De klanten van Innovam

Leermiddelen, trainingen en online oplossingen

Innovam bedient een breed scala aan klanten met een grote variëteit aan producten en diensten. Fabrikanten, importeurs, onderwijsinstellingen en natuurlijk de eigen mobiliteitsbranche maken hier veelvuldig gebruik van. Lees meer en neem contact op.

Fabrikanten

Innovam ontwikkelt in opdracht van diverse fabrikanten de internationale opleidingscurricula. Ook verzorgen we de nieuwe productintroductie trainingen voor sales en service medewerkers. Ook adviseren we deze doelgroep over ‘Blended Learning’ trajecten met het oog op efficiënter en duurzamer trainen. Bekijk onze diensten en cases.

Importeurs

Innovam verzorgt het technisch curriculum, online learning, saleslaunch-, product- en modeljaarintroducties en consultancy voor importeurs.

Scholen

Voor het beroepsonderwijs in de mobiliteitsbranche verzorgt Innovam lesmateriaal in de vorm van schoolboeken, leermiddelen en online oplossingen. We ondersteunen het onderwijs bovendien met trainingen, advies en detachering.

De branche

Voor de mobiliteitsbranche verzorgen we onder andere trainingen in (bedrijfs)autotechniek, tweewielertechniek, (after)sales, management en HRM. Daarnaast streven wij ernaar dat beroepsonderwijs en arbeidsmarkt elkaar aanvullen en versterken.