Interessant voor jou

Welkom terug!

Goed nieuws, we zijn weer open! We volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zodat iedereen 1,5 meter afstand kan houden van elkaar en in goede gezondheid en veiligheid onze locaties kan bezoeken.

RI&E maken veel werk? Wij doen het graag voor jou.

Wij voeren de Risico Inventarisatie & Evaluatie graag voor je uit en houden 'm actueel. Bekijk wat je van ons kunt verwachten en wat de kosten hiervan zijn.

Online leren = verder groeien met voucher van OOMT

Blijf jezelf ontwikkelen, ook in deze coronatijd. Juist nu is online leren slim. Ontdek waaraan jij bij Innovam je OOMT-voucher t.w.v. € 100 kunt besteden.

Uitgelichte trainingen

Startpakket: De eerste werkdag van je leerling

Bestel dit Startpakket voor de eerste werkdag van je leerling: 2 e-learnings: Werkplaatsveiligheid en Gereedschapskennis. En download een leuke rondleiding waarmee je leerling écht kennismaakt met de collega's en het bedrijf. En er meteen achter komt wat jullie de komende tijd gaan doen en leren.

Online training: De juiste leerling werven

Online training van ca. 1 uur waarna je de leerling vindt die past bij je bedrijf en in je team. Boordevol tips voor het sollicitatiegesprek waardoor je veel van elkaar te weten komt. En: welke contracten sluit je af.

Bevoegdheidsverlenging Tachograaf technicus

Bereid je voor op het theorie examen Bevoegdheidsverlenging Tachograaftechnicus door het handboek te oefenen met onze e-learning.

APK 2 Bevoegdheidsverlenging online met werkboek

Op dit moment trainen we in kleine groepen en kunnen we dus minder keurmeesters ontvangen. Deze online training met werkboek is het gelijkwaardige alternatief voor onze theorie-training.

APK 2 Bevoegdheidsverlenging theorie, aansluitend middagexamen

Keur je veel? Kies de ochtendtraining met alleen theorie, waarin we in hoog tempo werken. Het examen is 's middags direct na de training. Inclusief lunch.

APK 1 Bevoegdheidsverlenging theorie, aansluitend middagexamen

Keur je veel? Kies de training met alleen theorie, in een grote groep die in hoog tempo werkt. Het examen is direct na de ochtendtraining. Inclusief lunch.

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen. Eventuele OOMT-bijdrage is nog niet verrekend.