Lesmethoden Uitgeverij Innovam

Voor het onderwijs in de mobiliteitsbranche

Onze lesmethoden voor motorvoertuigentechniek zijn ontwikkeld om professionals op te leiden die klaar zijn voor de toekomst. Daarom maken we in onze lesmethoden volop gebruik van digitale mogelijkheden. De praktijk blijft bij Innovam de basis. Onze lesmethoden voor VMBO en MBO sluiten perfect op elkaar aan, zodat leerlingen een doorlopende leerlijn kunnen volgen.

Power2Drive

Power2Drive is onze lesmethode voor het VMBO. Met een frisse opmaak, korte teksten, veel afbeeldingen en video’s sluit de lesmethode naadloos aan bij de wereld van nu, en is het de perfecte voorbereiding voor de opleidingen aan de ROC’s. Lees nu alles over Power2Drive!

Cars

We hebben onze lesmethode Cars voor het MBO compleet vernieuwd. Dankzij een frisse opmaak, korte teksten, veel afbeeldingen en video’s sluit ons lesprogramma Cars perfect aan op de leerlingen en lesstof van nu. Bekijk snel wat er vernieuwd is en maak kennis met het nieuwe Cars.

BigWheels

BigWheels is onze vernieuwde lesmethode voor de MBO-opleidingen Bedrijfsautotechnicus en Eerste Bedrijfsautotechnicus. Met een nieuwe opmaak, korte teksten, veel afbeeldingen en video’s is BigWheels weer helemaal van nu. Stap nu in!

TroubleShooter

Ons lesmateriaal voor de opleiding Technisch Specialist helpt jouw leerlingen op weg naar een succesvolle loopbaan als Technisch Specialist. Het lesmateriaal sluit perfect aan op het niveau en de belevingswereld van leerlingen. Ontdek nu alle voordelen van het lespakket TS.

Tweewielers

Tweewielers is ons lesmateriaal voor de MBO-opleidingen Fietstechnicus, Scootertechnicus en Motorfietstechnicus op niveau 2. De Tweewielers lesstof sluit optimaal aan bij het niveau en de belevingswereld van de leerlingen. Ontdek welke voordelen Tweewielers biedt voor jou als docent.

LJ Create

LJ Create biedt praktijkleermiddelen waarmee leerlingen in een veilige omgeving hun theoretische kennis praktisch kunnen toepassen. Met de veelzijdige materialen en vele toepassingsmogelijkheden ontdekken ze de nieuwste technieken. Lees alles over deze snelle en leuke leermiddelen.

Onderwijs Support

Ondersteuning en advies voor jouw school

Maak nu kennis met Onderwijs Support

Wil je advies of wil je ons iets vragen?