Calculeren en Schadeafhandeling | Audatex schadecalculatie

De beste voorbereiding op het Audatex-examen voor in het Autoschadeherstelbedrijf

Ben je als (Front)Office medewerker voor schade-afhandeling de gesprekspartner van schade-experts? Leer dan het Audatex-systeem en Qaptar voor schadecalculaties goed kennen. Professionaliseer je aanpak en moderniseer je kennis. Laat je opleiden en certificeren. Meer weten? Lees snel verder.

Audatex Moduul 2 en 3

Wil je leren werken met het Audatex-systeem? Leer dan in 3 dagen een schadecalculatie opstellen en lezen. We behandelen het hele Audatex-calculatiesysteem en leggen de bediening van Qaptar uit. Examen direct aansluitend. Meer weten? Lees snel verder!

Audatex herhaling

De Audatex-pas is 2 jaar gelding. Deze training bereidt je voor met een e-learning en 1 klassikale dag voor op het herhalingsexamen dat aansluitend wordt afgenomen. Voor wie niet regelmatig calculaties maakt. Meer weten? Lees snel verder!

Audatex herhaling verkort

De Audatex-pas is 2 jaar gelding. Deze training bereidt je met een e-learning en een halve klassikale dag voor op het herhalingsexamen dat aansluitend wordt afgenomen. Voor wie vaak schadecalculaties maakt. Meer weten? Lees snel verder!

Opleiding Front Office Professional Schadeherstel

Complete opleiding voor schadeherstel: ADAS, Calculatie, Elektrische voertuigen en Materiaalkennis over nieuwe verbindingstechnieken. Volg e-learnings, webinars en praktijkdagen. Meld je nu aan en wij gaan direct voor je aan de slag.

Recent bekeken: