Ondernemen & Klantgerichtheid

Hogere marges en klanttevredenheid in jouw autobedrijf

Jouw ondernemerschap en klantgerichtheid ontwikkel je effectief met de trainingen van Innovam. Zorg in jouw autobedrijf voor hogere marges en klanttevredenheid. Bekijk hier ons brede aanbod en meld je aan.

Praktisch leidinggeven

We werken aan je eigen stijl van leidinggeven. Je verbetert resultaten door beïnvloeding; je ontwikkelt visie, stelt doelen en geeft feedback; je leert medewerkers coachen; en je kunt actie- en implementatieplannen opstellen.

Commerciële Service Adviseur

Training waarin je als service adviseur of werkplaatsreceptionist groeit. Leer hoe je het CRM- en plansysteem gebruikt bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder. Je werk krijgt meer commercieel resultaat, terwijl de klanttevredenheid stijgt.

Techniek voor niet-technici

Tijdens deze training leer je de basiskennis van autotechniek. Met deze kennis kan je je klanten beter uitleg geven bij onderhoudsadvies en verkoop. Bedoeld voor verkopers, receptionisten en medewerkers in de vakhandel.

Opleiding: Operationeel Management

Ben je net begonnen of doorgestroomd als vestigings- of (after)salesmanager en kan je wel wat handvatten gebruiken? In deze opleiding leer je de afdeling of vestiging professioneel te managen en ga je in op vaardigheden die je als manager nodig hebt.

Opleiding: Startbooster

Ben je een bedrijf gestart of neem je binnenkort het bedrijf over van je ouders of je werkgever? Dan is de opleiding Startbooster écht iets voor jou. 23 sessies in 12 maanden in samenwerking met Alfa Accountants, BOVAG en Bovemij.

Aftersales op Orde

OPTIMALISEER BEDRIJFSPROCESSEN
Zonder dat je het door hebt, zit je soms vast in bepaalde patronen. In de dagelijkse routine zie je niet wat er anders kan en waar kansen liggen voor meer rendement. Aftersales op Orde koppelt je aan een specialist die bedrijfsprocessen in kaart brengt en een verbeterplan opstelt. Zo kun je de arbeidsproductiviteit verhogen en haal je meer rendement uit je bedrijf.

Schadeherstel op Orde

OPTIMALISEER BEDRIJFSPROCESSEN
Met Schadeherstel op Orde kun je de arbeidsproductiviteit verhogen en meer rendement uit je bedrijf halen. Onze specialist brengt de bedrijfsprocessen in kaart en stelt een verbeterplan op. Zo doorbreek je patronen waar je soms in vastzit zonder dat je het doorhebt. Doorbreek de dagelijkse routine, zie wat anders kan en waar kansen liggen voor meer rendement.

Pulse®

HR SOFTWARE VOOR GESPREKVOERING
Functionerings- en beoordelingsgesprekken leveren een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de strategische doelstellingen van organisaties, maar vragen veel inspanning van leidinggevende en administratieve last. Pulse is dé HR-tool die dit proces vereenvoudigt, ondersteunt in de verslaglegging en de administratieve druk verlaagd.

Recent bekeken

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.