APK

Een goede APK-training volg je bij Innovam

Op zoek naar een geschikte APK-training? Bijvoorbeeld om APK-keurmeester te worden of je bevoegdheid te verlengen? De beste APK-trainingen vind je altijd bij Innovam. Dus ook voor APK 1 en 2: zware voertuigen en APK lichte voertuigen. Geïnteresseerd hierin? Schrijf je dan nu in voor jouw APK-cursus.

APK Keurmeester worden

Wil je APK keurmeester worden? Dan bereiden onze verschillende trainingen je voor op zowel het examen APK 1 als 2: zware en lichte voertuigen. Na afronding ben je goed voorbereid op het examen bij IBKI.

APK1 Bevoegdheidsverlenging

Keur je weinig, kies dan voor de 1-daagse training met praktijkopdrachten en veel individuele aandacht. Keur je veel? Dan heb je aan een halve dag theorie in een grotere groep genoeg.

APK2 Bevoegdheidsverlenging

Kies voor de 1-daagse training met praktijkopdrachten als je weinig keurt. Keur je veel? Dan heb je aan een halve dag theorie in een grotere groep genoeg. Alleen een online training volgen kan natuurlijk ook!

APK Bijblijven

Sneller en beter keuren? Volg onze bijblijven-trainingen, bezoek onze thema-avonden, lees regelmatig het forum, volg webinars en check de app. Zo word je dé autoriteit op apk-gebied in jouw garage.

Alles over APK

APK-keurmeester worden, exameneisen en de APK-regelgeving

Lees meer

Meest gezocht over APK

Recent bekeken

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}