Waterstof

Maak kennis met waterstof techniek en de veiligheid bij werken met waterstof

(Bedrijfs-)autobedrijven krijgen te maken met nieuwe regelgeving in het bedrijf als zij met waterstofvoertuigen werken, en nieuwe techniek in de werkplaats. Wij helpen je graag verder.

e learning: Waterstof in mobiliteit

Deze online training gaat over de toepassing van waterstof als 'brandstof van de toekomst'. Je leert wat waterstof is en hoe het wordt gemaakt. Ook vertellen we je alles over de toepassing van waterstof in de verschillende waterstofvoertuigen. En je leert welk onderhoud deze voertuigen nodig hebben. Ook de regelgeving komt uitgebreid aan bod.

Training Waterstof rijden voor Chauffeurs

Leer over het besturen van voertuigen aangedreven door waterstof (brandstofcel en Dual Fuel). Je neemt ook kennis van welke specifieke eisen en gevaren er zijn rondom waterstof aangedreven voertuigen.

Training Werken aan Waterstof voor Technici

Leer veilig werken aan voertuigen aangedreven door waterstof (brandstofcel en Dual Fuel). Je neemt ook kennis van welke specifieke eisen en gevaren er zijn rondom waterstof aangedreven voertuigen.

Waterstof trainingen | LIFE NEW HYTS-project

Dit trainingsprogramma is opgezet in opdracht van de provincie Utrecht. Deze trainingen zijn onderdeel van het LIFE NEW HYTS-project. Innovam, Aeres-Tech en Hystream

Veilig werken aan waterstofvoertuigen

Ken de risico’s en leer veilig omgaan met een waterstofvoertuig

Bekijk deze training

Recent bekeken

{{ product.SummaryTitle }}

{{ product.SummaryDescription }}