NIVRE branche-examens Motorvoertuigen

Examens om je te laten registreren in het NIVRE-register

Als NIVRE Register-Expert in de branche Motorvoertuigen ben je de onafhankelijke partij die kan worden ingeschakeld voor het vaststellen van de omvang en de oorzaak van de schade. NIVRE Register-Experts in de branche motorvoertuigen stellen niet alleen schades vast aan personenauto’s maar ook aan vrachtauto’s, zwaar materieel, caravans, campers, (brom)fietsen en scooters en doen technische onderzoeken.

Op deze pagina kan je je als kandidaat Register-expert inschrijven voor de NIVRE branche-examens Motorvoertuigen die Innovam afneemt.

NIVRE Branche-examen Motorvoertuigen

Wil je je registreren in het NIVRE-register als Schade-expert Motorvoertuigen? Dan kun je het examen bij Innovam afleggen. Bekijk de kenniseisen en procedure, en schrijf je in.

NIVRE Theorie-examen Caravan en Camper

Wil je je registreren in het NIVRE-register als Schade-expert Caravan en Camper? Dan kun je het examen bij Innovam afleggen. Bekijk de kenniseisen en procedure, en schrijf je in.

NIVRE Theorie-examen Zwaar Materieel & Techniek

Wil je je registreren in het NIVRE-register als Schade-expert Zwaar Materieel & Techniek? Dat examen kun je bij Innovam afleggen. Bekijk kenniseisen en procedure, schrijf je in.