Alles over de vestiging Assen

Neem deel aan Schadehersteltrainingen en proef de beroemde gehaktballen van Dineke

Over deze vestiging

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

  • Gratis parkeren
  • Bedrijfsrestaurant
  • Moderne trainingsmaterialenZo verloopt jouw training bij Innovam

Ontvangst

De gastvrouw heet je hartelijk welkom en verwijst je door naar het lokaal of restaurant waar de trainer de groep ophaalt.

Theorie

Om snel van start te kunnen met praktijkopdrachten beginnen we de training met de basis. 

Praktijk

Onder leiding van een ervaren trainer werk je aan praktijkopdrachten. Dit doe je met de nieuwste materialen en technieken. 

Lunch

Tussen de middag geniet je van een heerlijke lunch. Vergeet niet de ambachtelijke gehaktballen van onze collega Dineke te proeven!

Examen

Worden examens hier afgenomen of alleen in Nieuwegein? Even checken bij Carmen of dit van toepassing is.

Nieuws uit de regio

Innovam en Noorderpoort versterken samenwerking

16 april 2024 | Innovam en Noorderpoort versterken samenwerking om schadeherstel-opleiding verder te verbeteren.

Wij helpen je graag verder

"Dit is een fake tekst. Hier komt een quote van Paul. Dit is een fake tekst. Hier komt een quote van Paul. Dit is een fake tekst. Hier komt een quote van Paul. Dit is een fake tekst. Hier komt een quote van Paul.""Dit is een fake tekst. Hier komt een quote van Paul. Dit is een fake tekst. Hier komt een quote van Paul. Dit is een fake tekst. Hier komt een quote van Paul. Dit is een fake tekst. Hier komt een quote van Paul."

Paul de Vries | Accountmanager Schadeherstel regio noord
p.devries@innovam.nl 

In Assen trainen we speciaal voor de schadeherstelbranche. Bekijk onze andere vestigingen voor personenauto-, bedrijfsauto-, en tweewielertrainingen

Bekijk alle vestigingen