Calculeren en Schadeafhandeling | Audatex schadecalculatie

De beste voorbereiding op het Audatex-examen voor in het Autoschadeherstelbedrijf

Ben je als (Front)Office medewerker voor schade-afhandeling de gesprekspartner van schade-experts? Leer dan het Audatex-systeem en Qaptar voor schadecalculaties goed kennen. Professionaliseer je aanpak en moderniseer je kennis. Laat je opleiden en certificeren. Meer weten? Lees snel verder.

Audatex Moduul 2 en 3

Wil je leren werken met het Audatex-systeem? Leer dan in 3 dagen een schadecalculatie opstellen en lezen. We behandelen het hele Audatex-calculatiesysteem en leggen de bediening van Qapter uit. Examen direct aansluitend. Meer weten? Lees snel verder!

Audatex herhaling

De Audatex-pas is 2 jaar geldig. Deze training bereidt je voor met een e-learning en 1 klassikale dag voor op het herhalingsexamen dat aansluitend wordt afgenomen. Geschikt voor wie niet regelmatig calculaties maakt. Meer weten? Lees snel verder!

Audatex herhaling verkort

De Audatex-pas is 2 jaar geldig. Deze training bereidt je met een e-learning en een halve klassikale dag voor op het herhalingsexamen dat aansluitend wordt afgenomen. Voor wie vaak schadecalculaties maakt. Meer weten? Lees snel verder!

DW Pro Basis

Leer hoe je DW Pro kunt gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden. We behandelen alle functionaliteiten van het backofficepakket en verschillende modules. Meer weten? Lees snel verder!

DW Pro Gevorderd

Werk je al een tijd met DW Pro en gebruik je altijd dezelfde functionaliteiten? Zet de volgende stap en leer je hoe je DW Pro kan integreren in processen met als doel efficiënter te werken. Meer weten? Lees snel verder!

Opleiding Front Office Professional Schadeherstel

Complete opleiding voor schadeherstel: ADAS, Calculatie, Elektrische voertuigen en Materiaalkennis over nieuwe verbindingstechnieken. Volg e-learnings, webinars en praktijkdagen. Meld je nu aan en wij gaan direct voor je aan de slag.

In de werkplaats

Doorloop bij veiligheidskritische schade

Bekijk het stappenplan

Recent bekeken: