AST-module: Auto Elektronica Schadeherstel 1 | DV2-CARR

Voor altijd de beste basis: spanning, stroom, weerstand, vermogen en spanningsverlies

Leer spanning, stroom, weerstand, vermogen en spanningsverlies begrijpen. En leer werken met de multimeter en schemalezen. Begin met onze e-elearning en kom daarna 2 dagen werken in onze praktijkhal. Meer weten? Lees snel verder!

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice - basketProduct.Product.ProductPrice.SubsidyTotal | euroPrice(0) }}* {{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPriceWithoutDiscount | euroPrice(0) }}

Wanneer wil je beginnen?

In de winkelwagen
Wil je iets vragen?

Neem dan contact op met Henk Pieter, onze trainingsspecialist of bel naar 030-6087923.

* Prijzen zijn exclusief btw en examen.

Trainingsinformatie

WAAROM DE TRAINING AUTO ELEKTRONICA SCHADEHERSTEL 1?

In moderne auto’s zijn steeds meer elektrische en elektronische componenten te vinden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan keyless entrance systemen, verlichtingssystemen en camera- en radarsystemen. Al deze systemen zitten op plekken die kwetsbaar zijn, waardoor er vaak storingen optreden na een schade. In deze training doe je de kennis en vaardigheden op om storingen op te sporen, een diagnose te stellen en de storing te verhelpen. Dat is belangrijk, want als je aan de voorkant van het proces de juiste diagnose stelt, kun je jezelf veel tijd achteraf besparen. En dat betekent minder frustratie, een efficiëntere planning, tijdwinst en dus een kostenbesparing voor jouw bedrijf.

HOE IS DE TRAINING OPGEBOUWD?

De training bestaat uit twee onderdelen:

  • Een e-learningmodule (studiebelasting 8-10 uur), die voorafgaand aan de twee training dagen moet zijn afgerond. Na betaling van de opleidingskosten ontvang je een inlognaam en een wachtwoord voor deze module. De e-learning kan op ieder moment vanaf iedere plaats gevolgd worden, waarbij de cursist ondersteuning kan krijgen van een Innovam Schadeherstel-docent. Let op: deze e-learning module is vereist om de eindtoets van deze training met goed gevolg te kunnen afleggen.
  • Twee praktische trainingsdagen, die plaatsvinden op een Innovam Schadeherstel-opleidingslocatie. Tijdens deze twee dagen leer je om basiskennis, die je door de e-learning hebt verkregen, in de praktijk toe te passen. Dat doe je door hands-on metingen te verrichten aan practicumopstellingen en auto’s.

WAT LEER IK TIJDENS DE TRAINING?

In deze training leer je de basisvaardigheden op het gebied van auto elektronica. Het is een afwisseling van theorie en praktijk, waarbij begrippen als spanning, stroom, weerstand, vermogen en spanningsverlies aan de orde komen. Daarnaast leer je werken met de multimeter en leer je schema’s lezen.

HOE ZIT HET MET EXAMEN EN CERTIFICERING?

Aan het eind van de tweede trainingsdag wordt de BKS-toets "DV2-Carr." digitaal afgenomen. Deze toets bestaat uit meerkeuzevragen. Na het behalen van een voldoende resultaat voor de BKS-toets ontvang je het BKS-certificaat ‘DV2-Carr’. Deze branchekwalificatie is onderdeel van de Toelatingseisen & Gedragsregels van Stichting Branchenormering Schadeherstel.

HEB IK VOORKENNIS NODIG?

Deze training is bedoeld voor technici in schadeherstel.

Voor wie

Data en locaties

Op dit moment zijn er geen trainingen beschikbaar. Klik op onderstaande knop en laat je e-mail achter voor updates over nieuwe data.

Heb je geen geschikte datum gevonden, of zijn er geen plaatsen meer beschikbaar?

Registreer dan je belangstelling. We houden je dan per e-mail op de hoogte van nieuwe data.

Mail bij nieuwe data

Klantbeoordeling

Gemiddelde beoordeling {{ product.Name }}

Kosten

  • {{ priceDetail.Name }} {{ priceDetail.Amount | euroPrice }}
  • OOMT-bijdrage {{ -subsidyTotal | euroPrice }}
  • Subtotaal {{ subTotal | euroPrice }}
  • btw (21%) {{ vatTotal | euroPrice }}
  • Totaal (incl.btw) {{ total | euroPrice }}

Toelichting OOMT-bijdrage

OOMT vindt talentontwikkeling van vakmensen in de mobiliteitsbranche belangrijk. Wanneer jouw bedrijf bij OOMT is aangesloten, draagt OOMT bij in de trainingskosten voor deze training.