Pulse® hr-software

Functioneringsgesprekken zonder administratieve last

Functionerings- en beoordelingsgesprekken vragen veel tijd en inspanningen. Administratieve last lijdt ertoe dat de beoordelingscyclus niet meer draait om de medewerker maar om het beoordelingsformulier zelf. Pulse is dé HR-tool die verslaglegging en uitvoering van het gesprek vereenvoudigt.

Efficiënt functioneringsgesprek met Pulse hr-software

Het voeren en vastleggen van gesprekken die horen bij het functioneren en beoordelen van medewerkers is voor jou als leidinggevende een tijdrovend en ingewikkeld proces. Pulse hr-software maakt dit proces echter simpel én persoonlijk. Pulse genereert op basis van de uitkomst van het functioneringsgesprek automatisch het gespreksverslag en de ontwikkelpunten van de medewerker, zo kun je als leidinggevende aandacht geven aan het gesprek, zonder urenlange voorbereiding en ingewikkelde administratie. Je legt elk gesprek, de prestaties en het ontwikkelplan vast met één simpele druk op de knop.

Wat kan je met Pulse hr-software?

Pulse automatiseert het functioneringsgesprek. Zowel de medewerker als de leidinggevende vullen een vragenlijst in voorafgaand aan het gesprek. Tijdens het functioneringsgesprek bespreken zij samen de uitkomsten en komen ze tot een beoordeling. Pulse koppelt vervolgens de scores uit de beoordeling aan de competenties van de medewerker. Op basis van deze scores genereert Pulse met één druk op de knop een gespreksverslag en persoonlijk ontwikkelplan. Zo simpel is het! Maar er is meer:

 • Operationele doelstellingen en persoonlijke ontwikkeling
  Ook de vervolgstappen met betrekking tot de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer kun je in het systeem vastleggen. Zo is het mogelijk operationele doelstellingen of KPI’s te registreren en te meten. Daarnaast is het mogelijk om (optioneel) het thema ambitie, het meten van gedrag op bedrijfs/kernwaarden en het waarderen van de leidinggevende door de medewerker op te nemen.
 • Verslaglegging functioneringsgesprekken en dossieropbouw
  Pulse genereert op basis van de behaalde score op houdings- en gedragsindicatoren operationele KPI’s. Eventuele ontwikkelacties worden vastgelegd in de volgende documenten:
  - Gespreksverslag
  - POP | Persoonlijk Ontwikkelplan medewerker
  - Grafische weergave van doel en realisatie functioneren medewerker

  De documenten kunnen digitaal worden ondertekend door zowel de leidinggevende als de werknemer. Verder kunnen alle relevante documenten per medewerker in Pulse worden opgeslagen.
 • Medewerkersoverzicht en data
  Dit overzicht geeft per manager een team van medewerkers weer. De structuur van de organisatie vormt de basis voor de inrichting van Pulse. Per bedrijf wordt een lijst van functies weergegeven voor optimaal gebruiksgemak.
 • Rapportage
  De cyclus van beoordelings- en functioneringsgesprekken wordt in Pulse bijgehouden. Leidinggevenden krijgen een duidelijk overzicht van de voortgang van functionering- en beoordelingsgesprekken. Daarnaast ontvangt de leidinggevende een herinnering wanneer de volgende gespreksronde in de cyclus voor de deur staat. 

Wat kost Pulse?

 • De abonnementskosten voor Pulse zijn €33,- per medewerker per jaar. 
 • Daarnaast betaal je éénmalig aansluitkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van persoonlijke voorkeur en  kunnen we in een persoonlijk gesprek voor je uiteen zetten. 

Ik wil meer weten over Pulse

Wij vertellen je graag meer over Pulse en wat deze hr-software voor jou en je bedrijf kan betekenen. Vul onderstaand formulier in. Wij nemen contact met je op.