Bedrijfshulpverlening en Preventiemedewerker trainingen

Trainingen specifiek gericht op de gevaren in de mobiliteitsbranche

Onze Bedrijfshulpverlening en Preventiemedewerker trainingen zijn specifiek gericht op de gevaren in de mobiliteitsbranche. Cursisten halen bij ons binnen een dag hun BHV certificaat. Naast BHV’ers leiden we ook Preventiemedewerkers op. Dat je deze medewerkers in huis hebt is niet alleen een geruststellend idee, maar ook wettelijk verplicht.

Bedrijfshulpverlener worden

Word bedrijfshulpverlener in slechts 1 dag. Maak kennis met de basisaspecten van bedrijfshulpverlening. De training is praktijkgericht en speciaal afgestemd op de gevaren in de mobiliteitsbranche.

Bedrijfshulpverlening nascholing voor de werkplaats

Met deze realistische training nascholing BHV ga je oefenen met situaties die veel in garages voorkomen. Hiermee voldoe je aan de wettelijke eis om je kennis als BHV’er aantoonbaar op peil te houden.

Preventiemedewerker Basis

Leer hoe je preventie gemakkelijk en effectief organiseert. Dit helpt je binnen jouw bedrijf de kans op ongelukken te verkleinen en ziekteverzuim te verlagen.

Preventiemedewerker Vervolg

Deze training is ontwikkeld voor gevorderde preventiemedewerkers. De trainingsdag is erop gericht het functioneren als preventiemedewerker verder te verbeteren.

'Hoeveel BHV’ers hebben we nodig?'

Doe de BHV/RI&E veiligheidscheck; gemakkelijk geregeld

Start de veiligheidscheck

Recent bekeken: