Webinar Reparatie-Mechanisch: Schakelvork versnellingsbak vervangen + Lagervoorspanning differentieel afstellen (niv 3 en 4)

We nemen de praktijkopdrachten stap voor stap met je door

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice - basketProduct.Product.ProductPrice.SubsidyTotal | euroPrice(0) }}* {{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPriceWithoutDiscount | euroPrice(0) }}

Wanneer wil je beginnen?

In de winkelwagen
Wil je iets vragen?

Neem danĀ contact op met Anja, onze trainingsspecialist of bel naar 030-6087923.

* Prijzen zijn exclusief btw en evt. examen.

Trainingsinformatie

WAAROM HET WEBINAR: VERSNELLINGSBAK EN DIFFERENTIEEL
Op het beroepsvaardigheidsexamen (BVE) werk je aan je opdrachten. Deze opdrachten kun je voorbereiden. In dit webinar zie je een video van waarin wij de opdracht uitvoeren. Onze trainer neemt de video online met je door, geeft uitleg en je kunt vragen stellen.

WAT LEER IK TIJDENS HET WEBINAR

Schakelvork versnellingsbak vervangen
We vervangen de schakelvork bij een opgestelde versnellingsbak van een achterwiel-aangedreven voertuig. Het doel van deze opdracht is dat je de procedure van de fabriek goed volgt. Tijdens dit webinar legt de trainer uit hoe de versnellingsbak is opgebouwd en hoe deze werkt. Als je dat weet, kan de reparatie beginnen. Tijdens de reparatie volg je de procedures van de fabrikant stap-voor-stap. Na reparatie controleren we of de werking van de versnellingsbak weer in orde is en of de klacht van de klant verholpen is.

Lagervoorspanning van een differentieel afstellen
We stellen de lagervoorspanning afbij een opgesteld differentieel van een voorwiel-aangedreven voertuig. Hiervoor moet je een micrometer, meetklok, dieptemeter en/of schuifmaat kunnen aflezen en gebruiken. Het doel van deze opdracht is dat je verschillende maten kunt meten, waardoor de voorspanning d.m.v. een sim ingesteld kan worden.

HOE WERK HET WEBINAR
Je neemt online deel aan het webinar. Voor aanvang log je in en maak je contact met onze trainer. In ongeveer 1 tot 1,5 uur neemt hij de praktijkopdracht stap voor stap met je door. Via chat of microfoon kun je reageren en vragen stellen. Neem deel vanuit een rustige ruimte vanaf een computer met goede internetverbinding (minimaal 512 Kbps) en geluid, het liefst via een headset.

HEB IK VOORKENNIS NODIG?
Ja, je doet binnenkort examen. Gedurende je opleiding ben je begeleid op school, in de werkplaats en heb je waarschijnlijk onze RPT-dagen gevolgd.

Na het webinar kun je de opdracht zelf komen oefenen op een Keuzedag. Je kunt dan totaal 4 opdrachten oefenen.

Voor wie

Data en tijd

Op dit moment zijn er geen trainingen beschikbaar.

Heb je geen geschikte datum gevonden, of zijn er geen plaatsen meer beschikbaar?

Registreer dan je belangstelling. We houden je dan per e-mail op de hoogte van nieuwe data.

Mail bij nieuwe data

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling {{ product.Name }}

Kosten

  • {{ priceDetail.Name }} {{ priceDetail.Amount | euroPrice }}
  • OOMT-bijdrage {{ -subsidyTotal | euroPrice }}
  • Subtotaal {{ subTotal | euroPrice }}
  • btw (21%) {{ vatTotal | euroPrice }}
  • Totaal (incl.btw) {{ total | euroPrice }}

Toelichting OOMT-bijdrage

OOMT vindt talentontwikkeling van vakmensen in de mobiliteitsbranche belangrijk. Wanneer jouw bedrijf bij OOMT is aangesloten, draagt OOMT bij in de trainingskosten voor deze training.