Performance Support

Hogere productiviteit en meer rendement

Veel bedrijven laten kansen liggen om een beter rendement te behalen. Dit komt doordat ze vooral gefocust zijn op de primaire bedrijfsvoering. Gelukkig is er Performance Support van Innovam. Deze diensten helpen je verder om kansen te ontdekken op het gebied van rendementsverbetering en HRM. Bekijk de voordelen van de verschillende tools.

WESP

De kracht van cijfers levert je bedrijf vaak winst op. Koppel WESP aan je systeem (waaronder Autoflex, Carsys, Driver en Wincar) en je krijgt snel inzicht in je prestaties en waar de verbeterpunten liggen. Tevens coachen we je uitgebreid om de cijfers juist te interpreteren.

Bedrijf op Orde

Bedrijf op orde helpt je met een andere, frisse blik naar je autobedrijf te kijken. Samen met een specialist ga je kijken welke processen je kunt verbeteren en waar meer rendement te behalen valt. Vervolgens kun je direct aan de slag aan de hand van een concreet Plan van Aanpak.

RI&E

Een bedrijf moet een gezonde werkplek bieden. Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) is daarom verplicht gesteld en zorgt een veilige (werk)omgeving voor medewerkers en bezoekers. RI&E verkleint de kans op ongelukken en tegelijkertijd de aansprakelijkheid bij letselschade.