E-learning Storing ABS-/ESP-systeem (niv. 4)

Voorbereiding op examenopdracht kerntaak Diagnose-Elektronisch

In deze interactieve e-learning nemen we de opdracht stap voor stap met je door.

{{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPrice - basketProduct.Product.ProductPrice.SubsidyTotal | euroPrice(0) }}* {{ basketProduct.Product.ProductPrice.WebPriceWithoutDiscount | euroPrice(0) }}

Maak direct je keuze:

In de winkelwagen
Wil je iets vragen?

Neem dan contact op met Henk Pieter, onze trainingsspecialist of bel naar 030-6087923.

* Prijzen zijn exclusief btw

Trainingsinformatie

WAAROM DE E-LEARNING STORING ABS-/ESP-SYSTEEM
Met onze e-learnings oefen je opdrachten die tijdens het Beroepsvaardigheidsexamen kunnen voorkomen. In een e-learning staat 1 opdracht centraal. In een video voeren wij de opdracht uit. Tijdens de video leggen we stap voor stap uit hoe je te werk gaat. Je doet hier interactief aan mee. Je voert opdrachten uit en beantwoordt vragen.

WAT LEER IK TIJDENS DE E-LEARNING
We gaan diagnose stellen aan een ABS-/ESP-systeem met magnetoresistive (actieve) wielsensoren. Klacht: het ABS-/ESP-storingslampje knippert bij het wegrijden, en het rempedaal trilt tijdens het remmen. In het voertuig is geen foutcode aanwezig.

Bij een niveau 4-storing is het niet altijd voldoende is om alleen uit te gaan van de opgegeven klacht. Het is dus aan jou om de klant verder te bevragen en zo verder te komen met jouw diagnose, waarna je kunt beslissen we welke vervolgstappen/metingen we nemen.

Het doel van deze opdracht is dat je een stappenplan kunt maken, de klant goed kunt ondervragen, de systeemwerking begrijpt, een analyse kunt maken met een systeemtester, kunt schemalezen, een meting met de multimeter/oscilloscoop kunt uitvoeren en hieruit een goede conclusie kunt trekken.

HOE WERKT DE E-LEARNING
Je ontvangt een e-mail als de e-learning voor je klaarstaat. Je logt in bij Innovam om de e-learning te starten. Je kunt de e-learning in je eigen tempo maken. Het duurt ongeveer 1,5 uur.

HEB IK VOORKENNIS NODIG?
Je hebt kennis nodig van het werken met de digitale multimeter, schemalezen en het toepassen van een stappenplan. Heb je deze kennis en vaardigheden niet, volg dan onze training Diagnose Auto Elektronica (niv. 4).

KAN IK DE OPDRACHT ZELF KOMEN OEFENEN?
Na de e-learning kun je de opdracht zelf komen oefenen op een Oefendag.

Voor wie

Klantbeoordeling

Gemiddelde beoordeling {{ product.Name }}

Kosten

  • {{ priceDetail.Name }} {{ priceDetail.Amount | euroPrice }}
  • OOMT-bijdrage {{ -subsidyTotal | euroPrice }}
  • Subtotaal {{ subTotal | euroPrice }}
  • btw (21%) {{ vatTotal | euroPrice }}
  • Totaal (incl.btw) {{ total | euroPrice }}

Toelichting OOMT-bijdrage

OOMT vindt talentontwikkeling van vakmensen in de mobiliteitsbranche belangrijk. Wanneer jouw bedrijf bij OOMT is aangesloten, draagt OOMT bij in de trainingskosten voor deze training.

Ook interessant voor jou:

Storing motor houdt in (niv. 4)

Kerntaak Diagnose-Elektronisch. In deze interactieve e-learning nemen we de opdracht stap voor stap met je door.

Oefendag Elektronisch

Doe je binnenkort een Beroepsvaardigheidsexamen Elektronisch op niveau 2, 3 of 4? Bereid je dan goed voor en kom opdrachten oefenen die tijdens je examen kunnen voorkomen.