Leerbedrijf Support

Ondersteuning en advies voor jouw leerbedrijf

Als leerbedrijf kun je soms best wat extra hulp gebruiken. Daarom ondersteunt Leerbedrijf Support je graag bij het begeleiden van BBL-studenten. We helpen je bijvoorbeeld met het plannen van een startgesprek, het aanvragen van subsidies of met aanvullende praktijktrainingen. Kortom: Met Innovam sta je er nooit alleen voor!

Praktijktrainingen voor BBL'ers

Regionale Praktijktrainingen (RPT) zijn de perfecte aanvulling op de begeleiding die je BBL-studenten geeft in je bedrijf. Op een RPT-dag gaan BBL'ers met onze trainers aan de slag in een professionele setting. De RPT-trainingen sluiten naadloos aan op de ROC-opleidingen, en zijn dus een prima voorbereiding op het examen.

Trainingen voor leermeesters

Een BBL-student deskundig begeleiden gaat niet vanzelf. Dat is een vaardigheid die je als leermeester zult moet aanleren. Onze effectieve trainingen en bijscholing bieden voor alle leermeesters een uitkomst.

Subsidie Praktijkleren

De Subsidieregeling Praktijkleren is in het leven geroepen om werkgevers te stimuleren meer praktijkleerplaatsen aan te bieden. Er komt best wat kijken bij de aanvraag. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. Dit bespaart je flink wat tijd en geld.

Begeleid je een BBL-student?

We doen het samen

Alles over begeleiden van BBL'ers