Oefen je examen met de APK-oefenvragen van Innovam

Online je APK-examen oefenen

In onze online oefenmodule kun je het APK-examen oefenen met zo’n 200 vragen. De vragen zijn verdeeld over 10 onderdelen, zoals Verlichting, Carrosserie, etc. Je krijgt de oefenvragen bij al onze trainingen voor het APK-examen. En durf jij jezelf te meten met andere keurmeesters, probeer dan eens een battle onze APK-trainer app.

Volop APK oefenvragen bij een training

Bij al onze trainingen voor het APK-examen krijg je toegang tot ruim 200 oefenvragen. Ga aan de slag met de uitgebreide online oefenmodule en maak examenopdrachten uit het werkboek. Volg je de training Keurmeester Lichte voertuigen, dan doe je op de laatste trainingsdag een oefenexamen. 

Online oefenmodule

Bij al onze trainingen voor het APK-examen krijg je toegang tot onze online oefenmodule. Daarmee kun je op dezelfde manier examenvragen oefenen als op het examen.

Werkboek

Drie weken voor de training ontvang je het werkboek. Hierin vind je een aantal belangrijke keuringsaspecten en huiswerkopdrachten.

Oefenexamen

Op de laatste trainingsdag Keurmeester Lichte Voertuigen doe je een oefenexamen. Zo weet je precies hoe het examen verloopt. Je weet dan ook of je alle stof voldoende beheerst.

Bestel je APK-training en start met oefenen

Oefenen in app APK-trainer

APK-trainer

Weet jij alles van de APK-regelgeving, durf dan de uitdaging aan en meet jezelf met andere keurmeesters. Dat kan in onze APK-app: APK Trainer. Je houdt je APK-kennis op peil en je neemt het in battles op tegen andere keurmeesters.