Pulse® HR-software

Handige HR-tool voor effectievere functionerings- en beoordelingsgesprekken

Om de strategische doelen van je organisatie te bereiken, is goed performance management belangrijk. Maar het kan veel tijd en moeite kosten voor leidinggevenden en zorgen voor veel administratieve taken. Gelukkig biedt Pulse dé oplossing. Deze handige HR-tool maakt het proces van performance management makkelijker, helpt bij het bijhouden van verslagen en vermindert de administratieve druk. Ontdek de voordelen.

Pulse HR-software maakt het makkelijker

Ontdek hoe Pulse HR-software functionerings- en beoordelingsgesprekken vereenvoudigt voor leidinggevenden en HRM'ers. Geen gedoe meer met papierwerk en administratie. Pulse automatiseert herinneringen, afspraken en actiepunten, en biedt inzicht in de prestaties en competenties van medewerkers. Vertaal je strategie naar persoonlijke doelen en acties met een simpele druk op de knop. Verbeter vandaag nog je performance management met Pulse.

Zo werkt Pulse

Pulse automatiseert het functioneringsgesprek. De medewerker en leidinggevende vullen voorafgaand aan het gesprek een vragenlijst in. Samen bespreken ze de uitkomsten en komen tot een beoordeling. Pulse koppelt vervolgens de scores uit de beoordeling aan de competenties van de medewerker. Met één druk op de knop genereert Pulse een gespreksverslag en persoonlijk ontwikkelplan. Maar dat is niet alles! Pulse biedt ook:

 • Registratie en meting van operationele doelstellingen en Kritische Prestatie Indicatoren (KPI's).
 • Optionele functies zoals het meten van ambitie, gedrag op bedrijfs/kernwaarden en waardering van de leidinggevende door de medewerker.
 • Volledige verslaglegging van functioneringsgesprekken en dossieropbouw, inclusief gespreksverslagen, persoonlijke ontwikkelplannen en grafische weergave van doelen en prestaties.
 • Digitale ondertekening van documenten door zowel leidinggevende als werknemer, en opslag van relevante documenten per medewerker.
 • Medewerkersoverzicht en gegevens voor een duidelijk inzicht in teams en organisatiestructuur.
 • Rapportage en voortgangscontrole van beoordelings- en functioneringsgesprekken, inclusief herinneringen voor de volgende gespreksronde.

 

Daarom kies je voor Pulse

Of je nu nog geen performance cyclus hebt, informele functioneringsgesprekken voert of werkt met papieren beoordelingsformulieren; Pulse biedt de oplossing. Ons uitgebreide functiehandboek bevat bijna alle functies en competenties die in jouw branche voorkomen. 

 • In gesprek: Ga regelmatig en gestructureerd met jouw medewerkers in dialoog over hun ontwikkeling.
 • Altijd online: Pulse is altijd en overal toegankelijk op elk apparaat.
 • Geautomatiseerde verslaglegging: Bespaar tijd en verminder administratieve taken door automatische verslaglegging van het functioneren in een compleet dossier.
 • Realtime informatie: Krijg direct inzichtelijke gegevens om te analyseren en indien nodig bij te sturen.
 • Grote tijdsbesparing: Vergeet lange voorbereidingen en rompslomp, met Pulse heb je geen printjes en onleesbare handschriften meer.

 

Tarieven

Ons abonnementsmodel zorgt voor duidelijkheid in de kosten, met een overzichtelijk tarief per medewerker per jaar. De kosten zijn gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren. Geen verborgen kosten, gewoon heldere prijzen.

Boek een demo

Wil je ervaren wat Pulse voor jou kan betekenen? Boek dan nu een gratis en vrijblijvende demo. We staan klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Neem contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een afspraak. 

Contact & support

Heb je vragen over het aanschaffen of gebruiken van Pulse? Bekijk dan onze lijst met veelgestelde vragen. Natuurlijk kun je ook direct contact met ons opnemen. Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.