Oefenen voor mbo-praktijkexamens Bedrijfsautotechniek

Oefen de moeilijkste opdrachten van de opleidingen in de context Bedrijfsautotechniek

In het leerbedrijf probeer je alle opdrachten voor de opleiding aan mbo-student te leren. Vaak een hele puzzel! Je student kan bijna alle opdrachten bij ons, met onze trainers en materialen komen leren en oefenen. Ook handig als hij vóór het praktijkexamen bepaalde klussen nog even goed in de vingers wil krijgen. Bekijk samen aan welke kerntaak je student werkt. Volg zoveel oefendagen als hij nodig heeft.

Oefendag Reparatie Mechanisch (niv. 2, 3)

Kom opdrachten oefenen als voorbereiding op het Beroepsvaardigheidsexamen van de kerntaak Reparatie, het examen Mechanisch op niveau 2 en 3.

Oefendag Reparatie Elektronisch (niv 2, 3)

Kom opdrachten oefenen als voorbereiding op het Beroepsvaardigheidsexamen van de kerntaak Reparatie, het examen Elektronisch op niveau 2 en 3.

Oefendag Diagnose Mechanisch (niv. 3)

Kom opdrachten oefenen als voorbereiding op het Beroepsvaardigheidsexamen van de kerntaak Diagnose, het examen Mechanisch op niveau 3.

Oefendag Diagnose Elektronisch (niv. 3)

Kom opdrachten oefenen als voorbereiding op het Beroepsvaardigheidsexamen van de kerntaak Diagnose, het examen Elektronisch op niveau 3.

Oefendag Diagnose Mechanisch (niv. 4)

Kom opdrachten oefenen als voorbereiding op het Beroepsvaardigheidsexamen van de kerntaak Diagnose, het examen Mechanisch op niveau 4.

Oefendag Diagnose Elektronisch (niv. 4)

Kom opdrachten oefenen als voorbereiding op het Beroepsvaardigheidsexamen van de kerntaak Diagnose, het examen Elektronisch op niveau 4.

Praktijktraining voor BBL-studenten

Sneller en meer leren onder begeleiding van onze trainers

Bekijk de praktijktrainingen

Recent bekeken

{{ product.SummaryTitle }}

{{ product.SummaryDescription }}