TRUCKWISE

We helpen de truckbranche met hun personele en bedrijfsmatige oplossingen

Truckwise is een zelfstandig team binnen Innovam. Wij helpen de truckbranche met hun personele en bedrijfsmatige vraagstukken. Door onze ruime ervaring hebben we vaak een passend antwoord. Niet alleen truckbedrijven, ook het onderwijs, de toeleveranciers, het openbaar vervoer en de truckimporteurs weten de weg naar Innovam Truckwise inmiddels te vinden. Ontdek wat wij voor je truckbedrijf kunnen betekenen!

Compleet trainingsaanbod voor de truckbranche

Volledig trainingsoverzicht

Interessant voor jou

Trainen aan de eerste hybride trainingstruck van Nederland

Er gaat heel wat tijd zitten in het prepareren van onze voertuigen. En deze klus was extra bijzonder, het is de eerste hybride trainingstruck van Nederland, misschien wel van Europa!

Oefenen voor de BBL-praktijkexamens Bedrijfsauto

Met onze begeleiding en gerichte praktijkoefeningen krijgen leerlingen ook de moeilijkste examenonderdelen snel onder de knie. Samen zorgen we ervoor dat je leerling slaagt!

Maatregelen voor je bezoek aan Truckwise

Kom je binnenkort naar een van onze locaties, dan gelden daar de RIVM maatregelen en enkele aanvullingen. Op deze pagina informeren we je over je bezoek aan Innovam Truckwise en IBKI.

Alles over Uitlaatgasemissies / Euro-6

Met name de uitlaatgasnabehandelings-systemen zorgen voor veel problemen. De complexiteit van de systemen is enorm. Met de juiste kennis beperk je ongeplande stilstand.

Pechhulpverleners, zo haal je je certificaat

Voor het verlenen van pechservice op het Nederlandse wegennet moeten pechhulpverleners adequaat zijn opgeleid. Daarvoor volg je de training Incident Management.

Nieuwe training: Veilig werken aan e-bedrijfsvoertuigen basis

Trucktechnici leren in deze training op een veilige manier onderhoud aan e-bedrijfsvoertuigen en bussen verrichten. E-learning plus praktijkdag, inclusief certificaat (VOP NEN-9140).

Alle trainingen voor de Truckbranche

Bekijk ons trainingsaanbod