Online webinars bereiden je voor op examens Personenauto

RPT keuzeopdrachten voor MBO-examenkandidaten

Doe je binnenkort examen? Misschien heb je nog niet alle mogelijke examenopdrachten goed kunnen oefenen. Neem deel aan deze webinars. Onze trainers nemen een opdracht aan de hand van een video stap voor stap met je door. Live, dus je kunt meteen je vragen stellen. Kies nu de opdrachten die je extra wilt voorbereiden!

Webinar onderhoud: Onderhoudsbeurt uitvoeren (AT|EAT|TS)

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak Onderhoud? Bereid je met dit webinar voor op de opdracht Onderhoudsbeurt uitvoeren.

Webinar reparatie - Mechanisch: Schakelvork versnellingsbak + Lagervoorspanning (EAT|TS)

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak Reparatie, mechanisch? Bereid je met dit webinar voor op de opdrachten Schakelvork versnellingsbak vervangen en lagervoorspanning afstellen.

Webinar reparatie - Elektronisch: Bedrading verlichting repareren (EAT|TS)

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak Reparatie, elektronisch? Bereid je met dit webinar voor op de opdracht Bedrading verlichting repareren.

Webinar reparatie - Elektronisch: Ruitenwissermotor aansluiten (EAT|TS)

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak Reparatie, elektronisch? Bereid je met dit webinar voor op de opdracht Ruitenwissermotor aansluiten.

Webinar diagnose - Mechanisch: Bepalen of je onderdelen kunt hergebruiken (EAT)

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak diagnose, Mechanisch? Bereid je met dit webinar voor op de opdracht: Bepalen of onderdelen van het motorblok kunt hergebruiken.

Webinar diagnose - Mechanisch: Oorzaakanalyse en reparatieadvies bij motorblok met schade (TS)

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak diagnose, Mechanisch? Bereid je met dit webinar voor op de opdracht: Een oorzaakanalyse en reparatieadvies geven voor een motorblok met schade.

Webinar diagnose - Mechanisch: Vierwieluitlijning uitvoeren (EAT)

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak diagnose, Mechanisch? Bereid je met dit webinar voor op de opdracht Vierwieluitlijning uitvoeren.

Webinar diagnose - Elektronisch: Diagnose stellen aan een motor die niet of slecht aanslaat (EAT)

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak diagnose, elektronisch? Bereid je met dit webinar voor op de opdracht: Diagnose stellen aan een motor die niet of slecht aanslaat.

Webinar diagnose - Elektronisch: Diagnose stellen aan een start- en laadsysteem (EAT)

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak diagnose, elektronisch? Bereid je met dit webinar voor op de opdracht: Diagnose stellen aan een start- en laadsysteem.

Webinar diagnose - Elektronisch: Diagnose stellen aan een ABS/ESP systeem (EAT)

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak diagnose, elektronisch? Bereid je met dit webinar voor op de opdracht: Diagnose stellen aan een ABS/ESP systeem.

Webinar diagnose - Elektronisch: Diagnose stellen aan een motor die inhoudt (TS)

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak diagnose, elektronisch? Bereid je met dit webinar voor op de opdracht: Diagnose stellen aan een motor die inhoudt.

Webinar diagnose - Elektronisch: Diagnose centrale portiervergrendeling (TS)

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak diagnose, elektronisch? Bereid je met dit webinar voor op de opdracht: Diagnose centrale portiervergrendeling.

Webinar diagnose - Elektronisch: Diagnose stellen aan een ABS/ESP systeem (TS)

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak diagnose, elektronisch? Bereid je met dit webinar voor op de opdracht: Diagnose stellen aan een ABS/ESP systeem.

Online werkplaats hulpvideo’s voor MBO-studenten

Uitleg voor je MBO-student via ruim 100 instructievideo’s en animaties voor Personen- en Bedrijfsauto in Mijn Innovam. Met stap voor stap uitleg op hun eigen niveau.

Webinars onderhoud, reparatie en diagnose (E)BAT

Doe je binnenkort het praktijkexamen voor de kerntaak Onderhoud, Reparatie en/of Diagnose? Bereid je met deze webinars voor op de lastigste opdrachten uit het (E)BAT examen.

Alles over Proeve van Bekwaamheid

Hoe verloopt het praktijkexamen, hoe bereid je je er op voor?

Bekijk pagina

Recent bekeken