Resultaatgerichte HR en management- en sales trainingen

Specifieke trainingen voor jouw branche en vakgebied

Bij Innovam volg je management en sales trainingen die specifiek op je branche en vakgebied zijn toegesneden. Omdat de mobiliteitsbranche zo snel verandert, is het belangrijk dat je altijd perfect op de hoogte bent. Schrijf je daarom nu in voor onze trainingen en zorg ervoor dat jíj de autoriteit bent én blijft!

Sturen op rendement

Tijdens deze 3-daagse training leer je hoe je financiële modellen gebruikt om inzicht in en grip te krijgen op jouw eigen bedrijf, vestiging of afdeling. Zo kun je er direct in de praktijk mee aan de slag en zie je snel resultaat.

Commerciële Service Adviseur

Leer hoe je het CRM- en plansysteem gebruikt bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder. Zo adviseer je jouw klant over onderhoud.

Praktisch leidinggeven

Tijdens deze vierdaagse training leer je een prettige werksfeer te creëren en de werksfeer te verbeteren. Zo zorg je dat jouw bedrijf betere resultaten behaalt.

Operationeel Management opleiding

Deze stevige leergang op niveau biedt de beste basis voor (toekomstige) operationeel managers in de mobiliteitsbranche.

Techniek voor niet-technici

Deze training geeft precies genoeg kennis van autotechniek om klanten beter te kunnen adviseren. Bedoeld voor verkopers, receptionisten en medewerkers in de vakhandel.

Alles over Performance Support

Hogere productiviteit en meer rendement

Performance Support

Recent bekeken

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.