Elektronica trainingen

Fris je kennis over auto-elektronica op of word een echte elektronica-specialist!

Voertuigelektronica en computersystemen worden steeds belangrijker. Zorg er dus vandaag nog voor dat je basiskennis op orde is met een training van Innovam. Wil je dieper duiken in complexe voertuigelektronica? Doe dan één van onze vervolgtrainingen die van jou een echte elektronicaspecialist maken.

Basis Auto Elektronica

Met deze driedaagse training leg je een solide basis om te werken aan elektronica in personenauto’s, of kun je na jaren je basiskennis opfrissen.

Diagnose Auto Elektronica

Leer efficiënt en doelgericht diagnose stellen. Met de Wet van Ohm en een goed stappenplan leer je storingen op een eenvoudige manier opsporen. Je leert de systeemtester, ampèretang, multimeter en oscilloscoop goed gebruiken. Training op niveau 4.

Diagnose Datanetwerken

Leer hoe computergestuurde componenten als motormanagement, automatische transmissie en ABS met elkaar communiceren via LIN-bus, Most en IRDA en CAN-bus. Leer hoe de netwerken zijn opgebouwd, hoe ze werken en hoe je ze kan doormeten.

Inbouwspecialist mobiele objecten SCM

De training Inbouwspecialist mobiele objecten SCM is dé voorbereiding op het examen Inbouwspecialist mobiele objecten. Het is belangrijk om de juiste papieren te halen. Dit is bijvoorbeeld nodig voor het onderhoud, de controle en uitbreiding van voertuigbeveiligingssystemen.

SCM bijscholing CCV Voertuigbeveiliging 2020

Deze online bijscholing behandelt de wijzigingen in de regelgeving omtrent inbouw Voertuigbeveiliging. Verplicht voor inbouwbedrijven. Na deze e-learning ken je de wijzigingen in de regelgeving van CCV-keurmerk voertuigbeveiliging van 2020.

Bedrijfsauto Elektronica Basis

Tweedaagse training op niveau 2 voor Bedrijfsautotechnici. Leg een stevige basis voor Elektronica, om altijd op terug te kunnen vallen.

Sensoren, actuatoren en de scoop (Bedrijfsauto)

Uitgebreid aandacht voor meten in deze training op niveau 3 voor Eerste Bedrijfsautotechnici

Bedrijfsauto Elektronica

Driedaagse training op niveau 3 voor Eerste Bedrijfsautotechnici

Diagnose ABS en EBS Training (Bedrijfsauto)

2-daagse ABS & EBS training op niveau 3 voor Eerste bedrijfsautotechnici. Bestaat zowel uit een training op locatie als uit een e-learning

Datanetwerken (Bedrijfsauto)

Training op niveau 3 voor Eerste Bedrijfsautotechnici

Diagnose moderne dieseltechniek

In het praktijkdeel van deze training pak je lastige (veelal praktijkgerelateerde) storingen in dieselmotormanagementsystemen aan volgens een vooraf opgezet stappenplan. En we behandelen uitvoerig de interpretatie van de verschillende parameters van een dieselmotormanagementsysteem.

Wet van Ohm toepassen

Simpele uitleg van de Wet van Ohm én ezelsbruggetje

Lees snel verder

Meest gelezen over Elektronica

Recent bekeken

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.