbedrijf.

Kiezen voor Maatwerk & Incompany

Als je 5 tot 10 medewerkers hebt en je wilt ze samen trainen, dan is een incompany-training bij jou op het bedrijf een goed idee. Het mooie hiervan is dat we de training speciaal voor jou maken. Zo leert je team niet alleen nieuwe kennis en vaardigheden, maar gebruiken ze dit ook gelijk op hun eigen werkvloer.

De voordelen op een rij

 • Precies goed: We hebben veel ervaring in het maken van trainingen die perfect zijn voor jouw bedrijf.
 • Volledige controle: Jij beslist over de locatie en de inhoud van de training.
 • Teamversterking: Onze trainingen maken je team sterker en zorgen dat jullie beter samenwerken.
 • Flexibele planning: Start de training op elk moment in het jaar, wanneer het jou uitkomt.
 • Experts: Onze trainers hebben veel praktijkervaring en delen graag hun kennis.
 • Voordelige tarieven: Profiteer van speciale maatwerk-tarieven en subsidies.

Zij gingen je voor

Politie | Veilig werken aan e-voertuigen

Bergingsmedewerkers van de politie hebben we getraind in veilig werken met e-voertuigen via de cursus NEN 9140 voor hulpverleners. Deelnemers leerden hoe je EV's veilig moet benaderen en beveiligen. Met een certificaat NEN 9140-VOP als resultaat.

Iveco Schouten | Incident Management

Monteurs van Iveco Schouten zijn op 7 locaties getraind en geëxamineerd in veilig werken langs de weg. Dit is verplicht voor BOVAG- en VACO-pechhulpverleners. Tijdens dit maatwerktraject lag de focus op veiligheid voor alle weggebruikers.

ARN | Veilig demonteren van e-voertuigen

Innovam en ARN hebben een training voor de veilige demontage van e-voertuigen ontwikkeld, gericht op het omgaan met hoge voltages bij het demonteren van HV-batterijen, vanwege de toenemende aantallen hybrides en EV's in Nederland.

Oostendorp | EV-trainingen op zaterdag

Oostendorp wilde af van de onzekerheid rondom elektrische voertuigen. We hebben medewerkers opgeleid tot EV-Vakbekwame personen en EV-Werkverantwoordelijken. Ook op zaterdagen om de bedrijfsvoering niet te verstoren.

Contact met Innovam

Geïnteresseerd in een training die volledig is aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf? Neem contact op met onze adviseurs voor een persoonlijk overleg. Ze staan klaar om je te helpen de perfecte oplossing te vinden. Of vul onderstaand contactformulier in, wij reageren zo snel mogelijk.

Bert Broesder
Accountmanager Trucks
0620014133

Maya Ramkhelawan
Accountmanager Trucks
0650086282

Wouter van Asten
Accountmanager Personenauto's
0622508143

Voor- en achternaam


“De reacties op de maatwerktraining Effectief Calculeren waren zeer positief. De resultaten hebben onze verwachtingen overtroffen... Onze samenwerking voelt als een echt partnerschap.”

Monique Plat | Emil Frey Schadeservice
> Lees het interview

Veelgestelde vragen

 1. Wat maakt Maatwerk & Incompany van Innovam uniek voor mijn bedrijf?
  Innovam geeft trainingen die speciaal zijn gemaakt voor jouw unieke bedrijfssituatie, of je nu in de auto-, tweewieler-, of schadeherstelbranche zit. We passen elke training aan op de specifieke behoeften en wensen van jouw team.
 2. Wanneer is een maatwerk-training een goede optie voor mijn bedrijf?
  Als je tussen de 5 en 10 medewerkers hebt die je samen wilt trainen, is een maatwerk-training bij jou op het bedrijf een uitstekende keuze. Deze trainingen zijn volledig aangepast aan jouw wensen en de specifieke situatie op de werkvloer.
 3. Welke voordelen biedt Maatwerk & Incompany van Innovam?
  Onze trainingen zorgen voor een perfecte match met jouw bedrijf, bieden volledige controle over de inhoud en locatie, versterken je team, zijn flexibel in te plannen, worden gegeven door ervaren trainers, en kunnen kosten besparen door speciale tarieven en subsidies.
 4. Kan mijn bedrijf financiële voordelen of subsidies krijgen voor deze trainingen?
  Ja, afhankelijk van je situatie kun je belastingvoordeel ontvangen voor opleidingskosten, een bijdrage krijgen als je aangesloten bent bij OOMT, of in aanmerking komen voor de Subsidie Praktijkleren bij het begeleiden van een BBL-student.
 5. Hoe kan ik meer specifieke informatie krijgen over trainingen en subsidies?
  Voor gedetailleerde vragen over onze trainingen en beschikbare subsidies nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen met alle vragen die je hebt.