Gastvrijheid bij Innovam

“Zonder gezelligheid en goed eten is een training niet compleet”

Een training volgen is hard werken. Leren is leuk maar het kost veel energie. Tussendoor ontspannen houdt je scherp. Bij Innovam zorgen Irma Ligthart en haar collega’s van de afdeling Hospitality voor lekker eten, gezonde snacks en een goede sfeer. “Samen koffiedrinken en lunchen is een belangrijk onderdeel van het leerproces.”


"Wij zorgen voor een gastvrije ontvangst, een gezellige omgeving en lekker eten zodat onze gasten zich welkom voelen. Daarna kan iedereen er weer fris tegenaan."

Irma Ligthart
Projectmedewerker Hospitality

Een belangrijk onderdeel van het leerproces

Irma benadrukt het belang van ontspanning tussen de leerinspanningen door. "Leren is leuk, maar het kost veel energie. Tussendoor ontspannen houdt je scherp," merkt ze op. Samen met haar toegewijde team zorgt Irma voor lekker eten, gezonde snacks en een positieve sfeer. "Samen koffiedrinken en lunchen is een belangrijk onderdeel van het leerproces," voegt ze toe.

120 gasten per dag in Nieuwegein

Gevraagd naar de omvang van de gastenlijst, legt Irma uit: "Gemiddeld ontvangen we op onze vestiging in Nieuwegein zo'n 120 cursisten en examenkandidaten per dag. De groepen zijn bewust klein gehouden, met maximaal 16 personen. Tijdens pauzes en tussen de middag is het altijd gezellig druk. De tafels zitten vol, en iedereen is druk met elkaar in gesprek."

Een culinaire ervaring bij Innovam

De vraag naar wat er op het menu staat, brengt Irma's passie voor goed en gezond eten naar voren. "Bij de meeste trainingen is een lunch inbegrepen. In het restaurant serveren we een ruim assortiment luxe broodjes, verschillende soorten vers gemaakte soep en diverse warme snacks. Verder is er een uitgebreid saladebuffet. In de keuken werken we zoveel mogelijk met duurzame en gezonde ingrediënten."

Populaire gerechten en complimenten over koffie

Als het gaat om de favoriete gerechten, onthult Irma: "We krijgen regelmatig complimenten voor onze koffie. We schenken verse bonenkoffie, en dat valt in de smaak. Op een dag gaan er aardig wat liters doorheen. In het restaurant zien we dat onze gasten vaker voor gezonde en vegetarische gerechten kiezen. Maar klassiekers zoals kroketten en saucijzenbroodjes doen het ook erg goed."

Weer fris er tegenaan

Tijdens pauzes en lunches is een goede sfeer belangrijk. Irma legt uit: "Trainingen en examens zijn intensief. Pauzes en lunches zijn momenten om samen te ontspannen. Wij zorgen voor een gastvrije ontvangst, een gezellige omgeving en lekker eten, zodat onze gasten zich welkom voelen. Daarna kan iedereen er weer fris tegenaan."

Over Irma

Irma Ligthart is projectmedewerker Hospitality bij Innovam. Tijdens pauzes en lunches zorgen Irma en haar collega's voor een ontspannen sfeer, waar gasten genieten van lekker eten en drinken. Met haar team ontvangt ze dagelijks gemiddeld 120 cursisten en examenkandidaten. Irma's passie voor duurzame en gezonde ingrediënten straalt door in de keuken. 

Kom je ook een keer eten?

Bij de meeste trainingen is een lunch inbegrepen

Bekijk ons uitgebreide trainingen-menu