Maatwerk en Incompany

Trainen volgens de specifieke behoeften en wensen van jouw autobedrijf

Of het nu gaat om eigen medewerkers laten trainen in (bedrijfs)autotechniek of marketing en sales. In alles hebben we bewezen dat Innovam je verder helpt. En dat doen we ook met maatwerk-trajecten. Op deze pagina lees je over wat Innovam Incompany voor jouw bedrijf kan betekenen.

Maatwerk en Incompany

Een standaard training sluit niet altijd aan op de wensen en behoeften van je (bedrijfs)autobedrijf. Innovam Incompany lost dat voor je op. Zo kunnen wij de meeste trainingen uit ons aanbod intern binnen jullie bedrijf organiseren. En verzorgen we ook op maat gemaakte trajecten. Bekijk hier het volledige trainingsoverzicht.

Waarom kiezen voor incompany of maatwerk bij Innovam?

  • veel ervaring in maatwerk-trajecten
  • inhoud en/of locatie van de training naar jouw wensen
  • teambuilding en effectievere samenwerking binnen je (bedrijfs)autobedrijf
  • direct starten gedurende het hele jaar
  • ervaren trainers uit de praktijk
  • financiële voordelen: subsidies en offertetarieven

Cases

Politie | Veilig werken aan e-voertuigen

Bergingsmedewerkers van de politie moeten veilig kunnen werken; ook aan e-voertuigen. Voor het Team Transport hebben wij de training Veilig werken met e-voertuigen voor hulpverleners (NEN 9140) ontwikkeld. De deelnemers hebben geleerd hoe je op een veilige en verantwoorde manier e-voertuigen moet benaderen en veiligstellen. Bijvoorbeeld bij een ongeval. De training is door de deelnemers met goed resultaat afgerond. Zij kregen na afloop het certificaat NEN9140-VOP. 

BAS Trucks | Incident Management

Een mooie opdracht: Het trainen en examineren van monteurs die voertuigen langs de weg repareren, op locatie van BAS Trucks in Veghel. Twee groepen monteurs zijn ‘klaargestoomd’ voor het examen. Dit examen is verplicht voor alle pechhulpverleners van BOVAG- en VACO-bedrijven. De deelnemers hebben alles geleerd over het zo veilig mogelijk uitvoeren van werkzaamheden, zonder weggebruikers in gevaar te brengen of onnodig te hinderen. 85% van de deelnemers zijn in één keer geslaagd. 

ARN | Veilig demonteren van e-voertuigen

Door de aanhoudende groei van het aantal e-voertuigen in Nederland worden er meer hybrides en EV’s voor demontage aangeboden. Bij het demonteren van de HV-batterijen krijgen monteurs te maken met hoge voltages. Innovam ontwikkelde samen met Auto Recycling Nederland (ARN) een volledig nieuwe training voor veilige demontage van e-voertuigen. Deze specifieke training voor de demontage branche is een groot succes. Daarom starten we binnenkort met het ontwikkelen van een vervolgtraining.   

De gezichten van Innovam Incompany

Erik Grasmeijer
Accountmanager Personenauto's
0630598707

Louis van Laarhoven
Accountmanager Personenauto's
0621818657

Wouter van Asten
Accountmanager Personenauto's
0622508143

Bert Broesder
Accountmanager Truckwise
0620014133

Sjoerd Schippers
Accountmanager Truckwise
0650086286

Maya Ramkhelawan
Accountmanager Truckwise
0650086282

Subsidies

Belastingvoordeel
Als werkgever kun je alle opleidingskosten belastingvrij vergoeden voor je medewerker. Dit kan alleen als geen andere partij de kosten vergoedt en de training gericht is op de ontwikkeling van de werknemer binnen het vakgebied waarin je bedrijf opereert.

OOMT
Is je leerbedrijf aangesloten bij OOMT, dan draagt OOMT bij in de kosten van leermeestertrainingen en RPT-trainingen voor leerlingen. OOMT vindt het namelijk belangrijk dat leerlingen en leermeesters de kans krijgen om hun praktische vaardigheden te vergroten. De bijdrage van OOMT voor leerlingen is afhankelijk van het leerjaar/opleidingsniveau.

Subsidie Praktijkleren
Als je een BBL-leerling begeleidt dan komt je bedrijf waarschijnlijk in aanmerking voor Subsidie Praktijkleren. Dit is een tegemoetkoming van het ministerie van OC&W, in kosten die je bedrijf voor een leerling maakt, zoals opleidingskosten. De tegemoetkoming bedraagt tot € 2.700 per leerling. 

Incompany mogelijkheden aanvragen

Vul hieronder het contactformulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.