Trainingen Autoruitherstel

Een goede Autoruitherstel-training volg je bij Innovam

Op zoek naar de beste Autoruithersteltrainingen? Die volg je natuurlijk in onze werkplaatsen. Leer van onze deskundige trainers. Onze trainingen zijn tot in de puntjes verzorgd: met modern materiaal en natuurlijk een smakelijke lunch. Steek je handen uit de mouwen bij Innovam, bekijk het trainingsaanbod.

Autoruitherstel Basis

Wil je alles leren over glas en het repareren of vervangen van de autoruit? Dan volg je deze training. Ga aan de slag in onze werkplaats vol modern materiaal. Na afloop ontvang je een certificaat. Meer weten? Lees snel verder!

Bijscholing Autoruitherstel Basis

Bijscholing voor ruitherstellers met het certificaat Autoruitherstel Basis. Je bent weer gekwalificeerd voor het onderdeel Autoruitherstel Basis van de branchenorm als je naast het praktijkcertificaat ook dit theoriecertificaat hebt behaald.

Communicatie en klantrelatie autoruitherstelspecialist

Wil je weten hoe je optimaal met de klant communiceert op elk moment van het reparatieproces? Volg dan deze interactieve training. Na afloop ontvang je een certificaat. Meer weten? Lees snel verder!

Werken met ADAS

Je leert ADAS stapsgewijs kalibreren en je de juiste diagnose stellen als de ADAS niet goed werkt. Oefen op 3 systemen: BrainBee, Hella Gutmann en Bosch. Werk met moderne voertuigen met daarin alle systemen. Na afloop ontvang je een certificaat.

e-learnings Diisocyanaten

Werk je met lak of lijm? Behaal eenvoudig de juiste certificaten.

Ontdek de e-learnings


"Is jouw bedrijf gekwalificeerd en zijn de medewerkers opgeleid voor het werk dat jullie uitvoeren? InZicht laat zien waar je staat als bedrijf ten opzichte van de Branche- en Plusnorm."

Jaap Langeveld | Accountmanager Innovam
> Alles over InZicht

Waarom kiezen voor een training Autoruitherstel bij Innovam?

  • Vakkennis en vakvaardigheden volgens de vernieuwde Branchenorm Ruitschadeherstel.
  • Je medewerkers goed opgeleid voor het werk dat zij uitvoeren.
  • Behaalde certificaten komen automatisch in InZicht.
  • Trainingslocaties met moderne werkplaatsen, materialen en voertuigen.
  • Leer door praktijkopdrachten die toepasbaar zijn in jouw werk. Doe je werk morgen beter.

Recent bekeken:

{{ product.SummaryTitle }}

{{ product.SummaryDescription }}