Startgesprek en subsidies

In het startgesprek helpen we jou als leermeester graag op weg. Samen kijken we naar de leerdoelen van je leerling en de manier waarop je hem in de praktijk het best begeleidt. Ook subsidies en andere regelingen bespreken we.

Meer over het Startgesprek Lees meer over subsidies

Trainingen voor leermeesters

Een leerling deskundig begeleiden gaat niet vanzelf. Dat is een vaardigheid die je als leermeester zult moet aanleren. Onze effectieve trainingen en bijscholing bieden voor alle leermeesters een uitkomst.

Leermeester worden Bijscholing voor leermeesters

Compass

Compass zorgt voor een effectievere begeleiding van leerlingen, ondersteunt de ontwikkeling van leermeestervaardigheden en leidt tot meer productieve uren. Zo versterk je als leerbedrijf de balans tussen bedrijfsactiviteiten en leerlingbegeleiding. Met keuze uit drie varianten biedt Compass altijd een passend begeleidingsprogramma voor elk bedrijf en elke leermeester.

Lees meer over Compass

JACK

JACK geeft leerlingen, docenten en leermeesters eenvoudig toegang tot digitale leermethodes, waardevolle instructievideo’s en leerstages. Bekijk nu de aantrekkelijke abonnementen en maak gratis kennis met JACK.

Ga nu naar JACK!

RPT

Regionale Praktijktrainingen (RPT) zijn de perfecte aanvulling op de begeleiding die je leerlingen geeft in je bedrijf. Op een RPT-dag gaan leerlingen met onze trainers aan de slag in een professionele setting. De RPT-trainingen sluiten naadloos aan op de ROC-opleidingen, en zijn dus een prima voorbereiding op het examen.

Lees snel alles over RPT