Welkom bij Performance Support

Direct contact? Mail naar info@innovam.nl of bel 030-6087722

Duurzame rendementsverbetering in de mobiliteitsbranche. Met onze kennis en expertise dragen wij bij aan de rendementsverbetering van onze klanten, dat staat bij Performance Support voorop. Met helder advies en praktische ondersteuning, die aansluit bij de doelstellingen van onze klant, maken wij bedrijven sterker, wendbaarder en succesvoller.

HR

Organisaties moeten continu kunnen meebewegen met de veranderende (arbeids-)markt. Ook jouw mensen moeten dan mee veranderen, wat uitdagingen met zich meebrengt. Belangrijk om dit in goede banen te leiden, immers het personeel is de motor van jouw organisatie en vormen de belangrijkste waarde in de organisatie. Performance Support heeft een breed portfolio aan HR-oplossingen die je hierbij helpen.

Marketing & Sales

Onze specialisten helpen bedrijven in de mobiliteitsbranche meer uit hun sales- en marketingactiviteiten te halen. Dit doen zij onder andere door te activeren, adviseren en te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Dit kan door middel van coaching op de werkvloer of sales-training bij ons op locatie. Daarnaast helpen wij bedrijven hun online kanalen optimaal in zetten en altijd klantgericht te handelen.

Aftersales

Aftersales is een belangrijke afdeling binnen ieder autobedrijf. Om bedrijven goed te ondersteunen en te helpen zich te ontwikkelen op aftersales-gebied bieden wij een aantal interventies aan die zicht richten op het vergroten van het rendement en het ontwikkelen van medewerkers.

ARBO en veiligheid

Medewerkers moeten veilig en onder goede omstandigheden hun werk kunnen doen. Om te garanderen dat dit ook het geval is zijn er een aantal regels en certificering waar wettelijk aan voldaan moet worden. Innovam helpt graag om een veilige werkomgeving te creëren voor je medewerkers.

Trainingen

Performance Support biedt een breed scala aan opleidingen en trainingen voor de mobiliteitsbranche. Of je nu leiderschapskwaliteiten wilt ontwikkelen, je wilt voorbereiden op een leidinggevende functie of je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau wilt brengen, wij bieden een opleiding voor ieder niveau binnen de mobiliteitsbranche.

Meest gelezen

In de stoel... Eric Berkhof

Eric Berkhof van Van Mossel Automotive Group . In 1988 kocht hij zijn eerste “winkeltje”. De basis van wat nu, 30 jaar later, één van de grotere – zo niet de grootste – automotive partijen in Nederland is.

'War on talent' in automotive?

Autobedrijven zitten te springen om goed personeel. De gevolgen zijn duidelijk merkbaar, maar wordt er straks echt gevochten om personeel?

Medewerker als passant

De term employee journey komt de laatste tijd veel voor. Daarmee wordt deze reis die een medewerker binnen een bedrijf doorloopt vaak bedoeld. Daarin doen wij er vaak alles aan om de medewerker tot ambassadeur te maken, maar wat nu als we hem/haar als passant beschouwen?