APK Keurmeester worden

Maak de weg veiliger en volg nu een APK-keurmeester opleiding

Wil je APK keurmeester worden? Onze verschillende trainingen bereiden je voor op zowel het examen APK 1 als 2: zware en lichte voertuigen. Na afronding doe je examen bij IBKI.

APK Keurmeester Zware Voertuigen

Wil je APK Keurmeester Zware Voertuigen worden? Volg deze training, het is de beste voorbereiding op het examen APK 1 Zware voertuigen. Een intensieve training met theorie én praktijk.

APK Keurmeester Lichte Voertuigen

Wil je APK keurmeester worden voor personenauto's? Deze training is de ideale voorbereiding op het examen APK Keurmeester Lichte Voertuigen. Een intensieve theorie- en praktijktraining.

Verkorte APK2-training voor Keurmeesters Zware Voertuigen

Ben je al APK1 keurmeester en wil je ook APK2 gaan keuren? Dan bereidt deze verkorte training je voor op het examen. Ook geschikt voor hen die op school het APK-keuzedeel met een voldoende hebben afgerond.

Webinar 1: Extra examenvoorbereiding APK1

Extra examenvoorbereiding na de training Keurmeester Zware Voertuigen. In deze webinar behandelen we de administratieve procedures. Je krijgt een korte opfrissing over de keuringsaspecten: onderstellen, bouwwijze, roest, brandstofsystemen en milieu.

Webinar 2: Extra examenvoorbereiding APK1

Extra examenvoorbereiding na de training Keurmeester Zware Voertuigen. Je krijgt een korte opfrissing over de keuringsaspecten: aandrijving, stuurinrichting, banden, remmen, verlichting en spiegels.

Begeleiding bij het EVC-traject

Wil je het EVC-traject aanvragen om APK-keurmeester te worden, dan komt daar best wat bij kijken. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen zodat je kansrijk begint. We leggen de procedure uit en we helpen je het portfolio op de juiste manier in te vullen. Wij weten namelijk precies hoe het werkt.

Online APK2 examentraining Roest en Remmen

In de online training worden alle Roest- en Remberekeningen uitgebreid behandeld. Door meer met de berekeningen te oefenen kom je beter voorbereid op het examen en vergroot je je slagingskans.

Alles over APK

APK-keurmeester worden, exameneisen en de APK-regelgeving

Alles over APK

Meest gezocht over APK

Recent bekeken

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.