Voorbereiden op het praktijkexamen

Gun je student die kansrijke en ontspannen start van het Beroepsvaardigheidsexamen

Mbo-studenten gaan de komende maanden naar hun Beroepsvaardigheidsexamen. Veel studenten vinden dit spannend. Logisch! …want dit examen is een belangrijk onderdeel van hun diploma. Wij helpen je student met voorbereiden.

Kom oefenen bij Innovam

Veel studenten vinden het praktijkexamen spannend, logisch! Want die examens zijn een belangrijk onderdeel van het diploma. Is de student nog niet helemaal klaar voor de examenopdrachten? Laat hem/haar die opdrachten bij Innovam komen oefenen. We helpen niet alleen bij de technische uitvoering maar ook bij de juiste aanpak: welk gereedschap heb je nodig, welke werkvolgorde kies je, hoe houd je je tijdplanning in de gaten en welke informatie vermeld je op de werkorder. Dat zijn ook belangrijke onderdelen bij het examen.

Webinars Personenauto

Je student bekijkt via een webinar hoe bepaalde examenopdrachten stap voor stap worden uitgevoerd. Live, deelnemers kunnen dus meteen hun vragen stellen.

Keuzedagen Personenauto

Je student oefent bepaalde opdrachten zelf, in onze werkplaatsen. Onze trainers zijn er om hulp aan te vragen en voor begeleiding.

Oefendagen Bedrijfsauto

Je student oefent bepaalde opdrachten zelf, in onze werkplaatsen. Je leert en oefent onder begeleiding van onze trainers en zonder tijdsdruk.

Oefendagen Schadeherstel

Je student oefent bepaalde opdrachten zelf, in onze werkplaatsen. Je leert en oefent onder begeleiding van onze trainers en zonder tijdsdruk.

Klaar voor het examen? Doe de check

De opleiding van jouw studenten is verdeeld is kerntaken. En per kerntaak ligt vast op welke opdrachten je hem moet beoordelen. Sommige opdrachten kunnen ook voorkomen op het praktijkexamen. Ben je leermeester in een autobedrijf en wil je weten welke opdrachten kunnen voorkomen op het examen? Ontvang dan per e-mail een handige lijst van alle opdrachten. Daarmee kun je checken of je hij/zij klaar is voor het examen.