TRUCKWISE

We helpen de truckbranche met hun personele en bedrijfsmatige vraagstukken

Truckwise is een zelfstandig team binnen Innovam. Wij helpen de truckbranche met hun personele en bedrijfsmatige vraagstukken. Door onze ruime ervaring hebben we vaak een passend antwoord. Niet alleen truckbedrijven, ook het onderwijs, de toeleveranciers, het openbaar vervoer en de truckimporteurs weten de weg naar Innovam Truckwise inmiddels te vinden. Ontdek wat wij voor je truckbedrijf kunnen betekenen!

Compleet trainingsaanbod voor de truckbranche

Interessant voor jou

Bevoegdheidsverlenging Tachograaf technicus

Bereid je voor op het theorie examen Bevoegdheidsverlenging Tachograaftechnicus door het handboek te oefenen met onze e-learning.

e-learning: Update NEN 9140

Deze online training legt op een leerzame manier uit wat de vernieuwing van de norm NEN 9140 inhoudt en wat dat voor consequenties heeft voor het werken aan e-voertuigen in de werkplaats. Verplichte kost voor de werkverantwoordelijke (WV NEN 9140).

Maatregelen voor je bezoek aan Truckwise

Kom je binnenkort naar een van onze locaties, dan gelden daar de RIVM maatregelen en enkele aanvullingen. Op deze pagina informeren we je over je bezoek aan Innovam Truckwise en IBKI.

Alles over Uitlaatgasemissies / Euro-6

Met name de uitlaatgasnabehandelings-systemen zorgen voor veel problemen. De complexiteit van de systemen is enorm. Met de juiste kennis beperk je ongeplande stilstand.

Pechhulpverleners, zo haal je je certificaat

Voor het verlenen van pechservice op het Nederlandse wegennet moeten pechhulpverleners adequaat zijn opgeleid. Daarvoor volg je de training Incident Management.

Nieuwe training: Veilig werken aan e-bedrijfsvoertuigen basis

Trucktechnici leren in deze training op een veilige manier onderhoud aan e-bedrijfsvoertuigen en bussen verrichten. E-learning plus praktijkdag, inclusief certificaat (VOP NEN-9140).

Een kijkje achter de schermen bij Innovam Truckwise

Onze collega Bert geeft je een kijkje achter de voordeur van Innovam Truckwise. In coronatijd. Want ook nu zijn wij er voor examenkandidaten in het mbo-onderwijs. Op een veilige manier oefenen leerlingen de belangrijkste opdrachten uit het praktijkexamen. Zo maken we van jouw leerling een echte monteur!

Alle trainingen voor de Truckbranche

Bekijk ons trainingsaanbod