Leerbedrijf Support

Ondersteuning en advies voor jouw leerbedrijf

Als leerbedrijf kun je soms best wat extra hulp gebruiken. Daarom ondersteunt Leerbedrijf Support je graag bij het begeleiden van leerlingen. We helpen je bijvoorbeeld met het plannen van een startgesprek, het aanvragen van subsidies of met aanvullende praktijktrainingen. Ook onze online werkplaats instructievideo's besparen je veel kostbare tijd. Kortom: Met Innovam sta je er nooit alleen voor!

RPT

Regionale Praktijktrainingen (RPT) zijn de perfecte aanvulling op de begeleiding die je leerlingen geeft in je bedrijf. Op een RPT-dag gaan leerlingen met onze trainers aan de slag in een professionele setting. De RPT-trainingen sluiten naadloos aan op de ROC-opleidingen, en zijn dus een prima voorbereiding op het examen.

Werkplaats Instructievideo's

Heeft je leerling uitleg nodig, gebruik dan onze eersteklas instructievideo’s. Meer dan 100 praktische instructievideo’s en animaties zetten we voor hem klaar in Mijn Innovam. Zo krijgen ze stap voor stap instructies, uiteraard op hun eigen niveau.

Trainingen voor leermeesters

Een leerling deskundig begeleiden gaat niet vanzelf. Dat is een vaardigheid die je als leermeester zult moet aanleren. Onze effectieve trainingen en bijscholing bieden voor alle leermeesters een uitkomst.

Startgesprek en subsidies

In het startgesprek helpen we jou als leermeester graag op weg. Samen kijken we naar de leerdoelen van je leerling en de manier waarop je hem in de praktijk het best begeleidt. Ook subsidies en andere regelingen bespreken we.

Mentor

Mentor is een team van specialisten dat alles weet over leerlingbegeleiding. Ze helpen je met de begeleiding van je leerlingen en zorgen dat jij precies weet wat ze moeten leren en wanneer.