Ondernemen & Leidinggeven

Hogere marges en klanttevredenheid in jouw autobedrijf

Jouw ondernemerschap, leiderschap en klantgerichtheid ontwikkel je effectief met de trainingen van Innovam. Zorg in jouw bedrijf voor hogere marges en klanttevredenheid. Bekijk hier ons brede aanbod voor de hele mobiliteitsbranche en meld je aan.

Operationeel Management

Deze opleiding is ontworpen voor (aankomende) managers in de mobiliteitsbranche. Leer hoe je de werkzaamheden efficiënt organiseert, werkdruk verlaagt en het rendement verhoogt. Inclusief persoonlijke intake.

Praktisch leidinggeven

We werken aan je eigen stijl van leidinggeven. Je verbetert resultaten door beïnvloeding; je ontwikkelt visie, stelt doelen en geeft feedback; je leert medewerkers coachen; en je kunt actie- en implementatieplannen opstellen.

Commerciële Service Adviseur

Training waarin je als service adviseur of werkplaatsreceptionist groeit. Leer hoe je het CRM- en plansysteem gebruikt bij klantcontact en voorbereiding van de werkorder. Je werk krijgt meer commercieel resultaat, terwijl de klanttevredenheid stijgt.

Techniek voor niet-technici

Tijdens deze training leer je de basiskennis van autotechniek. Met deze kennis kan je je klanten beter uitleg geven bij onderhoudsadvies en verkoop. Bedoeld voor verkopers, receptionisten en medewerkers in de vakhandel.


“Ik heb net de eerste module van Operationeel Management afgerond. Ik merk nu al dat ik door deze opleiding anders naar het bedrijf kijk. Daardoor heb ik andere gesprekken met mijn werkgever.”

Krista de Kam  |  Vakgarage Leendert Krijger
> Lees het interview

Zo helpen wij je bedrijf verder

Aftersales op Orde

Samen werken we aan verbeteringen die direct resultaat opleveren en jouw autobedrijf toekomstbestendig maken. We analyseren je bedrijfsprocessen, maken een plan van aanpak en helpen met invoeren van de verbeteringen. Lees op deze pagina hoe we dat samen doen.

Schadeherstel op Orde

Krijg deskundige begeleiding om jouw schadeherstelbedrijf naar een hoger niveau te tillen. Samen ontdekken we waar verbeteringen mogelijk zijn voor meer winst, efficiëntie en tevredenheid. Met praktische en toekomstbestendige oplossingen. Lees er alles over op deze pagina. 

Pulse®

Ontdek hoe Pulse HR-software functionerings- en beoordelingsgesprekken vereenvoudigt voor leidinggevenden en HRM'ers. Geen gedoe meer met papierwerk en administratie. Pulse automatiseert herinneringen, afspraken en actiepunten, en biedt inzicht in de prestaties en competenties van medewerkers.

Ontzorging

De mobiliteitsbranche heeft veel wettelijke verplichtingen als het gaat om opleidings- en certificeringstrajecten. Wij bieden totale logistieke en administratieve ontzorging op opleidings- en certificeringstrajecten. Met ontzorging van Innovam geef je administratieve taken uit handen, en heb je meer tijd over écht ondernemen.