APK2 Bevoegdheidsverlenging

Met onze trainingen ga je een stuk zekerder je examen in

Kies voor de 1-daagse training met praktijkopdrachten als je weinig keurt. Keur je veel? Dan heb je aan een halve dag theorie in een grotere groep genoeg. Alleen een online training volgen kan natuurlijk ook! Wat je ook kiest, de online oefenmodule is altijd inclusief.

APK 2 Bevoegdheidsverlenging theorie, aansluitend middagexamen

Keur je veel? Kies de ochtendtraining met alleen theorie, waarin we in hoog tempo werken. Het examen is 's middags direct na de training. Inclusief lunch.

APK 2 Bevoegdheidsverlenging theorie, aansluitend avondexamen

Keur je veel? Kies de training met alleen theorie. Na de middagtraining eten we samen een broodje. Het avondexamen is direct daarna.

APK 2 Bevoegdheidsverlenging online met werkboek

Deze online training met werkboek is het gelijkwaardige alternatief voor onze theorie-training.

APK 2 Bevoegdheidsverlenging theorie

Keur je veel? Kies de training met alleen theorie, in een kleine groep met meer individuele aandacht. Het examen is enkele dagen na de training.

APK 2 Bevoegdheidsverlenging theorie en praktijk

Keur je weinig? Kies de training met theorie (online) en praktijkopdrachten (bij Innovam), in een kleine groep met meer individuele aandacht. Het examen is enkele dagen later.

APK 2 Bevoegdheidsverlenging online met werkboek (zonder examen)

Keur je veel? Doorloop dan zelf de training, dat kan online. Het examen reserveer je zelf (of dat heb je misschien al gedaan)

Online APK2 examentraining Roest & Remmen

Heb je veel moeite met examenonderwerpen Roest en Remmen? Bereid je extra voor, voordat je examen APK Lichte Voertuigen doet, als je gezakt bent of je bevoegdheid verlengt.

Alles over APK

APK-keurmeester worden, exameneisen en de APK-regelgeving

Lees meer

Meest gezocht over APK

Recent bekeken

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.