Resultaatgerichte HR en management- en sales trainingen

Specifieke trainingen voor jouw branche en vakgebied

Bij Innovam volg je management en sales trainingen die specifiek op je branche en vakgebied zijn toegesneden. Omdat de mobiliteitsbranche zo snel verandert, is het belangrijk dat je altijd perfect op de hoogte bent. Schrijf je daarom nu in voor onze trainingen en zorg ervoor dat jíj de autoriteit bent én blijft!

Gesprekstechnieken op de werkvloer

Tijdens deze training leer je hoe je als leidinggevende overtuigend en doelgericht communiceert met je medewerkers. In de 2-daagse training simuleer je in een spelvorm met acteurs alle soorten gesprekken die je in de praktijk kunt tegenkomen.

Commerciële Service Adviseur

Leer hoe je het CRM- en plansysteem gebruikt bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder. Zo adviseer je jouw klant over onderhoud.

Operationeel Management opleiding

Deze stevige leergang op niveau biedt de beste basis voor (toekomstige) operationeel managers in de mobiliteitsbranche.

Praktisch leidinggeven

Tijdens deze vierdaagse training leer je een prettige werksfeer te creëren en de werksfeer te verbeteren. Zo zorg je dat jouw bedrijf betere resultaten behaalt.

Techniek voor niet-technici

Deze training geeft precies genoeg kennis van autotechniek om klanten beter te kunnen adviseren. Bedoeld voor verkopers, receptionisten en medewerkers in de vakhandel.

Introductiecursus Biddo taxatie-applicatie

Iedereen wil een goed bod op zijn auto, maar dat kan alleen als de auto goed geïnspecteerd wordt en de juiste gegevens verstrekt worden. Tijdens deze training leer je hoe de Biddo-applicatie juist invult en waar je tijdens de inspectie van de auto op moet letten.

Automotive Marketing Professionals

Behaal jouw bedrijfsdoelstellingen met behulp van de nummer #1 (digital) marketing agency én opleider voor de mobiliteitsbranche

Bekijk het programma

Alles over Performance Support

Hogere productiviteit en meer rendement

Performance Support

Recent bekeken

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}
* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.