Training Veilig werken aan waterstof voertuigen

Ken de risico’s en leer veilig omgaan met een waterstofvoertuig

Deze training is voor medewerkers die op een veilige manier onderhoud aan waterstofvoertuigen moeten kunnen verrichten. Tijdens deze training leer je om te gaan met de branchenorm, de ARBO-wetgeving en de richtlijnen van de fabrikant.

Trainingsinformatie

WAT LEER JE?

De training ‘Veilig werken aan waterstofvoertuigen' is voor alle werknemers die op een veilige manier om willen gaan met waterstofvoertuigen. Geschoold personeel op het gebied van waterstofvoertuigen is een verplichting vanuit het explosieveiligheidsdocument (EVD). Het waterstof dat in de voertuigen zit is zeer brandbaar. Autobedrijven krijgen hierdoor te maken met nieuwe regelgeving in het bedrijf. Deze regels staan in de ATEX 153. Tijdens deze training leer je om te gaan met de branchenorm, de ARBO-wetgeving en de richtlijnen van de fabrikant. Voor waterstofvoertuigen kunnen per fabrikant andere procedures gelden om de veiligheid te waarborgen.

Elke werkplaats is anders ingericht, daarom leveren wij maatwerk in samenwerking met onze partner Elgersma. Maandelijks wordt er een training verzorgd, deze gaat bij 3 of meer deelnemers door. Bij minder dan 3 deelnemers wordt de training verschoven.

OMSCHRIJVING TRAINING

In deze theorie training van een dag leer je alle ins en outs van het werken met waterstof. Naast trainingen in de werkzaamheden aan een specifiek model trainen we op het juist toepassen van de maatregelen en de gevolgen hiervan in de werkplaats. In de training behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Gevaarlijke stoffen algemeen
  • Regelgeving en veiligheidsregels rondom waterstof
  • Preventie van gevaarlijke situaties
  • Ongevallen en noodsituaties
  • Werkplaatsinrichting en PBM’s
  • Impact op werkzaamheden en omstandigheden

PRIJS TRAINING

€ 325 excl btw

TRAININGSDATA 

Minimale deelname van 3 personen verreist per training. Getoonde prijs is per persoon. Deze training wordt maandelijks gehouden. Na bestelling wordt er contact met je opgenomen voor het inplannen van de training.

Inschrijven

Voor- en achternaam