BAT-mobiel

Onderweg om op jouw locatie technische trainingen te verzorgen

Met de BAT-mobiel trekken we het land in om op school- en bedrijfslocaties technische trainingen te geven. BAT staat natuurlijk voor BedrijfsAuto Techniek. De BAT-mobiel is volgeladen met speciaal geprepareerde leermiddelen. Wil je zien waar de BAT-mobiel is, kijk dan op deze pagina.

De BAT-mobiel

De BAT-mobiel is volgeladen met speciaal geprepareerde leermiddelen om op iedere locatie een technische training te verzorgen. Daarnaast blijven we de trainingen ook uitvoeren op de Innovam-locaties in Nieuwegein en Zwolle. Met de BAT-mobiel richten wij ons in eerste instantie op eerstejaars leerlingen van de TruckAcademies en ROC’s. 

Voor beter opgeleide truck-technici
Al een aantal jaren merken we dat een groot deel van de BBL-studenten in de truckopleiding onvoldoende praktisch worden opgeleid. Eén van de veelgehoorde obstakels is de reisafstand naar onze locaties in Nieuwegein en Zwolle. Vooral in het begin van de opleiding wanneer de student geen rijbewijs heeft. Dus nu onze branche vraagt om beter opgeleide truck-technici, zorgen we met de BAT-mobiel precies daarvoor.

Hier waren we eerder

Basis elektronica | 2-daagse
Op onderstaande locaties gingen BBL-studenten vol enthousiasme aan de slag met basis elektronica. Met behulp van de multimeter maakten ze kennis met spanning, stroom en weerstand. Aan de meegebrachte verlichting- en dashboardopstelling werden metingen uitgevoerd aan diverse schakelingen. Na afloop van de training kregen de studenten een bewijs van deelname uitgereikt.

BLOM-DSW | Honselersdijk

Volvo Group Truck Center | Rotterdam

Scania Hoogvliet | Rotterdam

Koning Willem 1 college | 's-Hertogenbosch

Graafschap College | Doetinchem

Mechanisch meten en motorcomponenten
Voor deze training zijn we extra zwaar beladen. We nemen mee: Een cilinder kop, een krukas en een nokkenas, 2 trommels en twee schijven, aanhangwagen koppelingen en natuurlijk een motor. Studenten en docenten zijn altijd weer verbaasd over de kracht van de BAT-mobiel. 

ROC van Twente | Almelo

Techniek College Rotterdam | Rotterdam

Onze superhelden

De BAT-mobiel is een 'knipoog' naar de Batmobile van Batman. Nee; in onze bus vind je geen wapens of schietstoel. En onze trainers dragen geen cape en masker. Dat neemt niet weg dat de BAT-mobiel beschikt over de nodige technische snufjes. En in onze ogen zijn Wesley en Edwin echte superhelden. Ze komen graag een keer bij jou langs. 

De BAT-mobiel op jouw locatie?

Vul hieronder het contactformulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Voor- en achternaam