APK 2 Bevoegdheidsverlenging theorie

Ideale voorbereiding op het APK-examen enkele dagen later

Keur je veel? Kies deze ochtend- of middagtraining met alleen theorie, in een kleine groep met meer individuele aandacht. Bespreek de moeilijkste onderdelen en alle wijzigingen. Tussen de training en het examen heb je enkele dagen de tijd om je verder voor te bereiden.

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice - basketProduct.Product.ProductPrice.SubsidyTotal | euroPrice(0) }}* {{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPriceWithoutDiscount | euroPrice(0) }}

Wanneer wil je beginnen?

In de winkelwagen
Wil je iets vragen?

Neem dan contact op met Henk Pieter, onze trainingsspecialist of bel naar 030-6087923.

* Prijzen zijn exclusief btw en examen.

Trainingsinformatie

WAAROM DE TRAINING APK 2 BEVOEGDHEIDSVERLENGING THEORIE?

Ben je een ervaren APK 2 keurmeester en wil je je keuringsbevoegdheid verlengen? Zoek niet verder! Onze theorietraining APK 2 Bevoegdheidsverlenging Theorie is de perfecte voorbereiding op het examen.

Deze training is speciaal ontwikkeld voor APK 2 keurmeesters die al ruime ervaring hebben in het zelfstandig toepassen van de volledige APK-regelgeving. Bij ons ligt het tempo tijdens de cursus hoog, zodat je optimaal bent voorbereid. Tussen de training en het examen heb je enkele dagen de tijd om je verder voor te bereiden via thuisstudie. 

HOE IS DE TRAINING OPGEBOUWD?

Onze training is gestructureerd in drie blokken om ervoor te zorgen dat je alle benodigde kennis en vaardigheden opdoet:

  • Blok 1: We beginnen met het bespreken van de recente wijzigingen in de APK-regelgeving. Hierdoor ben je altijd up-to-date en klaar voor het examen.
  • Blok 2: In dit blok nemen we het werkboek grondig door, inclusief alle opdrachten en vragen. Je krijgt een diepgaand inzicht in belangrijke keuringsaspecten.
  • Blok 3: We richten ons op de moeilijkste onderwerpen die vaak op het examen voorkomen, zoals remmen, roest en verlichting. Met onze begeleiding ben je goed voorbereid om deze uitdagingen aan te gaan.

Drie maanden voorafgaand aan de training krijg je toegang tot onze online oefenmodule, zodat je examenvragen kunt oefenen. We raden aan om deze module meerdere keren te doorlopen. Drie weken voor de training ontvang je het werkboek, dat belangrijke onderwerpen van de keuring behandelt en huiswerkopdrachten bevat.

WAT LEER IK TIJDENS DE TRAINING?

Tijdens de theorietraining bespreken we recente wijzigingen in de APK-regelgeving en behandelen we de meest uitdagende onderdelen van het examen, zoals remmen, roest en verlichting. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan de vragen en opdrachten uit het werkboek.

HOE ZIT HET MET HET EXAMEN?

Onze training bereidt je voor op het verplichte tweejaarlijkse APK 2 Bevoegdheidsverlengingsexamen. Innovam reserveert een examenplek voor jou, en de datum hiervoor vind je op onze website onder 'Data en locaties' in het rooster. Het examen wordt in de avond afgenomen door IBKI. Zij sturen je een bevestiging met extra informatie.

HEB IK VOORKENNIS NODIG?

Deze APK 2 Bevoegdheidsverlengingstraining is uitsluitend bedoeld voor ervaren keurmeesters die vertrouwd zijn met het zelfstandig toepassen van de APK-regels. De training wordt op hoog tempo gegeven om aan te sluiten bij jouw expertise.

Voor wie

Data en locaties

Op dit moment zijn er geen trainingen beschikbaar. Klik op onderstaande knop en laat je e-mail achter voor updates over nieuwe data.

Heb je geen geschikte datum gevonden, of zijn er geen plaatsen meer beschikbaar?

Registreer dan je belangstelling. We houden je dan per e-mail op de hoogte van nieuwe data.

Mail bij nieuwe data

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling {{ product.Name }}

Kosten

  • {{ priceDetail.Name }} {{ priceDetail.Amount | euroPrice }}
  • OOMT-bijdrage {{ -subsidyTotal | euroPrice }}
  • Subtotaal {{ subTotal | euroPrice }}
  • btw (21%) {{ vatTotal | euroPrice }}
  • Totaal (incl.btw) {{ total | euroPrice }}

Toelichting OOMT-bijdrage

OOMT vindt talentontwikkeling van vakmensen in de mobiliteitsbranche belangrijk. Wanneer jouw bedrijf bij OOMT is aangesloten, draagt OOMT bij in de trainingskosten voor deze training.