Lesmethoden van Innovam

Onze Uitgeverij biedt gedegen lesmethoden aan voor voertuigentechniek op het vmbo en MBO. Voor de opleidingen Autotechniek, Trucktechniek, Technisch Specialist en Tweewielers. Onze lesmethoden voor VMBO en MBO sluiten perfect op elkaar aan.

Veelgestelde vragen

Wil je een inkijkexemplaar van een lesmethode ontvangen? Zoek je keuzedelen? Wil je artikelen retourneren? Wil je als docent je eigen vakkennis bijhouden? Vind direct het antwoord op deze en alle andere veelgestelde vragen. 


"De beroepspraktijk is de basis van onze lesmethoden voor voertuigentechniek. Onze methoden voor VMBO en MBO sluiten perfect op elkaar aan, zodat leerlingen een doorlopende leerlijn kunnen volgen."

Louis van Laarhoven | Relatiemanager Beroepsonderwijs
> Alles over onze lesmethoden

Ook interessant voor jou:

BAT-mobiel | Praktijktraining op jullie ROC-locatie

Met de BAT-mobiel trekken we het land in om op ROC's technische trainingen te geven. BAT staat natuurlijk voor BedrijfsAuto Techniek. De BAT-mobiel is volgeladen met speciaal geprepareerde leermiddelen.

Praktijktrainingen voor ROC-studenten

Regionale Prakijktrainingen (RPT) zijn de perfecte aanvulling op de begeleiding die wij BBL-studenten geven in het leerbedrijf. De RPT-trainingen zijn bovendien een prima voorbereiding op het examen. 

Ondersteuning en advies voor jouw school

Met Onderwijs Support ondersteunen wij ROC's bij het geven van competentiegericht (praktijk)onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke versterking van het onderwijsteam of het geven van advies op maat.

Waarom kiezen voor leermiddelen van Innovam?

Lessen uit theorie- en praktijkboeken, met een digitaal platform.

De beroepspraktijk staat centraal; ontwikkeld met leerbedrijven.

Aanvullende praktijktraining beschikbaar op meerdere locaties.

Als je met Innovam leert kun je het écht begrijpen én direct toepassen.

Met Innovam kom je het verst