Aanbieding voor startende BBL-studenten

Pakket Praktijktraining voor Starters van € 2.160 voor € 690

BBL-studenten hebben veel aan onze praktijktrainingen. Hoe eerder zij bij ons komen, hoe sneller zij mee kunnen draaien in de werkplaats. OOMT draagt nu extra bij aan praktijktraining voor instromers en doorstromers. Wees er snel bij want op=op.

Begeleid je dit schooljaar een startende BBL-student? Leuk! Want zelf opleiden is een goede manier om aan nieuw personeel te komen. Aan het begin moet je BBL’er alles nog leren. Hoe meer hij kan doen, hoe sneller hij breed inzetbaar is. Met praktijktraining van Innovam verkort je de inwerkperiode.

Extra bijdrage beschikbaar

Voor je student is het ook goed om al vroeg te komen trainen. Want dan kan hij eerder gevarieerd werk doen. Dat maakt het leren leuk! Daarom draagt OOMT nu extra bij aan praktijktraining voor instromers en doorstromers naar niveau 3: het pakket van 6 trainingsdagen kost nu geen € 2.160 maar slechts € 690. Er zijn 125 pakketten beschikbaar, op=op.

Snel veel leren

Onze praktijktrainingen zijn de beste en de snelste manier om de basisvaardigheden te leren. Wat je student vandaag bij ons leert, kan hij morgen toepassen op de werkvloer. Met onze Elektronica-trainingen leert je BBL’er elektronica echt begrijpen. Hij leert ook hoe hij de theorie aan de praktijk koppelt. De pakketten zijn speciaal voor starters met zorg samengesteld.

Welk pakket moet ik kiezen?

Je BBL-student volgt de opleiding Basis Technicus (niv. 2) of Allround Technicus (niv 3.) voor personenautotechniek. Deze opleidingen zijn verdeeld in kerntaken. Per kerntaak wordt het Beroepsvaardigheidsexamen afgenomen. Werkt je student aan de kerntaak Onderhoud of Reparatie? Profiteer dan snel. De praktijktrainingen zijn in onze vestigingen in Zwolle, Nieuwegein, Dordrecht en Helmond.

KERNTAAK ONDERHOUD (voor instromers)

KERNTAAK REPARATIE (voor doorstromers naar niv. 3)

Hoe kan ik bestellen?

Wil je gebruik maken van de bijdrage op praktijktraining voor starters? Stuur ons jullie gegevens toe. Vervolgens nemen we contact met je op. We leggen de trainingen van je keuze vast en plannen data in overleg, op het juiste moment van het eerste leerjaar.

Voor- en achternaam
Hoe heet de school
Basis, Allround, Technisch Specialist
Ma-Di-Wo-Do-Vr-Nnb