Ondernemen & Klantgerichtheid

Hogere marges en klanttevredenheid in jouw autobedrijf

Jouw ondernemerschap en klantgerichtheid ontwikkel je effectief met de trainingen van Innovam. Zorg in jouw autobedrijf voor hogere marges en klanttevredenheid. Bekijk hier ons brede aanbod en meld je aan.

Praktisch leidinggeven

We werken aan je eigen stijl van leidinggeven. Je verbetert resultaten door beïnvloeding; je ontwikkelt visie, stelt doelen en geeft feedback; je leert medewerkers coachen; en je kunt actie- en implementatieplannen opstellen.

Commerciële Service Adviseur

Training waarin je als service adviseur of werkplaatsreceptionist groeit. Leer hoe je het CRM- en plansysteem gebruikt bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder. Je werk krijgt meer commercieel resultaat, terwijl de klanttevredenheid stijgt.

Operationeel Management

Deze opleiding is ontworpen voor (aankomende) managers in de mobiliteitsbranche. Leer hoe je de werkzaamheden efficiënt organiseert, werkdruk verlaagt en het rendement verhoogt. Inclusief persoonlijke intake.

Techniek voor niet-technici

Tijdens deze training leer je de basiskennis van autotechniek. Met deze kennis kan je je klanten beter uitleg geven bij onderhoudsadvies en verkoop. Bedoeld voor verkopers, receptionisten en medewerkers in de vakhandel.

Aftersales op Orde

Samen werken we aan verbeteringen die direct resultaat opleveren en jouw autobedrijf toekomstbestendig maken. We analyseren je bedrijfsprocessen, maken een plan van aanpak en helpen met invoeren van de verbeteringen. Lees op deze pagina hoe we dat samen doen.

Schadeherstel op Orde

Met Schadeherstel op Orde verhoog je de arbeidsproductiviteit en haal je meer rendement uit je bedrijf. Onze specialist brengt de bedrijfsprocessen in kaart en stelt een verbeterplan op. Doorbreek de dagelijkse routine, zie wat anders kan en waar kansen liggen voor meer rendement.

Pulse®

Ontdek hoe Pulse HR-software functionerings- en beoordelingsgesprekken vereenvoudigt voor leidinggevenden en HRM'ers. Geen gedoe meer met papierwerk en administratie. Pulse automatiseert herinneringen, afspraken en actiepunten, en biedt inzicht in de prestaties en competenties van medewerkers.

Recent bekeken

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.