Maatwerk & Incompany

Trainen volgens de specifieke behoeften en wensen van jouw bedrijf

Bij Innovam begrijpen we dat een standaard training niet altijd aansluit op de specifieke wensen en behoeften van jouw (bedrijfs)autobedrijf. Daarom bieden wij de oplossing. Veel van onze trainingen kunnen volledig binnen jouw bedrijf worden georganiseerd. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte trainingen aan, zodat we precies voldoen aan jouw unieke behoeften en wensen. Lees verder en neem contact met ons op.

Daarom Maatwerk & Incompany

  • Veel ervaring in het leveren van maatwerk-trajecten die perfect aansluiten op jouw behoeften
  • Flexibiliteit in de inhoud en locatie van de training
  • Stimuleert teambuilding en bevordert effectieve samenwerking binnen je (bedrijfs)autobedrijf
  • Mogelijkheid om het hele jaar door te starten met de training
  • Ervaren trainers met praktijkervaring die de juiste expertise en kennis bieden
  • Financiële voordelen, waaronder subsidies en voordelige offertetarieven.

 

Subsidies

Belastingvoordeel
Als werkgever kun je alle opleidingskosten belastingvrij vergoeden voor je medewerker. Dit kan alleen als geen andere partij de kosten vergoedt en de training gericht is op de ontwikkeling van de werknemer binnen het vakgebied waarin je bedrijf opereert.

OOMT
Is je leerbedrijf aangesloten bij OOMT, dan draagt OOMT bij in de kosten van leermeestertrainingen en RPT-trainingen voor leerlingen. OOMT vindt het namelijk belangrijk dat leerlingen en leermeesters de kans krijgen om hun praktische vaardigheden te vergroten. De bijdrage van OOMT voor leerlingen is afhankelijk van het leerjaar/opleidingsniveau.

Subsidie Praktijkleren
Als je een BBL-student begeleidt dan komt je bedrijf waarschijnlijk in aanmerking voor Subsidie Praktijkleren. Dit is een tegemoetkoming van het ministerie van OC&W, in kosten die je bedrijf voor een student maakt, zoals opleidingskosten. De tegemoetkoming bedraagt tot € 2.700 per BBL'er. 

Contact

Ben je geïnteresseerd in een Maatwerk & Incompany oplossing voor jouw bedrijf, neem dan contact op met één van onze adviseurs. Ze staan klaar om je te helpen. Stuur je liever een bericht, vul dan het formulier in onderaan deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Bert Broesder
Accountmanager Truckwise
0620014133

Maya Ramkhelawan
Accountmanager Truckwise
0650086282

Wouter van Asten
Accountmanager Personenauto's
0622508143

Voor- en achternaam

Zij gingen je voor

Politie | Veilig werken aan e-voertuigen

Bergingsmedewerkers van de politie moeten veilig kunnen werken; ook aan e-voertuigen. Voor het Team Transport hebben wij de training Veilig werken met e-voertuigen voor hulpverleners (NEN 9140) ontwikkeld. De deelnemers hebben geleerd hoe je op een veilige en verantwoorde manier e-voertuigen moet benaderen en veiligstellen. Bijvoorbeeld bij een ongeval. Na afloop kregen de deelnemers het certificaat NEN 9140-VOP. 

Iveco Schouten | Incident Management

Een mooie opdracht: Het trainen en examineren van monteurs die voertuigen langs de weg repareren. Op 7 verschillende locaties van Ivevo Schouten zijn monteurs ‘klaargestoomd’ voor het examen. Dit examen is verplicht voor alle pechhulpverleners van BOVAG- en VACO-bedrijven. Deelnemers hebben geleerd om werkzaamheden veilig uit te voeren zonder weggebruikers in gevaar te brengen of te hinderen.

ARN | Veilig demonteren van e-voertuigen

Innovam en Auto Recycling Nederland (ARN) hebben een succesvolle training ontwikkeld voor veilige demontage van elektrische voertuigen. Met de groei van e-voertuigen in Nederland neemt ook het aantal hybrides en EV's dat gedemonteerd moet worden toe. Monteurs krijgen te maken met hoge voltages tijdens het demonteren van de HV-batterijen.

Oostendorp | EV-trainingen; ook op zaterdag

Oostendorp wilde af van de onzekerheid rondom elektrische voertuigen en heeft voor de expertise van Innovam gekozen. We hebben werknemers van Oostendorp opgeleid tot EV-Vakbekwame personen en EV-Werkverantwoordelijken. Eén van de trainingen was op een zaterdag. Dit stelde Oostendorp in staat om werknemers deel te laten nemen zonder dat dit gevolgen had voor de dagelijkse bedrijfsvoering.