APK 2 Bevoegdheidsverlenging theorie, aansluitend avondexamen

Intensieve theorietraining en daarna meteen examen

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice - basketProduct.Product.ProductPrice.SubsidyTotal | euroPrice(0) }} *

Direct je keuze maken

In de winkelwagen
Wil je iets vragen?

Neem dan contact op met Charlotte, onze trainingsspecialist of bel naar 030-6087923.

* Prijzen zijn exclusief btw en examen.

Trainingsinformatie

WAT LEER IK?

Je verlengt je APK 2 keuringsbevoegdheid snel en goed met de theorietraining en het examen APK 2 Bevoegdheidsverlenging. En met deze middagtraining weet je zeker dat je zult slagen. Tijdens de theoriecursus wordt je klaargestoomd voor het avond examen.

In de theorieblokken bespreken we recente wijzigingen in de APK-regelgeving en behandelen we de lastigste examenonderdelen, waaronder remmen, roest en verlichting. Ook gaan we uitgebreid in op de vragen en opdrachten uit het werkboek dat je vooraf ontvangt en maakt.

Na de middagtraining ben je perfect voorbereid voor het examen, dat 's avonds direct na afloop wordt afgenomen.Wij reserveren dit avondexamen voor jou. Na afloop hoor je direct of je geslaagd bent en weet je direct waar je aan toe bent. De eerste keer niet geslaagd? Dan kun je de training kosteloos opnieuw volgen.

OMSCHRIJVING TRAINING

Het lespakket bestaat uit:

  • reserveren examen
  • werkboek voor thuisstudie
  • online oefenmodule
  • halve dag theorietraining.

Drie maanden voor je training begint krijg je toegang tot onze online oefenmodule om examenvragen te oefenen. Drie weken voor de training ontvang je het werkboek. Hierin vind je een aantal belangrijke keuringsaspecten en huiswerkopdrachten.

Training bij Innovam:
Blok 1: Bespreken recente wijzigingen in de APK-regelgeving
Blok 2: Bespreken van werkboek inclusief opdrachten en vragen
Blok 3: Bespreken moeilijkste onderwerpen, zoals remmen, roest en verlichting. 

Slaag je toch niet voor het examen? Dan krijg je binnen een week informatie om opnieuw gratis toegang te krijgen tot het lespakket en hoe je een nieuwe examendatum kunt kiezen. Je hoeft dan alleen het examen zelf te betalen. Bovendien krijg je onze online training t.w.v. 99 euro er extra bij en krijg je direct toegang tot onze extra vragenservice. Onze APK-trainers staan dan voor je klaar om al uw inhoudelijke vragen te beantwoorden.

VOORKENNIS

Deze training APK 2 Bevoegdheidsverlenging is alleen bedoeld voor keurmeesters met ruime ervaring in het zelfstandig toepassen van de APK-regels. Het tempo van de training ligt dan ook erg hoog. Drie maanden voor de training krijg je toegang tot onze online oefenmodule waarmee je examenvragen kunt oefenen. Wij adviseren je deze module meerdere keren te oefenen.

EXAMEN

De training bereidt je voor op het tweejaarlijkse verplichte examen APK 2 Bevoegdheidsverlenging. Innovam reserveert het avondexamen voor je. De examendatum staat op deze pagina bij Data en locaties in het rooster.

Het examen wordt afgenomen door IBKI, zij mailen je een bevestiging waarin nog extra informatie staat. Het resultaat van jouw examen ontvang je na afloop van IBKI.

Volg je liever een ochtendtraining met aansluitend middagexamen. Boek dan de training APK 2 Bevoegdheidsverlenging theorie, aansluitend middagexamen.

Kenmerken

Data en locaties

Op dit moment zijn er geen trainingen beschikbaar.

Heb je geen geschikte datum gevonden, of zijn er geen plaatsen meer beschikbaar?

Registreer dan een voorinschrijving. We houden je dan per e-mail op de hoogte van nieuwe data.

Mail bij nieuwe data

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling {{ product.Name }}

Kosten

  • {{ priceDetail.Name }} {{ priceDetail.Amount | euroPrice }}
  • Af: OOMT-bijdrage {{ -subsidyTotal | euroPrice }}
  • Subtotaal {{ subTotal | euroPrice }}
  • btw {{ vatTotal | euroPrice }}
  • Totaal (incl.btw) {{ total | euroPrice }}

Toelichting OOMT-bijdrage

OOMT vindt talentontwikkeling van vakmensen in de mobiliteitsbranche belangrijk. Wanneer jouw bedrijf bij OOMT is aangesloten, draagt OOMT bij in de trainingskosten voor deze training.