APK Training: Opfristraining APK

Extra examenvoorbereiding na de training Keurmeester Lichte/Zware Voertuigen

Wil je de belangrijkste examenonderwerpen nog een keer uitgelegd krijgen; bijvoorbeeld omdat je bent gezakt. Dan volg je deze opfristraining. Meer weten? Lees snel verder!

Trainingsinformatie

WAAROM DE OPFRISTRAINING APK?
Omdat je APK-keurmeester wil worden volgde je de training APK Keurmeester Lichte Voertuigen of Keurmeester Zware Voertuigen als voorbereiding op het examen. Wil je de belangrijkste examenonderwerpen nog een keer uitgelegd krijgen; dan volg je deze opfristraining.

HOE IS DE TRAINING OPGEBOUWD?
Voor deze training kom je een hele dag naar Innovam. Heb je eerder APK-examen gedaan; dan neem je de uitslag mee naar de training. Zo weten jij en de trainer precies voor welke onderwerpen je extra moet oefenen. In een kleine groep ga je aan de slag met de theorie; er is dan ook veel ruimte om vragen te stellen. Er is extra aandacht voor de praktijkervaringsvragen en het opzoeken in de APK-regelgeving. Dit bespaart je veel tijd tijdens het examen.    

WAT LEER IK TIJDENS DE TRAINING?

  • De belangrijkste examenonderwerpen worden nog een keer uitgelegd
  • Zoeken in de APK-regelgeving
  • Toelichting over de praktijkervaringsvragen
  • Extra uitleg over de onderdelen waarvoor je gezakt bent
  • Vragen stellen

 

HOE ZIT HET MET HET EXAMEN?
De training bereidt je voor op het APK-examen in Nieuwegein. Let op: Bij deze training reserveer je zelf het examen bij IBKI

HEB IK VOORKENNIS NODIG?
Om aan deze training deel te mogen nemen, moet je de training APK Keurmeester Lichte Voertuigen of Keurmeester Zware Voertuigen hebben gevolgd. Je wilt extra voorbereiden omdat je bent gezakt voor (een deel van) het examen of omdat er een lange tijd zit tussen je laatste trainingsdag en het examen. 

PRIJS
De prijs van de APK opfristraining is €245 excl. btw 

Inschrijven

Voor- en achternaam