APK 2 Bevoegdheidsverlenging

Met onze trainingen ga je een stuk zekerder je examen in

Kies voor de 1-daagse training met praktijkopdrachten als je weinig keurt. Keur je veel? Dan heb je aan een halve dag theorie in een grotere groep genoeg. Alleen een online training volgen kan natuurlijk ook! Wat je ook kiest, de online oefenmodule is altijd inclusief.

APK 2 Bevoegdheidsverlenging met praktijk en examen

Of je nu regelmatig keurt of juist niet. Kies deze meest uitgebreide voorbereiding op het APK-examen in een kleine groep met meer individuele aandacht.

APK 2 Bevoegdheidsverlenging theorie, zelfde dag middagexamen

Keur je veel? Kies de ochtendtraining met alleen theorie, waarin we in hoog tempo werken. Het examen is 's middags direct na de training. Inclusief lunch.

APK 2 Bevoegdheidsverlenging theorie, zelfde dag avondexamen

Keur je veel? Kies de training met alleen theorie. Na de middagtraining eten we samen een broodje. Het avondexamen is direct daarna.

APK 2 Bevoegdheidsverlenging theorie met examen

Keur je veel? Kies deze ochtend- of middagtraining met alleen theorie, in een kleine groep met meer individuele aandacht. Bespreek de moeilijkste onderdelen en alle wijzigingen.

Online: APK 2 Bevoegdheidsverlenging, Innovam reserveert het examen

Deze online training, inclusief uitgebreid werkboek, is het beste alternatief voor onze theoriecursus in de klas. Hiermee ben je goed voorbereid op het verplichte APK 2-examen. Innovam reserveert voor jou het examen.

Online: APK 2 Bevoegdheidsverlenging, je reserveert zelf het examen

Deze online training met werkboek is het gelijkwaardige alternatief voor onze theorie-training. Het examen reserveer je zelf (of dat heb je misschien al gedaan).

E-learning: Roest & Remmen

Extra voorbereiding op je APK 2 Bevoegdheidsverlenging

Bestel de e-learning


"Roest en roestberekeningen zijn lastig omdat roest steeds minder vaak voorkomt. Soms zegt je gevoel als APK-keurmeester ‘afkeuren’ en is het volgens de regels ‘goedkeuren’. Daar besteed ik tijdens trainingen veel tijd aan."

Arco van den Wijngaard | APK-trainer
Lees het interview met Arco  >

Recent bekeken

{{ product.SummaryTitle }}

{{ product.SummaryDescription }}

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.