Goed om te weten als je leerlingen begeleidt

Je wilt je leerlingen natuurlijk goed begeleiden. Maar ja, er moet ook gewerkt worden. Daarom verzamelden we hier allerlei handige info waarmee we het begeleiden voor jou graag wat makkelijker maken!

Welke leerstijl heeft jouw leerling? Bekijk video's met tips van leermeesters Elektronica in de BBL Welke RPT-dagen kies je voor jouw leerling?

Startgesprek en subsidies

In het startgesprek helpen we jou als leermeester graag op weg. Samen kijken we naar de leerdoelen van je leerling en de manier waarop je hem in de praktijk het best begeleidt. Ook subsidies en andere regelingen bespreken we.

Meer over het Startgesprek Lees meer over subsidies

Trainingen voor leermeesters

Een leerling deskundig begeleiden gaat niet vanzelf. Dat is een vaardigheid die je als leermeester zult moet aanleren. Onze effectieve trainingen en bijscholing bieden voor alle leermeesters een uitkomst.

Leermeester worden Bijscholing voor leermeesters

Mentor

Mentor is een team van specialisten dat alles weet over leerlingbegeleiding. Ze helpen je met de begeleiding van je leerlingen en zorgen dat jij precies weet wat ze moeten leren en wanneer.

Lees meer over Mentor

JACK

JACK geeft leerlingen, docenten en leermeesters eenvoudig toegang tot digitale leermethodes, waardevolle instructievideo’s en leerstages. Bekijk nu de aantrekkelijke abonnementen en maak gratis kennis met JACK.

Ga nu naar JACK!

RPT

Regionale Praktijktrainingen (RPT) zijn de perfecte aanvulling op de begeleiding die je leerlingen geeft in je bedrijf. Op een RPT-dag gaan leerlingen met onze trainers aan de slag in een professionele setting. De RPT-trainingen sluiten naadloos aan op de ROC-opleidingen, en zijn dus een prima voorbereiding op het examen.

Lees snel alles over RPT