APK 2 Bevoegdheidsverlenging theorie, aansluitend avondexamen

Intensieve theorietraining en daarna meteen examen

Keur je veel? Kies de training met alleen theorie. Na de middagtraining eten we samen een broodje. Het avondexamen is direct daarna.

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice - basketProduct.Product.ProductPrice.SubsidyTotal | euroPrice(0) }}* {{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPriceWithoutDiscount | euroPrice(0) }}

Wanneer wil je beginnen?

In de winkelwagen
Wil je iets vragen?

Neem dan contact op met Henk Pieter, onze trainingsspecialist of bel naar 030-6087923.

* Prijzen zijn exclusief btw en examen.

Trainingsinformatie

WAAROM KIEZEN VOOR APK 2 BEVOEGDHEIDSVERLENGING MET AANSLUITEND EXAMEN?

Wil je jouw APK 2 keuringsbevoegdheid snel en efficiënt verlengen? Dan is onze theorietraining de ideale keuze. Na het volgen van deze training ben je goed voorbereid op het examen, dat direct na de training wordt afgenomen. Wij regelen de examenreservering voor jou, zodat je snel weet of je geslaagd bent.

Als je de eerste keer niet slaagt voor het examen, dan bieden wij jou een gratis online examentraining ter waarde van 99 euro aan. Je betaalt dan alleen de examenkosten. Wij zorgen voor de reservering van het herexamen bij IBKI.

HOE IS DE TRAINING OPGEBOUWD?

Onze training is gestructureerd in drie blokken om ervoor te zorgen dat je alle benodigde kennis en vaardigheden opdoet:

  • Blok 1: We beginnen met het bespreken van de recente wijzigingen in de APK-regelgeving. Hierdoor ben je altijd up-to-date en klaar voor het examen.
  • Blok 2: In dit blok nemen we het werkboek grondig door, inclusief alle opdrachten en vragen. Je krijgt een diepgaand inzicht in belangrijke keuringsaspecten.
  • Blok 3: We richten ons op de moeilijkste onderwerpen die vaak op het examen voorkomen, zoals remmen, roest en verlichting. Met onze begeleiding ben je goed voorbereid om deze uitdagingen aan te gaan.

Drie maanden voorafgaand aan de training krijg je toegang tot onze online oefenmodule, zodat je examenvragen kunt oefenen. We raden aan om deze module meerdere keren te doorlopen. Drie weken voor de training ontvang je het werkboek, dat belangrijke onderwerpen van de keuring behandelt en huiswerkopdrachten bevat.

WAT LEER IK TIJDENS DE TRAINING?

Tijdens de theorietraining bespreken we recente wijzigingen in de APK-regelgeving en behandelen we de meest uitdagende onderdelen van het examen, zoals remmen, roest en verlichting. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan de vragen en opdrachten uit het werkboek.

HOE ZIT HET MET HET EXAMEN?

Onze training bereidt je voor op het verplichte tweejaarlijkse APK 2 Bevoegdheidsverlengingsexamen. Innovam reserveert een examenplek voor jou. Het examen wordt in de avond afgenomen door IBKI. Zij sturen je een bevestiging met extra informatie.

HEB IK VOORKENNIS NODIG?

Deze APK 2 Bevoegdheidsverlengingstraining is uitsluitend bedoeld voor ervaren keurmeesters die vertrouwd zijn met het zelfstandig toepassen van de APK-regels. De training wordt op hoog tempo gegeven om aan te sluiten bij jouw expertise.

Voor wie

Data en locaties

Op dit moment zijn er geen trainingen beschikbaar. Klik op onderstaande knop en laat je e-mail achter voor updates over nieuwe data.

Heb je geen geschikte datum gevonden, of zijn er geen plaatsen meer beschikbaar?

Registreer dan je belangstelling. We houden je dan per e-mail op de hoogte van nieuwe data.

Mail bij nieuwe data

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling {{ product.Name }}

Kosten

  • {{ priceDetail.Name }} {{ priceDetail.Amount | euroPrice }}
  • OOMT-bijdrage {{ -subsidyTotal | euroPrice }}
  • Subtotaal {{ subTotal | euroPrice }}
  • btw (21%) {{ vatTotal | euroPrice }}
  • Totaal (incl.btw) {{ total | euroPrice }}

Toelichting OOMT-bijdrage

OOMT vindt talentontwikkeling van vakmensen in de mobiliteitsbranche belangrijk. Wanneer jouw bedrijf bij OOMT is aangesloten, draagt OOMT bij in de trainingskosten voor deze training.