Leermeester trainingen mobiliteitsbranche

Bekijk ons uitgebreide leermeester cursus aanbod

Een BBL-student binnen jouw werkplaats deskundig begeleiden gaat niet geheel vanzelf. Daar is een opleiding voor nodig. Bovendien is het een vaardigheid die je zult moet blijven ontwikkelen. Met onze leermeester trainingen leer je wat de taken van een leermeester zijn en hoe je een leerjaar organiseert. Ben je eenmaal leermeester, blijf dan fris en op de hoogte met een aanvullende (online) training.

Leermeester worden: werkplaats

Leer wat er bij het begeleiden van BBL-studenten komt kijken: technische kennis en vaardigheden, het organiseren van het schooljaar in het leerbedrijf, maar ook sociale vaardigheden om goed in een team te kunnen functioneren. Oefen gesprekken met je BBL'er en feedback geven.

Startpakket: Voor je nieuwe BBL-student

Bestel dit Startpakket voor je nieuwe BBL'er: 2 e-learnings: Werkplaatsveiligheid en Gereedschapskennis. En download een leuke rondleiding waarmee je student écht kennismaakt met de collega's en het bedrijf. En er meteen achter komt wat jullie de komende tijd gaan doen en leren.

Online training: De juiste BBL-student werven

Online training van ca. 1 uur waarna je de BBL'er vindt die past bij je bedrijf en in je team. Boordevol tips voor het sollicitatiegesprek waardoor je veel van elkaar te weten komt. En: welke contracten sluit je af.

Online training: De succesvolle introductie van een BBL-student

Online training van ca. 1 uur waarna je de kans op succes met je BBL'er vergroot. Na afloop kun je inspelen op verwachtingen van je student, je bedrijf en jezelf. Je weet hoe je de introductie in fases doorloopt en je zal collega's en betrokken partijen gaan inzetten.

Leermeester zijn: effectiever begeleiden

Leer effectiever begeleiden: vergroot je eigen effectiviteit, stel doelen maak een rolverdeling voor de BBL-student, school, en je bedrijf om die doelen samen te behalen. Leer inspelen op gedrag en leer hoe je je BBL'er coacht. Voor leermeesters en anderen die studenten begeleiden.

Meest gelezen over BBL'ers begeleiden:

Recent bekeken

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}
* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.