“Door deze training halen we veel meer uit DW Pro”

Dennis Jansen en Ron van Harten over de training DW Pro Basis

De meeste schadeherstelbedrijven werken met softwarepakket DW Pro van Solera. De gebruiksmogelijkheden zijn enorm groot. Met de in-company training DW Pro Basis ontdekten Dennis Jansen en Ron van Harten van Porsche Centrum Gelderland hoe het pakket werkt en wat je er allemaal mee kan doen.

Naam Dennis Jansen
Functie Schade Adviseur
Bedrijf
Porsche Centrum Gelderland

Naam Ron van Harten
Functie Schade Adviseur, Key Calculator, vervangend Chef Werkplaats
Bedrijf Porsche Centrum Gelderland


“Je leert in korte tijd hoe je sneller en slimmer met DW Pro kan werken”

Waarom heb je voor DW Pro Basis gekozen? Wat heb je er van geleerd?

Dennis: “Ik werk nog maar kort als Schade Adviseur. DW Pro is voor mij helemaal nieuw. Ik wist er genoeg van om mijn dagelijkse werk te doen, maar je kan er veel meer uit halen. Met de training DW Pro Basis heb ik geleerd hoe het pakket in elkaar zit, waar ik alles kan vinden en hoe ik er sneller mee kan werken.”

Ron: “Ik kende het pakket al en ik werk er al twee jaar mee, maar er zit zoveel in dat je niet alles zelf kan ontdekken. Wat wij er dagelijks mee doen is maar een fractie van wat er allemaal in zit. Met deze training leer je het pakket beter kennen. Je leert ook hoe je er meer uit kan halen.”

Hoe lang duurt de training? Waar heb je de training gevolgd?

Dennis: “Ik heb de training samen met mijn collega Ron gedaan. In totaal duurde het ongeveer een dag. Het was een in-company training. De trainer van Innovam Schadeherstel kwam naar ons bedrijf toe.”

Ron: “De training duurt twee dagdelen, van negen uur ’s ochtends tot vier uur ’s middags. Het is lang genoeg om veel te leren, maar niet zo lang dat je geen nieuwe kennis meer opneemt.”

Wat vind je van de training en de trainer?

Dennis: “De training is praktijkgericht. Je hoeft geen huiswerk te maken voordat je begint. De trainer is aardig en zeer ervaren. Hij kent het pakket door en door en legt snel en duidelijk uit hoe alles werkt. Gewoon top.”

Ron: “De trainer is enthousiast en de training is zeer informatief. Na afloop kregen we een handout met de belangrijkste informatie.”

Wat merk je van de training in je dagelijkse werk?

Dennis: “Wat ik heb geleerd, geeft mij een goede start in mijn nieuwe functie. Ik kan mijn nieuwe kennis meteen toepassen in de praktijk. Als ik meer ervaring heb, wil ik graag de vervolgtraining DW Pro Gevorderd gaan doen.”

Ron: “De training helpt om efficiënter te werken. Ik heb geleerd om openstaande dossiers zo snel mogelijk op te ruimen, en hoe je in het signaleringsoverzicht kan zien wat de status van alle verschillende dossiers is. Dat voorkomt dat facturen onnodig te laat de deur uit gaan. Ik heb ook geleerd hoe je vervangend vervoer handiger kan inzetten en hoe je eenvoudig foto’s kan importeren. Omdat ik precies weet waar alles staat, kan ik slimmer en sneller met DW Pro werken.”


“Door deze training halen we veel meer uit DW Pro”

Met deze trainingen leer je DW Pro goed gebruiken:

DW Pro Basis

Leer hoe je DW Pro kunt gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden. We behandelen alle functionaliteiten van het backofficepakket en verschillende modules. Meer weten? Lees snel verder!

DW Pro Gevorderd

Werk je al een tijd met DW Pro en gebruik je altijd dezelfde functionaliteiten? Zet de volgende stap en leer je hoe je DW Pro kan integreren in processen met als doel efficiënter te werken.