Onze strategie

Innovam volgt een duidelijk uitgestippelde strategie gestoeld op kennis, vakbekwaamheid en betrokkenheid. Lees meer over onze deskundige en bevlogen organisatie.

Strategie

  • Kennis en vakbekwaamheid
    Door onze centrale rol en ons uitgebreide netwerk zijn wij een belangrijke bron van kennis en kunde. Wij lopen voorop en beschikken over kennis die anderen niet hebben. Daarmee bieden wij organisaties en vakmensen de kennis en mogelijkheden om de vakbekwaamheid te ontwikkelen en voorop te blijven lopen.

  • Inzichtelijkheid en toegankelijkheid
    Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden zich te ontwikkelen in het vak, streven we ernaar om kennis inzichtelijk en toegankelijk te maken. De vakman weet daardoor waar hij staat en welke ontwikkeling nog nodig en mogelijk is. Kennis en kunde bieden wij laagdrempelig aan. Het moet voor ieder niveau, voor iedere organisatie en voor ieder persoon in de branche beschikbaar zijn.

  • Kennis op maat
    Innovam vertaalt algemene kennis en kunde naar relevante en praktische stof. Daarnaast wordt ook aangesloten op bestaande kennis. Bij Innovam krijg je niet wat er is, maar wat je nodig hebt.