Trainingen en opleidingen voor managers in de mobiliteitsbranche

Hogere marges en klanttevredenheid in jouw bedrijf

Jouw ondernemerschap, leiderschap en klantgerichtheid ontwikkel je effectief met de trainingen van Innovam. Zorg voor hogere marges en klanttevredenheid in jouw (bedrijfs-)auto-, tweewieler- of schadeherstelbedrijf. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod voor de hele mobiliteitsbranche en ga aan de slag.

Operationeel Management

Praktijkgerichte opleiding voor beginnende en ervaren managers in de mobiliteitsbranche. Na afronding ben je in staat om resultaatgericht te coachen, financiële gegevens te interpreteren en daar proactief op te sturen. Word een manager die werkzaamheden efficiënt organiseert, de werkdruk verlaagt en het rendement verhoogt.

Praktisch leidinggeven

We werken aan je eigen stijl van leidinggeven. Je verbetert resultaten door beïnvloeding; je ontwikkelt visie, stelt doelen en geeft feedback; je leert medewerkers coachen; en je kunt actie- en implementatieplannen opstellen.

Commerciële Service Adviseur

Training waarin je als service adviseur of werkplaatsreceptionist groeit. Leer hoe je het CRM- en plansysteem gebruikt bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder. Je werk krijgt meer commercieel resultaat, terwijl de klanttevredenheid stijgt.

Techniek voor niet-technici

Tijdens deze training leer je de basiskennis van autotechniek. Met deze kennis kan je je klanten beter uitleg geven bij onderhoudsadvies en verkoop. Bedoeld voor verkopers, receptionisten en medewerkers in de vakhandel.


“Ik heb net de eerste module van Operationeel Management afgerond. Ik merk nu al dat ik door deze opleiding anders naar het bedrijf kijk. Daardoor heb ik andere gesprekken met mijn werkgever.”

Krista de Kam  |  Vakgarage Leendert Krijger
> Lees het interview

Innovam's Ontzorging

Tijdig opleiden en juist certificeren. Daar zorgen we voor

Ontdek de voordelen voor jouw bedrijf

Ook met dit aanbod helpen we je bedrijf verder

Aftersales op Orde

We helpen jouw autobedrijf met directe verbeteringen voor de toekomst. We bekijken hoe je bedrijf werkt, maken een duidelijk plan en ondersteunen bij het uitvoeren ervan.

Schadeherstel op Orde

Krijg hulp om jouw schadeherstelbedrijf te verbeteren. We zoeken samen naar manieren om meer winst te maken, efficiënter te werken en klanten blijer te maken.

Pulse HR-software

Ontdek hoe Pulse HR-software gesprekken over functioneren en beoordelen makkelijker maakt. Geen last meer van papierwerk en administratie. 


“De reacties op de maatwerktraining Effectief Calculeren waren zeer positief. De resultaten hebben onze verwachtingen overtroffen... Onze samenwerking voelt als een echt partnerschap.”

Monique Plat | Emil Frey Schadeservice
> Lees het interview

Waarom kiezen voor een management-cursus van Innovam?

Leer hoe je het beste uit jezelf haalt. Met deze kennis inspireer en motiveer jij anderen.

Innovam helpt je met nadenken over jezelf en hoe jij een goede leidinggevende kunt zijn.

In alle trainingen van Innovam leer je theorie en vaardigheden die je meteen in je werk gebruikt.

Deelnemers waarderen onze management-trainingen met een 8,6