Leermeester trainingen mobiliteitsbranche

Bekijk ons uitgebreide leermeester cursus aanbod

Een leerling binnen jouw werkplaats deskundig begeleiden gaat niet geheel vanzelf. Daar is een opleiding voor nodig. Bovendien is het een vaardigheid die je zult moet blijven ontwikkelen. Met onze leermeester trainingen leer je wat de taken van een leermeester zijn en hoe je een leerjaar organiseert. Ben je eenmaal leermeester, blijf dan fris en op de hoogte met een aanvullende (online) training.

Leermeester worden: werkplaats

Leer wat er bij het begeleiden van leerlingen komt kijken: technische kennis en vaardigheden, het organiseren van het schooljaar in het leerbedrijf, maar ook sociale vaardigheden om goed in een team te kunnen functioneren. Oefen gesprekken met je leerling en feedback geven.

Startpakket: Voor je nieuwe leerling

Bestel dit Startpakket voor je nieuwe leerling: 2 e-learnings: Werkplaatsveiligheid en Gereedschapskennis. En download een leuke rondleiding waarmee je leerling écht kennismaakt met de collega's en het bedrijf. En er meteen achter komt wat jullie de komende tijd gaan doen en leren.

Online training: De juiste leerling werven

Online training van ca. 1 uur waarna je de leerling vindt die past bij je bedrijf en in je team. Boordevol tips voor het sollicitatiegesprek waardoor je veel van elkaar te weten komt. En: welke contracten sluit je af.

Online training: De succesvolle introductie van een leerling

Online training van ca. 1 uur waarna je de kans op succes met je leerling vergroot. Na afloop kun je inspelen op verwachtingen van je leerling, je bedrijf en jezelf. Je weet hoe je de introductie in fases doorloopt en je zal collega's en betrokken partijen gaan inzetten.

Leermeester zijn: effectiever begeleiden

Leer effectiever begeleiden: vergroot je eigen effectiviteit, stel doelen maak een rolverdeling voor de leerling, school, en je bedrijf om die doelen samen te behalen. Leer inspelen op gedrag en leer hoe je je leerling coacht. Voor leermeesters en anderen die leerlingen begeleiden.

Meest gelezen over leerlingen begeleiden:

Recent bekeken

{{ product.Name }}

{{ product.SummaryDescription }}

{{ product.CoreProduct.ProductPrice.WebPrice | euroPrice(0) }}
* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.