AST-modules

Autoschadeherstel trainingen voor complex schadeherstel

Door de opkomst van nieuwe complexe technologieën in auto's groeien de activiteiten van schadeherstellers en autobedrijven steeds meer naar elkaar toe. Om de kwaliteitseisen te kunnen handhaven ontwikkelen wij op dit moment een complete serie schadehersteltrainingen. Boek nu al de training Auto Elektronica Schadeherstel.

Auto Elektronica Schadeherstel 1 (DV2 CARR)

Kennis van elektrische en elektronische systemen in moderne voertuigen is belangrijk. We leren je diagnostische strategieën en verschillende meetmethoden aan. Dat is de basis voor het oplossen van elektrische storingen aan o.a. moderne verlichtings- en comfortsystemen.

Auto Elektronica Schadeherstel 2 (DV3 CARR)

Na het volgen van de training ben je in staat goed voorbereid deel te nemen aan het IBKI-examen DV3-CARR. Daarmee ben je in staat elektrisch schema's te lezen, interpreteren op het gebied van sensoren, actuatoren en kun je complexe storingen opsporen en repareren.

Lijmen en Hybride verbindingen

Lijmen is niet moeilijk, wel heel precies. Je leert volgens processtappen te werken. Je leert over alles wat met lijmverbindingen te maken heeft. Je maakt een praktijkstuk waarmee je alles oefent. Met jouw praktijkstuk kun je je collega's en klanten voorlichten over lijmen.

Werken met ADAS

Deze training bestaat uit een e-learning en een praktijkdag. Na de training kun je de verschillende toegepaste sensoren van het ADAS-systeem kalibreren.

Airco terugwinnen koudemiddelen (f-gassen certificaat)

Deze training voor het f-gassen certificaat is voor schadetechnici. De training bestaat uit een e-learning, een praktijkdag en het examen 'f-gassen mobiele airco'. Dit certificaat is verplicht voor technici die met koudemiddel werken.

Naar AST-modules NEN-9140

Trainingen om e-voertuigen veilig te herstellen

Bekijk trainingen

Binnenkort meer AST-modules beschikbaar

Door de opkomst van nieuwe complexe technologieën in auto's groeien de activiteiten van schadeherstellers en autobedrijven steeds meer naar elkaar toe. Om de kwaliteitseisen te kunnen handhaven ontwikkelen wij op dit moment een complete serie schadehersteltrainingen. Schrijf je in voor ons nieuwsbrief, dan geven we je een seintje zodra je de trainingen kunt boeken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Recent bekeken

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}